2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İyi ki gitmişsin canım için ferahlamıştır. Yoksa düşün dur hem sana hem bebeğe stres.

iyi ki gitmişsin başka bir doktora. en azından için rahatlamıştır. bazı doktorlar hakikaten konusurken karşılarındakine ne yansıttıklarını farkedemiyorlar. bence de bu doktorda devam et sen. zaten 2 hafta sonra doğsa bile artık normal sürecinde olmuş olur, hayırlısı olsun hakkında canım

Aynen öyle canım içim rahatladı vallahi yaa.Ya bana şeyi demesi çok sinir etti.Ücreti merak etme zorunlu sezeryan olduğu için ücret sabit dedi.İyide ben sana kaç aydır geliyorum bir kere bile doğum ücretini sormamışım etmemişim yani para olayını nerden çıkardın.Bende orda dayanamadım doktor ben paranın hesabını yapmıyorum sonuçta sağ salim kucağıma almak istiyorum dedim.

benim de aklıma da şöyle bir şey canlandı acaba senin doğumunun denk geleceği zamanlarda bir planı var da o plan bozulmasın diye mi önden almak istiyor bebeği diye. neyse, teyit ettin çok şükür bir problem olmadığını

gbbc ohh çok şükür bak. şöyle bir şey geldi aklıma: senin doktorun milyonda bir olan bir vakayla karşılaşmış olabilir geçmişte ve o yüzden çok çok daha temkinli davranarak erken almak istemiş de olabilir bebeği. böyle bir doktor duymuştum çünkü hatası olmasa da bir şekilde bir olumsuzluk yaşamış - ne olduğunu anlatmak istemiyorum hepimiz doğuma yaklaştık ben bile keşke duymasaydım- sonra arkadaşımın bebeğini 36. haftada hemen almıştı bir sıkıntısı olmamasına rağmen sezeryanla.

Hayırlı olsun inşallah zamanında güzel bir doğum olur. Daha önceki dr. belki de bir olumsuzluk yaşayacaktın her işte bir hayır vardır canim

Çok şükür canım.Aynen insan düşününce aklına bin türlü şey geliyo valla

Hayırlısıyla sağlıkla doğurabilseydik ya çok iyi yapmışsın başka doktora giderek zaten gelişimi gerideyse anne karnında kalsın ki gelişimi ilerlesin değil mi gelişimi geride olan bebeği niye almaya çalışırsın ki anlamam balık yağı içmiyosan içebilirsin mesela balık ye haftada 2 gün fındık ceviz badem yeşil sebzeler artık böyle böyle gelişimini desteklemek lazım

İlk bebiş geldi kızlar kızım 02.35te 2900 gr 48 cm doğdu dönmediği için spinal anestezi ile sezaryen oldum. Suyum geldi bugün akabinde de Lidya Deniz geldi çok şükür iyiyiz ikimiz de
Maşallah size canım. Allahım analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Sütün geldi mi?? haberleri fırsat buldukça paylaşırsan seviniriz

Bebeğin anne karnında gelişiminin geri olması plasentadan yeteri kadar beslenemedigini gösterir ki bu durumda doğması ,oksijen ve besini dışarıda alması ve gelişimini dışarıda tamamlamasi anne karnında kalmasından daha güvenlidir.Tum oksijeni ve besini plasentadan alıyor ve plesanta yeterli değilse ciddi zarar görebilir gbbc için geçerli olmayabilir bu durum doktoru abartmış olabilir ama karın çevresinin geriden gelmesi sorundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…