- 9 Mayıs 2020
- 75
- 102
- 23
- 40
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #22.641
Spinal anesteziye bagli olarak postspinal yani ameliyat sonrasi bas agrisi olur biseyler icmeye baslayabilirsin dedikleri an gunde 3 lt su ve bol bol kafein iceren icecekler onerilir.bas yuksekte yatilir.Kadin dogum uzmani kadar insallah eli iyi olan bir anestezi uzmanina denk gelirsiniz..Aminnn
İnşallahh
Ay ne güzel cennet gibi kokar şimdi o
Kuzum şey duymuştum sen daha iyi bilirsin tabi. Anestezinin etkisi çabuk geçsin diye şekersiz nescafe için demişler Aralık anneleri grubunda.
İnşallahh işine yarar senin de.
Çabucak ayaklanırsın
Bol bol sütün olur
Aynen ben de geçen sene subat ayindan beri gitmedim kuaföre. Saç zaten kestirmem, boyaya ihtiyacım yok. Kaş kendim alırım. Kızımın sacini da kendim kestim. Ağda işini de ağda bandı veya jiletle hallediyorum. Ama doğumdan sonra gitmek.farz oldu artikİşte ben virüs başladığından beri inanırmısın canım kaşlarımı bile aldırmaya gitmedim yanii kendim çıkanları alıyorum.Ee şimdi dahada çoğaldı virüs bakalım napıcam
EveetttAyy ne güzel yaahayırlısıyla bebeğini kucağına al canım.Yavaş yavaş gelmeye başlıyo bebişler artık
Canim coronaya baglimidir bilmem ama benimde bas onde bacaklar geride coeona falanda gecirmedim ama bunlar cok minimal olcumler hemen etkilenip motivasyonunu bozma insallah toparlar..Siz hafif geçirmiş olabilirsiniz.Ben nefes darlığına kadar çektim malesef
Size de çok geçmiş olsun.Suyunuzun eski haline gelmesi için özel birşey yaptınız mı?Burada arkadaşların önerisi ole havuç suyuna başladım bugün.Benim de şuan neredeyse iki hafta geride gelişimi.Yarın doppler sonrası belli olacak benim de herşey.Umarım benim bebeğim de toparlar
ben 6 sene once yaptirdim lazer . tuylerim yok hic kil tuy isim yok allahtan ama bana kesinlikle agda yap cikan olursa traslama jiletleme yapma demislerdi. bacagimda yazin arada tek tuk ciktiginda veet soguk agda bantlariyla aliveriyorum hic cogalmadiAlla alla hepsi farklı mı bilgi veriyoralabilirsem kökten alayım o zaman ya
Ben ilk kez 34+2 deki randevumda girdim. Bundan sonra her hafta gel dedi doktorum.Kızlar merhaba
ilk nst'ye ne zaman girdiniz ve hangi aralıkla giriyorsunuz?
Benim iki dr'um birbirinden farklı şeyler söylediler bilemedim napacağımı
Ben ilk 32+5te girdim canım. Bugün 34+5 kontrolüm vardı ve artık her hafta gideceğimKızlar merhaba
Amin canım çok teşekkür ederim, evet hiç laf dinletemedim çocuktan beter. Tedaviye yanıt veriyor en azınndn ve yoğun bakımda değil. Solunum sıkıntısı var şuan. İnşallah atlatacakÇoookkk geçmiş olsun maalesef yaşlılar söz dinlemiyolarrabbim tez vakitte şafi adıyla şifa versin inşallaaahhh
Canım teşekkür ederim. Maalesef üzücü umursamaması. Bence de torununu görmesin madem söz dinlemiyor. Sağlık bu kendi bencillik ediyorsa sonuçlarına da katlanır.Çok geçmiş olsun sizlere de.
