- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #22.181
Sürpriz doğum olmuş desene. Sağlıkla büyüt bebişini cnm.Kızlar hepinize teşekkürler. Süreçten bahsedeyim merak edenler var. 36+3te doğurdum ben. Bebeğim başından beri dönmedi, 38e kadar bekleyecek dönmezse sezaryen planlıcaktık. Dün baya bi temizlik yaptık eşimle, daha da ağırlaşırsam yapamam diye. Gece 12yi geçiyordu wcye gittim tam çıkıcam foşş diye bi ses geldi, asla bitmeyen bir su pembeli kanamalı şekilde devam etti wcden kalkamadım sonra ped takıp giyindim ettim, eşyalarım zaten hazırdı. Hastaneye geldik doktorum geldi sezaryene girdik, geç saatlerde bir şeyler yediğim için spinal anestezi uygun görüldü, zaten ben de öyle olmasını istiyordum. Nstede taşıkardisi çıktı biraz, ben hazırlandım, ameliyathane hazırlandı çok şükür ameliyatım muhabbet ede ede geçti doktor, tekniker ve hemşirelerle. Doktorum erken doğuyor o nedenle küvöze girebilir hazırla kendini ve su genelde enfeksiyon nedenleriyle patlar dedi. Ama çok şükür ki ikisi de olmadı1 saate yakın sürdü ameliyatım, ben odaya gelince kızımı da getirdiler. Resmen aşk yaşıyoruz ameliyattan 6 saat sonra yürüttüler, herkesin ağrı eşiği farklı ama ben çok büyük ağrılar çekmedim, şimdi de dikiş yerlerim acıyor ama dayanılmıcak gibi değil buna da şükür bu gece de hastanede kalıyorum tedbir amaçlı. Süreç bu şekildeydi, Allah isteyen bekleyen herkese bu duyguları tattırsın inşallah
MaşallahhhKızlar hepinize teşekkürler. Süreçten bahsedeyim merak edenler var. 36+3te doğurdum ben. Bebeğim başından beri dönmedi, 38e kadar bekleyecek dönmezse sezaryen planlıcaktık. Dün baya bi temizlik yaptık eşimle, daha da ağırlaşırsam yapamam diye. Gece 12yi geçiyordu wcye gittim tam çıkıcam foşş diye bi ses geldi, asla bitmeyen bir su pembeli kanamalı şekilde devam etti wcden kalkamadım sonra ped takıp giyindim ettim, eşyalarım zaten hazırdı. Hastaneye geldik doktorum geldi sezaryene girdik, geç saatlerde bir şeyler yediğim için spinal anestezi uygun görüldü, zaten ben de öyle olmasını istiyordum. Nstede taşıkardisi çıktı biraz, ben hazırlandım, ameliyathane hazırlandı çok şükür ameliyatım muhabbet ede ede geçti doktor, tekniker ve hemşirelerle. Doktorum erken doğuyor o nedenle küvöze girebilir hazırla kendini ve su genelde enfeksiyon nedenleriyle patlar dedi. Ama çok şükür ki ikisi de olmadı1 saate yakın sürdü ameliyatım, ben odaya gelince kızımı da getirdiler. Resmen aşk yaşıyoruz ameliyattan 6 saat sonra yürüttüler, herkesin ağrı eşiği farklı ama ben çok büyük ağrılar çekmedim, şimdi de dikiş yerlerim acıyor ama dayanılmıcak gibi değil buna da şükür bu gece de hastanede kalıyorum tedbir amaçlı. Süreç bu şekildeydi, Allah isteyen bekleyen herkese bu duyguları tattırsın inşallah
Bende bakamıyorum koyulaştığından beri bi garip geliyor. İlk hamileliğimde bu kadar koyulaşmamıştı. Bu farklı oldu baya. Geçer herhalde süt vereceğiz hormonlar had safhada değişiklik olması normalYaaaaa düzelir inşallah kalmasın öyle
