2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sürpriz doğum olmuş desene. Sağlıkla büyüt bebişini cnm.

Maşallahhh rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallahh güzel bi hayatı olur
Biz de Cumartesi günü aynı şeyleri yaşayacağız kızımla kızlar zaten durmaz erkenci kuş onlar iyileşme sürecini de vaktin olursa yazarsan çok sevinirim hayırlı uğurlu olsun bebişin

İyiyim canım , Evet akıntı fazlalaştı baya benim bide bebek sanki aniden vajianama doğru baskı yapıyor bi an acılıyor gibi hissediyorum korktum

İnşallah herşey gönlünce olur. İnşallah Sağlıcakla kavuş bebeğine

İyiyim canım , Evet akıntı fazlalaştı baya benim bide bebek sanki aniden vajianama doğru baskı yapıyor bi an acılıyor gibi hissediyorum korktum
ayakta kalınca bana da oluyor birkaç gündür ve sırtım yanıyor ciğer gibi özellikle belim.
kendimden şüpheleniyorum ama hadi hayırlısı bakalım. bu arada rahatsız edecek şekilde akıntım var donum hep ıpıslak ama rengi bembeyaz veya şeffaf.

Kızlar su gelmeden önce bi belirti oluyor mu tecrübeli anneler cevaplayabilir mi aniden hiç birsey yokken gelebilir mi yoksa bi ağrı kasılma yasıyor muyuz öncesinde
Benim 10 gün vardı doğumuma daha gece 2de uyandım lavaboya gittim bı baktım nişanım geldi apar topar hastaneye gittim arabada sancım gelmeye başladı nstye girdim 2cm açılmam olmuştu eve git istersen şimdi doğum olmaz dedi hala nstye bağlıydım tabi birden idrarım geliyo sandım lavaboya gidecekken birden tutamadım kendimi bı baktım suyum geliyor üstüm sırılsıklam olmuştu tabi hemen suni sancı verdiler sabah 9bucukta doğum yaptım

Eğer bulunduğunuz şehirde perinatolog varsa mutlaka ona görünün derim. Bu tarz kararlarda onlar daha iyi gibi, umarım her şey yolunda gider. Erken doğumda 34. Hafta atlatılmışsa çok büyük sıkıntılarda olmuyormuş

Maşallah size Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Bebeğine Ve sana sağlıklı bir ömür nasip olsun

Benim akıntı sarı ya hamileliğin basından beri hep sarıydı

Benimde her tuvalete gittiğimde az miktarda da olsa çok çok koyu sarı bi akıntım gelmiş oluyo hatta o kadar koyu ki çamaşıra bile bulaşmamış şekilde anca peçeteye geliyo. Nişan mı yoksa bu?

Benimde her tuvalete gittiğimde az miktarda da olsa çok çok koyu sarı bi akıntım gelmiş oluyo hatta o kadar koyu ki çamaşıra bile bulaşmamış şekilde anca peçeteye geliyo. Nişan mı yoksa bu?
nişan için pembemsi dediler ama bilmiyorum ki. sarı bazen oluyor bu aralar şeffaf ya da beyaz.

Bu kadar beklemeye en son sen doğurursan ne şaşırırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…