2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimde her tuvalete gittiğimde az miktarda da olsa çok çok koyu sarı bi akıntım gelmiş oluyo hatta o kadar koyu ki çamaşıra bile bulaşmamış şekilde anca peçeteye geliyo. Nişan mı yoksa bu?
Canım genelde pembe veya kahverengi oluyor benimki kahverengiydi

Sağlıkla ve sizin sağlığınızla doğsun inşallah

2 kordon olursa risk olabilir diye biliyorum... Yeğenimin 1.5 kordon çıkmıştı riskli değil 2 olsaydı riskli olabiliyor demişlerdi. Haftanız da gayet güzel... Kendi Dr bana 34+4 um... Bugünden itibaren gelsede sıkıntı olmaz dedi bugun

İlk bebiş geldi kızlar kızım 02.35te 2900 gr 48 cm doğdu dönmediği için spinal anestezi ile sezaryen oldum. Suyum geldi bugün akabinde de Lidya Deniz geldi çok şükür iyiyiz ikimiz de
Gözünaydın olsun Allah analı babalı büyütsün ne mutlu sana sağlıcakla aldın bebişini kucağına darısı başımıza

Selam kızlar.benim de merak ettiğim Allah nasip ederse bu 2. Bebek olacak.tecrübeli annelere soruyorum.özelikle 3. Gebeliği olanlara. 1 ve 2. Doğumda sancılar aynı şekilde miydi? Benim ilkinde belden geliyordu hep.bazıları karından kramp şeklinde de sancı çektiğini söylüyor.sizlerin nasıldı?

Bi araştırmaya göre genelde ilk çocuklar babaya benzermiş kızlar
Yok canim benim büyük oğlum baya baya abime benziyor hem de ne benzemek. Çocukluk fotoğrafları ayni abimle nerdeyse. Bu minnos babaya benzeyecek gibi geliyor ya hayırlısı
Benim de oyle bugun geldi boyle gittim baktim beyaz hafif camasirimi batiriyor sürekli degistiriyorum.

valla ben pandemide 10 sezon walking dead izledim bir ara eşim bebek bunlara benzicek izleme artık diye yalvarıyordu
Ben de Müge Anlı seyrediyorum esim kızıyor seyretme hayır gündüz yok evde diyorum oglum ispiyonluyor hemen

İnşallah canım herşey yolunda gider.Onuda bi araştırayım bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…