Ben de koyulaşma var fakat hala uçları yok zaten hiç bi zaman yoktuOo ne koyulaşma hemdeuçlar falan da büyüdü resmen anne memesi oldu. Ergenliğe yeni girdiğimde annemin memesi beni çok şaşırtırdı, şimdi benimki de ona benzedi
kontrasttan belli oluyor doktor da dedi bak renk değişik saçları bunlar diye. biz baya net görüyoruz bebeyi burun deliklerine kadar.Ya saçları belli mi benimkinin saçı daha yokmuş
İlk hamilelikten sonra düzelmiş miydi rengiBende bakamıyorum koyulaştığından beri bi garip geliyor. İlk hamileliğimde bu kadar koyulaşmamıştı. Bu farklı oldu baya. Geçer herhalde süt vereceğiz hormonlar had safhada değişiklik olması normal
Koyulaşmamıştı ki ilkinde. Bunda baya koyu. Her hamilelik farklı oluyor işteİlk hamilelikten sonra düzelmiş miydi rengi
Emzirmekte sorun olur desene. Pompa falan aldın mı sağarsın en azındanBen de koyulaşma var fakat hala uçları yok zaten hiç bi zaman yoktu
İyiyim canım , Evet akıntı fazlalaştı baya benim bide bebek sanki aniden vajianama doğru baskı yapıyor bi an acılıyor gibi hissediyorum korktumbanu çiftçi sıralar değişebilir demişti
kiminin ilk suyu gelir
kiminin bel ağrısıyla başlar
kimi sancıyla başlar bilemeyiz dedi.
hayırdır, iyi misin canım?
bu aralar akıntılarımız fazlalaşabilirmiş.
İnşallah herşey gönlünce olur. İnşallah Sağlıcakla kavuş bebeğineKızlar selam ben de randevumdan çıktım.15 aralıkta hastaneye yatış yapıyorum.Acil bir durum olmaz ise 30 Aralık planlı sezeryan tarihim.Zaten hastanede olacağımız için öncesi de olabilirmis durumlara göre...1 ocagi zorlar miyiz dedim sabah olumlu bakmıştı ama aynı zamanda sekerim olduğunu unutmuş ogleden sonra pek sıcak bakmadı...Her hafta başka doktora denk geliyorum doğuma kim girecek o da belli değil..Yine de perinatoloji takibi güven veriyor insana sonuçta yattığım katta 24 saat nöbetçi doktor var.Bende de böyle durumlar.
Aa anladım bakalım açılacak mı rengiKoyulaşmamıştı ki ilkinde. Bunda baya koyu. Her hamilelik farklı oluyor işte
ayakta kalınca bana da oluyor birkaç gündür ve sırtım yanıyor ciğer gibi özellikle belim.İyiyim canım , Evet akıntı fazlalaştı baya benim bide bebek sanki aniden vajianama doğru baskı yapıyor bi an acılıyor gibi hissediyorum korktum
Benim 10 gün vardı doğumuma daha gece 2de uyandım lavaboya gittim bı baktım nişanım geldi apar topar hastaneye gittim arabada sancım gelmeye başladı nstye girdim 2cm açılmam olmuştu eve git istersen şimdi doğum olmaz dedi hala nstye bağlıydım tabi birden idrarım geliyo sandım lavaboya gidecekken birden tutamadım kendimi bı baktım suyum geliyor üstüm sırılsıklam olmuştu tabi hemen suni sancı verdiler sabah 9bucukta doğum yaptımKızlar su gelmeden önce bi belirti oluyor mu tecrübeli anneler cevaplayabilir mi aniden hiç birsey yokken gelebilir mi yoksa bi ağrı kasılma yasıyor muyuz öncesinde
