2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bana da biraz koca kafalı dedi

Ben etmeye çalışıyorum tokluk 110-120 çıkıyor dikkat edersem tabi etmezsem yok yani

Kuzum eğer öyle bir durum varsa plasenta hasarı vardır ve bu sadece gelişimiyle tespit edilmez gelişim geriliği her durumda farklılık gösterir ve nerdeyse her kadın yaşar, anneyi strese sokma bebeğin gelişimini ayrıca kötü etkiler her bebeğin ve annenin fizyolojisi farklı annenin minyon olması babanın genetiksel rahatsızlıkları heerr şey göz önünde bulundurulur ve gelişim geriliği devam ederse alabiliriz denir ve perinatologa yönlendirilir orda da plasentanın kan akışına bakılır eğer o da evet hasar veya tıkanıklık var derse ve gerilik devam ederse bebek erken alınır

Ha bir de bana da baş ölçümleri geride diyince çok araştırmıştım banu çiftçinin makalesinde karın ölçümleri geriyse büyük ihtimal düzelir baş çevresi ölçümü en önemli olan ve dikkate alınması gereken bir geriliktir yazıyodu

işte benimkinin de baş çevresi geride. ama doktor bir sıkıntı görmedi.

Kizlar bana en son doktorum kafasi baya asagida doguma hazirlniyor ufaklik demisti . Eger suyum gelirse yatarak hastaneye gitmemi söylemisti.

ama ayaklarini bayaa yukarida gögüsümün altinda hissediyordum bu zamana kadar

suan resmen gögüspmün altindan 4 parmak asagi inmis gibi . Harkeetleride göbek deligim az üzerinde hissediyoeum .

Acaba dogum mu yakin ne persembe günü randevum var nolcak acabaaa

Zaten baş çevresi tek faktör değildir diye düşünüyorum. Sallıyorum az su, yavaş kan akışı falan gibi faktörlerle bi sorun var tanısı konuyordur. Öyle her ölçümde tutmadığında bi sorun var olsaydı ohhoooo bu 9 ay geçmezdi..

Benim küçük kuzenim kafa ölçümü fazla çıkmıştı. Yengemle dayımda akraba evliliği. Doktor acil almamız lazım bu kız engelli olacak dedi. Kadın mahvoldu. Başka doktora gittik. Evet kafa çapı büyük ama genetik olabilir direk tanı konamaz dedi. Yengem zaten her türlü aldırmayacaktı.
Şuan kız tıp 3. sınıfta

Biraz fazla yazdım ama şu böyledir şu şöyledir derken biraz dikkatli olmak lazım. Sonuçta burda hiç birimiz doktor değiliz ( ki bi önceki verdiğim örnek gibi doktorlar bile yanılabiliyor).. hepimiz hamile hatunlar olarak hormonlarımız, duygularımız uçlarda. Bi cümle bile sabaha kadar uyutmayabiliyor.
Burda birbirimize destek olmak, moral vermek için varız. İnternette yeterince kötü hikaye var. En azından burada olayların olumlu yönlerinden mi baksak, yazsak, tavsiye etsek...
Uzun yazı için kusura bakmayın

İşte bazı doktorlar bakıyo ve bu toparlar diyo benim doktorum gelişim bozukluğu olan bebek her ölçümde farklı çıkar ve bu fark büyür demişti demek ki seninki önemsenmeyecek kadar az bi gerileme

İşte bazı doktorlar bakıyo ve bu toparlar diyo benim doktorum gelişim bozukluğu olan bebek her ölçümde farklı çıkar ve bu fark büyür demişti demek ki seninki önemsenmeyecek kadar az bi gerileme
zaten bana açıkça suyu ve kan akışı önemli diye belirtti. ay zaman çabuk geçse de
kızlar memitolar yara oldu mu levelına gelsek

İyi akşamlar hamiş arkadaşlarım size bir şey danışacağım. Benim doktorum biraz aceleci 36+5deyim. Bebeğimin boynunda 2 kordon varmış birde pozisyonu kanala girmemiş. Haftaya tekrar bakacak aynıysa sezaryen için gün verecek. İlk gebeliğim ben de bebeğim karnımda ne kadar kalırsa o kadar iyi diye düşünüyorum. 39 olmadan doğum yapmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…