2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İlk bebiş geldi kızlar kızım 02.35te 2900 gr 48 cm doğdu dönmediği için spinal anestezi ile sezaryen oldum. Suyum geldi bugün akabinde de Lidya Deniz geldi çok şükür iyiyiz ikimiz de
Canım benim sağlıkla büyüt inşallah müsait olduğunda hikayeni bekliyoruz, meleğini öp bizim yerimizede

Kızlar selam ben de randevumdan çıktım.15 aralıkta hastaneye yatış yapıyorum.Acil bir durum olmaz ise 30 Aralık planlı sezeryan tarihim.Zaten hastanede olacağımız için öncesi de olabilirmis durumlara göre...1 ocagi zorlar miyiz dedim sabah olumlu bakmıştı ama aynı zamanda sekerim olduğunu unutmuş ogleden sonra pek sıcak bakmadı...Her hafta başka doktora denk geliyorum doğuma kim girecek o da belli değil..Yine de perinatoloji takibi güven veriyor insana sonuçta yattığım katta 24 saat nöbetçi doktor var.Bende de böyle durumlar.

Hayirlisi olsun inshallah tarihi bilmekde ne gsrkp bi duygudur degil mi

Hayirlisi olsun inshallah tarihi bilmekde ne gsrkp bi duygudur degil mi
Inşallah o tarihe sağlıkla ulaşırım..Tarihi biliyorsun da beklerken kötü birşey olup olmayacağını bilmiyorsun...Keşke tarih bilmekle bitse...Yine de hastanede olacağım için kısmen iyi hissediyorum

Canım şekerin hala yüksek ve düzensiz artıyor mu . Sen kaç haftalık oldun şuan

Inşallah o tarihe sağlıkla ulaşırım..Tarihi biliyorsun da beklerken kötü birşey olup olmayacağını bilmiyorsun...Keşke tarih bilmekle bitse...Yine de hastanede olacağım için kısmen iyi hissediyorum
Inshallah hersey iyi olucak icini ferah tut

33+5 im.Evet sekerimi hala duzene sokamadim.Ama benim kabahatim diyetime tam olarak uyamıyorum.İnsulinin dozu arttı bugün endokrin kontrolümde.Stres te olunca...
Günümüz aynı senle. Hadi inşallah en güzel zamanda kucağında olsun. Şekere ben de pek dikkat edemiyorum artık. Ya diyet yapa yapa bıktık ya da daha cok enerjiye ihtiyacımız oluyor bebek büyüdükçe. Ben de bu kadar bozmazdım ama kontrol edemiyorum artık

Canım hakkında hayırlısı olsun inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olur bencede önceden yatış olması iyi en azından Dr kontrolünde olacaksin

Hadi hakkında hayırlısı olsun vakti zamanında sağlıkla gelsin inşallah doktor kontrolünde olman iyi olcak 2 hafta kadar hastanede yatmış olacaksın

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canım çok şükür bu haftalari gördük sağlıkla gelsin 30 Aralık çok güzel bir tarih baya büyümüş de olacak hastanede olman her zaman avantaj inşallah sağlıkla alacaksın bebisini kucağına

Kızlar ben geldim.Gittim anlattım böyle böyle die daha sonra gel bi bende bakayım dedi.Baktı evet 10 gün bi gerilik var ama bu çok normal olabilen bi şey dedi.Sonuçta bakıyorum dedi bebeğin suyu gayet iyi plesantadan beslenebiliyo oda iyi dedi rahime giden damarlardada kan akışı iyi dedi bu acele neden böyle anlamadım dedi.Kilosuna baktı 2.328 dedi.Artık bu doktorla devam etmeye karar verdim.2 hafta sonra tekrar görüşelim dedi

Çok iyi yapmışsın başka bi doktora giderek. Hadi bu da böyle geçmiş oldu. Gerçekten çok sevindim inşallah zamanında sağlıkla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…