2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
B
Ben de Müge Anlı seyrediyorum esim kızıyor seyretme hayır gündüz yok evde diyorum oglum ispiyonluyor hemen
Ben gündüz tv açmıyorum çocuğun uzaktan eğitimi var. Saat 5 gibi biraz açıyorum sonra eşim geliyor yemek yiyoruz. Akşam da çocuk uyuyunca bazen netflix izliyoruz. Öyle beni saran bir dizi olmadı bu ara

Günaydın kızlar ikinci veya üçüncü kez anne olacak arkadaşlar çocuğunuza hamile olduğunuzu kardeşi olacağını nasıl söylediniz bebek doğduktan sonra nasıl tepkiler verdiler acaba merak ediyorum

Günaydın kızlar ikinci veya üçüncü kez anne olacak arkadaşlar çocuğunuza hamile olduğunuzu kardeşi olacağını nasıl söylediniz bebek doğduktan sonra nasıl tepkiler verdiler acaba merak ediyorum
Benim ikinci gebelik cnm. Kardeşi olsun çok istiyordu en başından beri biliyor yani. İstediği için farklı tepki vermedi haliyle. Ama bebek doğunca hali tavrı nasıl olacak kestiremiyorum

Bugün akıntım fazla oğlum cok hareketli ve ben kendimi cok yorgun hissediyorum kürek kemiklerim ağrıyor. Dün de böyleydim. Boyle olan var mi
Ya benim akıntım hep vardı hamilelik basından beri ama 4. Aydan sonra bayaa oldu pecete yada günlük ped takmadan asla duramıyorum ve rengi koyu sarı sizinki nasıl acaba?

Benm kizimda daha bi bucuk yasinda biseyin farkinda degil bebegi kucagimda görünce cok kiskanacak ama

Ya benim akıntım hep vardı hamilelik basından beri ama 4. Aydan sonra bayaa oldu pecete yada günlük ped takmadan asla duramıyorum ve rengi koyu sarı sizinki nasıl acaba?
Beyaz benim akıntım
B

Ben gündüz tv açmıyorum çocuğun uzaktan eğitimi var. Saat 5 gibi biraz açıyorum sonra eşim geliyor yemek yiyoruz. Akşam da çocuk uyuyunca bazen netflix izliyoruz. Öyle beni saran bir dizi olmadı bu ara
Benim oğlumun öğretmeni Korona oldu 2 haftadir ders yapmiyorlar. Sabah kahvaltida izliyoruz sonra o test çözüyor ben devam ediyorum

Benim hiç beyaz olmadı koyu sarı cok rahatsız ediyor günde 6 7 kez ped değiştiriyorum az görsem bile rahatsız olup cıkarıyorum cok sıktı artık bu durum
Canım ped kullanıyor olmak da akıntının artmasına sebep olan bişey. Benim doktorum günlük ped yada peçete koyma, rahatsız oldukça çamaşırını değiştir demişti taa gebeliğin başında

Kızlarım beş yaşında.O kadar çok kardeş istiyoruz diye bizi darladilar ki korunmamiza rağmen hamile olduğumu öğrendiğimde şoka girdim.Kızlarım benden daha olgun karşıladılar

Benim oğlum 10 yaşında canım.Çok istiyodu kardeşi olsun die.Ama oda ümidini kesmişti artık.Hamile olduğumu öğrendiğimde söyledim.Yarım saat hıçkıra hıçkıra ağlamıştı sevinçten.O günden beri üstüme titrer uzanırım anne dur üstünü örteyğm üşümesin,sofrayı beraber kurar kaldırırız,en büyük yardımcım oldu valla

benim 3 numaram martta 4 olacak karnımı gelip seviyor hadi uyan diyor kzim kardeş napiyor dediğimizde anne tık tık yapıyor diyor doğduğunda sallycam biberon vericem altını degisyircem diyor klasik küçük anne modeli ama çok kiskanacak biliyorum çünkü eşimle beni ablalariyla bile paylasamiyor inş korktuğum başıma gelmez

günaydın kızlar, bugün üstümde bir mutsuzluk bıkkınlık var valla canım hiçbir şey yapmak istemiyor.
ara ara bende de oluyor oyle ama bugün enerjim var işlerimi bitirmeye çalışıyorum 15 gün sonra doğum var ve benim çantam bile hazır degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…