2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Vallahi sorma canım yaa hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bi doğursak.Bugün gerçekten ömrümden ömür gitti.Birde bugün farkettim ki sekreterine 2 hafta önce bebek kaç kiloymuş die sordu.Sekreteride not almamışız birşey yazmıyo dedi.Nasıl sinir oldum bende dedim 1.830 du dedim de öyle anlaşıldı bebeğin kaç kilo aldığı yanii

Maşallah canım Rabbim sağlıklı ömürler versin inşallah

İşte 2 hafta önce gittiğimde bana demişti ki bebeğin çok kilolu bi bebek olmucak normal olucak demişti.Hatta bende oğlumu söylemiştim 2.700 doğdu die buda öyle o kadar olur dedi.Senin yapın buna müsait dedi

Kızlar su gelmeden önce bi belirti oluyor mu tecrübeli anneler cevaplayabilir mi aniden hiç birsey yokken gelebilir mi yoksa bi ağrı kasılma yasıyor muyuz öncesinde
Benim suyum gelmedi öyle de arkadaşım diyordu ağrısı hafif olur gibi olmuş sonra sanki çişimi yapıyor gibiyim ama bitmiyor tuhaf biseydi dedi gitmiş hemen duş almış sonra hastaneye gitmişti o kadar panik olacak bir durum değil aslında.

Bu iletişim bozukluğu nedeniyle ben de bi doktor bıraktım ne zaman arasam asistanı doktorunuzu arayın diyo e doktorumu arayacaksam sen niye varsın yani bi reçete yazacak 5 gün oldu ben de bıraktım doktoru bırakırken de söyledim hepsini ben de klinik hemşiresiyim hiç bir hastaya böyle davranmam

Evet bana da gürbüz bebek bekleme zaten sen de minyonsun demişti

Kızlar belinize Kasıklarıniza günn içinde sancı geliyor mu? İki gündür bebek oynadikca normalde de sancı gibi geliyor
Bel ağrısı alın yazısı oldu bende hep ağrıyo alıştım ağrısına bir de kızım hareket ettikçe özellikle çok sık aynı yerdeyse oranın ağrısından duramıyorum kasıklar da ağrıyo tabii 2 kiloyu geçti bebekler hareket ettikçe haftalar arttıkça ağrılar artıyo

Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah Bende 37nin sonunda ciger gelişimini tamamen bitirdiğini biliyorum ondan sonra sıkıntı olmuyor dediler

Bugün akıntım fazla oğlum cok hareketli ve ben kendimi cok yorgun hissediyorum kürek kemiklerim ağrıyor. Dün de böyleydim. Boyle olan var mi

Bugün akıntım fazla oğlum cok hareketli ve ben kendimi cok yorgun hissediyorum kürek kemiklerim ağrıyor. Dün de böyleydim. Boyle olan var mi
Bende de akinti çoğaldı sürekli iç çamaşırımı değiştiriyorum bebeğin hareketleri genelde gece oluyor benimki ters dönmüyor vajinaya çok baskı oluyor sola yatıyorum bacağım ağrıyor soldan sağa döneceğim karnım kasılıyor sürekli bi tarafa da yatamıyorum gece uykulari yok gibi bisey bunların hepsi normal aslında haftalarımız ilerledi bebek büyüdü hayırlısı ile dogursak benim ilk bebeğim olacak eşim diyor beni böyle gördükçe ikinciye bayağı bi ara verelim

Anım sakın dinleme bana da doktorum 2-3 hafta önce gittiğimde 10 gün geriden geliyor karın çevresi 1500 gr ama hiç sezeryan yapalım vs demedi proteine ağırlık ver süt miktarını yoğurt miktarını arttır dedi 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi 2 hafta sonra tekrar gittim kızım 2 kg olmuş ve karın çevresi geriliği 5 güne düşmüş ama biz bu 5 günü gerilik olarak kabul etmiyoruz merak etme ama sen yine süt ve yoğurda devam et bırakma dedi yani bir sonraki kontrolüne kadar sana tavsiyem süt ve yoğurdu arttır ben sabah aç karna bir koca bardak içiyorum ısıtıp kahvaltıda içiyorum ara öğünde yoğurdun içine muz doğrayıp yiyorum akşam yemeğinde de ayran içiyorum gece yatmadan 1 bardak süt bir daha içiyorum biraz insanı bayıyor ama gerçekten değer lütfen doktoruna çok bakma aynı şeyi yaşadım bende ama dediğim gibi doktorumun ağzından hiç öyle birşey çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…