2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yemin ederim o odadan nasıl çıktım eve geldim hiç bilmiyorum canım.Bana deseki 2 yada 3 hafta daha bekleyelim bakalım nasıl olucak.Daha 34+5 haftalığım çünkü

Ayakta olup iş yapınca uyuyorlar o hareket ile. Ama tatlı bir seyler veya yemek yiyip soluna uzanırsan hareket etmeye başlar cnm. Yine de doktorun ile iletişimde olman iyi olur. Bazen plasentanin önde oluşu ya da kilo nedeniyle bebek.hareketleri çok fazla hissedilmeyebiliyor.

İlk bebiş geldi kızlar kızım 02.35te 2900 gr 48 cm doğdu dönmediği için spinal anestezi ile sezaryen oldum. Suyum geldi bugün akabinde de Lidya Deniz geldi çok şükür iyiyiz ikimiz de
Maşallah hoş gelmiş Lidya deniz Allah uzun ömürler versin inşallah sanada geçmiş olsun canım

Ha ha sorunun cevabı limpido nun doğum yapmasıyla 3-4 saat içinde cevaplandı Nur_hayat2005 e grubun ilk bebeği geliyor dedik ama erken konuşmuşuz Ilk bebek geldiyse bu hafta gerisi gelir
Ayyyy ilk bebeğimiz geldi hayırlı uğurlu olsun bu 36+3’te bi keramet var kızlar bebekler durmuyo

Yemin ederim o odadan nasıl çıktım eve geldim hiç bilmiyorum canım.Bana deseki 2 yada 3 hafta daha bekleyelim bakalım nasıl olucak.Daha 34+5 haftalığım çünkü
Bazen erken almak bebeği kurtarıyor ama çok iyi ve ehil kişilerce bakılmalı. Her dr. aynı özende olmuyor ne yazık ki. Sen dinlen bu süreçte, besinini ve suyunu fazlasıyla al. Diğer gideceğin dr. hayırlı haberler verir inşallah bizi de haberdar et.

İnşallah canım Öğleden sonra gidicem diğer doktora bakalım o ne dicek.Rabbim hakkımda hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin inşallah

Canim uzulme benimde oyle 2 hafta gerilik vardi bu haftalarda cok hizli toparliyorlar one bile gecti hic takilma 2 hafta zaten onemsenmiyor

Benim bebeğimin karın bölgesi 1hafta geride Dr hiç kötü konuşmadı bide bebek kilo almaya devam ediyor emin ol kendini toparlar doğum tarihine kadar ilk gebeliğimdede 27 haftalıkken bebeğin kafası iki hafta önde dendi çok şükür bı sorun olmadı moralini sakın bozma eminim o kadar kötü bı durum yoktur Dr sana en kötü ihtimali anlatmak istemiştir

limpido hayırlısı olsun rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin
Kızlar benim doktorum 1 buçuk saat uzaklıkta suyum falan gelirse ne kadar sürede doğum olur ki sezaryan olacağım. Suyun gelirse panik olmadan sakince gelince dedi. Sanırım sakin kalmak zor olacak geceleri resmen uyuyamiyorun kasılma gibi ağrılar oluyor vajina kemiği şiddetli ağrıyor gece özellikle gündüz yürürken oluyor ama gece uykularım çok duzensizlesti daha simdiden

Çok sağol canım.Bende pozitif düşünmeye çalışıyorum.İnşallah herşey yoluna girer

Bence mutlaka başka doktora da görün kuzum bebek geriden gelebilir doktorlar zaten içerde ölçüm yapıyolar bazen 2 doktorun ölçümü aynı tutmuyo ben de de öyle oldu hatta kafası küçük senden beslenmiyo demek ki hiç balık yemiyo musun gelişmemiş dedi ne kadar üzülmüştüm hemen başka doktora gittik o da saçmalamayın çok geri değil damar akışına baktı ve bebek gayet besleniyo senden üzülme dedi

Çok sağol canım.Bende pozitif düşünmeye çalışıyorum.İnşallah herşey yoluna girer
Hic canınızı sıkmayın benim bebeğim hep gerideydi 24uncu haftadan beri sekerim olduğunu öğrendim ona rağmen geriydi. geçen haftaki kontrolde 1 hafta öne geçtiğini öğrendim. Ölçüm çok önemli birazcık kaydirsa geri ya da ileri olcebiliyor. Sadece temkinli olarak başka bir doktora görünseniz içiniz rahat eder.

canim dun bende tum mutfak dolabimi doktum sildim topladim 5 6 saat hic oturmadim desem yeridir benimkide ayni bazen uyuyolar minisler

Öyle yapıcam canım bugün öğleden sonraya randevu aldım

İlk bebiş geldi kızlar kızım 02.35te 2900 gr 48 cm doğdu dönmediği için spinal anestezi ile sezaryen oldum. Suyum geldi bugün akabinde de Lidya Deniz geldi çok şükür iyiyiz ikimiz de
Ya inanmıyorum çok çok sevindik hayırlı uğurlu olsun canım benim çok şükür kilosu boyu masallah güzel kızımıza

Ayyyy gözünüz aydın canım , hoş geldi lidya deniz iyi olmanıza çok sevindimmmm . Grubumuzun ilk bebeği

İnşallah benimde öyle olur canım.Benim oğlumda çok kilolu bi bebek doğmadı.2.740 doğmuştu bunu ona söylemiştim 2 hafta önce buda aynı o kiloda olucak senin yapın bu şekilde demişti.Tosuncuk bi bebeğin olmaz demişti

Canım öğleden sonra gittiğinde de ne dicek doktor yaz merak ettim . Ama iyi olmuş ikinci bir doktordan randevu alman bazı doktorlara akıl sır ermiyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…