Eğer bulunduğunuz şehirde perinatolog varsa mutlaka ona görünün derim. Bu tarz kararlarda onlar daha iyi gibi, umarım her şey yolunda gider. Erken doğumda 34. Hafta atlatılmışsa çok büyük sıkıntılarda olmuyormuşKozlar bende haberler iyi değil malesef.Bebeğin karın çevresi geriden geliyo 2 hafta dedi.2.100 olmuş kilosu dedi.Ben böyle olunca bebeği çok içerde tutma taraftarı değilim dedi.Hesapladı falan 17 aralıkta bebeği alalım dedi.Bende bi düşünmem lazım dedim.Ücret olarak takılma zorunlu seseryan olduğu için ücret aynı dio.Dedim ben ücrete takılmıyorum nie takılayım yani dedim.Sinirimi bozdu bi daha gitmicem kendisine.Ama hiç
Maşallah sizeKızlar hepinize teşekkürler. Süreçten bahsedeyim merak edenler var. 36+3te doğurdum ben. Bebeğim başından beri dönmedi, 38e kadar bekleyecek dönmezse sezaryen planlıcaktık. Dün baya bi temizlik yaptık eşimle, daha da ağırlaşırsam yapamam diye. Gece 12yi geçiyordu wcye gittim tam çıkıcam foşş diye bi ses geldi, asla bitmeyen bir su pembeli kanamalı şekilde devam etti wcden kalkamadım sonra ped takıp giyindim ettim, eşyalarım zaten hazırdı. Hastaneye geldik doktorum geldi sezaryene girdik, geç saatlerde bir şeyler yediğim için spinal anestezi uygun görüldü, zaten ben de öyle olmasını istiyordum. Nstede taşıkardisi çıktı biraz, ben hazırlandım, ameliyathane hazırlandı çok şükür ameliyatım muhabbet ede ede geçti doktor, tekniker ve hemşirelerle. Doktorum erken doğuyor o nedenle küvöze girebilir hazırla kendini ve su genelde enfeksiyon nedenleriyle patlar dedi. Ama çok şükür ki ikisi de olmadı1 saate yakın sürdü ameliyatım, ben odaya gelince kızımı da getirdiler. Resmen aşk yaşıyoruz ameliyattan 6 saat sonra yürüttüler, herkesin ağrı eşiği farklı ama ben çok büyük ağrılar çekmedim, şimdi de dikiş yerlerim acıyor ama dayanılmıcak gibi değil buna da şükür bu gece de hastanede kalıyorum tedbir amaçlı. Süreç bu şekildeydi, Allah isteyen bekleyen herkese bu duyguları tattırsın inşallah
Benim akıntı sarı ya hamileliğin basından beri hep sarıydıayakta kalınca bana da oluyor birkaç gündür ve sırtım yanıyor ciğer gibi özellikle belim.
kendimden şüpheleniyorum ama hadi hayırlısı bakalım. bu arada rahatsız edecek şekilde akıntım var donum hep ıpıslak ama rengi bembeyaz veya şeffaf.
nişan için pembemsi dediler ama bilmiyorum ki. sarı bazen oluyor bu aralar şeffaf ya da beyaz.Benimde her tuvalete gittiğimde az miktarda da olsa çok çok koyu sarı bi akıntım gelmiş oluyo hatta o kadar koyu ki çamaşıra bile bulaşmamış şekilde anca peçeteye geliyo. Nişan mı yoksa bu?
Benim kızımın kafası küçüktü kibardı, bu erkek olunca bizimki de koca kafalı gibi. Eşimin kafası büyük aynenEşimin kafası büyük sanırım ona çekti aman napim o da koca kafalı oluversin
Bu kadar beklemeye en son sen doğurursan ne şaşırırızayakta kalınca bana da oluyor birkaç gündür ve sırtım yanıyor ciğer gibi özellikle belim.
kendimden şüpheleniyorum ama hadi hayırlısı bakalım. bu arada rahatsız edecek şekilde akıntım var donum hep ıpıslak ama rengi bembeyaz veya şeffaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?