2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hemen olmuyor merak etme stres yapma baya bir uzakmis ama sıkıntı olmaz herhalde

İlk bebiş geldi kızlar kızım 02.35te 2900 gr 48 cm doğdu dönmediği için spinal anestezi ile sezaryen oldum. Suyum geldi bugün akabinde de Lidya Deniz geldi çok şükür iyiyiz ikimiz de
Ayyy , hayırlı evlat olsun. Allah sağlikla büyütmek nasip etsin

Ben dua ediyorum hepinizeAy çok heyecanlandım ben aramızdan birisi doğum yapınca

Yaa sorma ben de Bi de aynı gündük arkadaşla.
Benim de gün geceden beri alt bölgemde ağrı var. Sanki bebişin kafası inmiş gibi aşağıya ağrım var.
Hayırlısı olsun.
Artık yavaş yavaş gelir bebişler

İlk bebiş geldi kızlar kızım 02.35te 2900 gr 48 cm doğdu dönmediği için spinal anestezi ile sezaryen oldum. Suyum geldi bugün akabinde de Lidya Deniz geldi çok şükür iyiyiz ikimiz de
Ay maşallah Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu uzun bir ömür nasip etsin inşallah.darisi bize hayirlisiyla

canim dun bende tum mutfak dolabimi doktum sildim topladim 5 6 saat hic oturmadim desem yeridir benimkide ayni bazen uyuyolar minisler
Kızlar teşekkür ederim çok şükür başladı harekete şeker de olunca ben de korkuyorum bazen.

aynen çok sağ olun kızlar ben eşimi gazlamaya devam o zaman. tabi ki bakabilirsin aşkımlar, üçümüz olucazlar daha da gaza gelsin adam.
Canım ne güzel eşin istekli. Gecen gün eşime dedimki sezaryen olursam annemin yanında senin de kalman gerekebilir , hani iki kişi oluyor ya sezaryen de refakatçi, aslında koronadan dolayı iki kişi de kalmıyor artık da öylesine söylemiş oldum. Bana dediki " peki ya anneeem ???". Dedim anana bir sana iki. Kayınvalidemi cok severim aslında , güzel de anlaşırız ama oğlu pek düşkün olunca sinirim bozuluyor ama nedens yanımda hep annemi istiyorum eşimi istemezdim. O ana annem şahit olsun istiyorum hep

limpido canımmm hayırlı uğurlu olsun. oh ne güzel sağlıkla almışsın kucağına. bize her şeyi anlat
gbbc canım benim de bebeğin kafası 2 hafta geriden geliyor. panik yapma. korkmuştum ben de duyunca ama doktorum rahatlattı. olabilir koca kafalı değil işte bir sıkıntı yok hem rahat çıkar bak üzülme dedi.
dualarım hepinize kızlar. hepimiz limpido gibi sağlıkla sıhhatle alalım kucaklarımıza inşallah.

doğuma girmeyi hiç istemiyor ben bayılırım kaldıramam diyor ama sonrası için çok hevesli. zaten yakın arkadaşı var, onun iki çocuğu var adam çocukların her şeyiyle ilgilendi hep, ondan örnek alıp özendi demek ki bizimki de iyi oldu. zaten bebeği benden çok o istiyordu.
benim annem ne yazık ki sadece evden dualar edecek, gündüz olursa doğum kv hastaneyi basar eminim ama bizimki ben kalcam diye tutturdu annesine. zaten kayınvalidem de bize bırakmıştı istersen kalırım demişti.

Sağolasın canım inşallah aminnn

Bana da hep öyle diyordu ben kendim 2700 doğmuşum yapın öyle dedi sonra ben et ve balık yedim 3 hafta ilk kez öne geçti inşallah yolunda gider her sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…