Allah şifalar versin
Ya o kadar çok söylüyoruz ki... Anlatamam size. Diyorum bak anne ben yakalanırsam özele almıcaklar beni. Şurda doğuma 15 20 gün var. Doğunca yakalansam bebeği emziremicem. Yapma diyorum ama yok. Şimdi doğum öncesi dedim. Bundan sonra çıkma Bi yere yoksa göstermem torununu dedim. Benim ailem aşırı titiz ve önem veriyor. Ama kayınvalidemde tık yok
Amin inşallah canımÇok geçmiş olsun canım.Rabbim şifalarını versin inşallah
Acaba ben mi yanlış anladım seanslar devm ederken mi jilete devam demek istediler acaba sensları bitirmedim sonuçta. Ay bilsem bugüne kadar hep kökten alırdım. Bundan sonra öyle yapayım bariben 6 sene once yaptirdim lazer . tuylerim yok hic kil tuy isim yok allahtan ama bana kesinlikle agda yap cikan olursa traslama jiletleme yapma demislerdi. bacagimda yazin arada tek tuk ciktiginda veet soguk agda bantlariyla aliveriyorum hic cogalmadi
Ben 30 ya da 31 de başldım. 10 günde bir gidiyorum kontrole. Her gittiğimde giriyorum. Ama bende rahim ağzı kısalması ve açıklığı var.o sebepleKızlar merhaba
34+1 de girdim Dr bundan sonra her hafta gel dediKızlar merhaba
bir kere doğuruyorum galiba deyip ortalığı velveleye verdiğimde 32. haftada doktor gir hadi demişti nstye. tabi hiçbir şey çıkmadıKızlar merhaba
Bende haftaya salı giricem ilk defa sonra her hafta kontrolde giricemKızlar merhaba
Ahhhh ne güzel olurdu ziyaret etmenAmin canım çok teşekkür ederim, evet hiç laf dinletemedim çocuktan beter. Tedaviye yanıt veriyor en azınndn ve yoğun bakımda değil. Solunum sıkıntısı var şuan. İnşallah atlatacak
Senin de şafak bitti he senin adına çok heyecanlıyım, doğumdan sonra müsait olduğunda bizimle paylaş. Bu virüs davaları olmasa ziyaret edwr bizzat görürdüm valla
Canım hemen havuç suyuna başla denenmiş bebeğin suyunu artiriyo İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kürleri bak int üzerinden düzenli kullan etki ediyo düzenli kullanırsan ama mutlaka başla önemli bir şeyKoronayı atlatıp hemen doktor kontrolüne geldim.Bebeğin suyu hiç kalmamış dedi doktor.Canı çok sıkıldı haliyle benim de canım sıkıldı.Yarın doppler çekilecek.Yrina kadar bol su iç dedi.Başina böyle bir durum gelen oldu mu?Bebegin suyunu artirabilecegim başka bir yol var mı?Stres yapmıyorum ben tedbirimi alayım takdir Allah'tandır.Ancak korona zamanı günlük beş litre su içmeme rağmen böyle olması çok üzücü.Peki bebeğin suyu atmazsa ne olur?Deneyimi olan arkadaşlar varsa paylaşabilirse çok sevinirim
Gerçekten çok dikkatli olunmalı. İnşallah bir daha yakalanmam antikorum oluştu ben de ekstradan dikkat ediyorım artık. Allahın izniyle sağlıklı bir doğum gerçekleşir hepimiz içinAhhhh ne güzel olurdu ziyaret etmenbuna da şükür kuzum atlatacak inşallahh kimler kimler atlatıyo tabii bizim için covid o kadar tehlikeli ki doktorum bulaşırsa yeni ameliyatlısın ilaçsız atlatamazsın ilaç kullanırsan da emziremezsin bebeğine yaklaşamazsın dedi çok çok dikkatli ol
Bende aynı durumdayım annem gelcek ocakta bakalım gelebilecek mi yapacak birşey yok çokta canını sıkma olacak olan değişmiyorGünaydın kızlar. Acayip canım sıkkın. Kız kardeşim 19 yaşında diye ona seyahat izni alamıyoruz, gelemiyo yanıma. Ancak annemle beraber gelebilecek ve annem çalışıyo, doğumda gelebilecek. Gerçekten yapayalnız hissediyorum şu an kendimi. Sabah sabah ağladım bu lanet yasaklar yüzünden. Yaz boyunca ülkeye kimin girip çıktığı kimsenin umrunda olmazken, turizm dönemi bitince şurdan şuraya gidemiyoruz. 65+ yada 20- ailesine izin alabilen, böyle bi durumla karşı karşıya olan var mı aranızda? Ne yapabiliriz
Benimde annem gelebilcekmi bakalım kara kara onu düşünüyorum.Valla yollar dolu indan 20 yaş altı ve yaşlılar kimsenin yasaklara uyduğu yok.Günaydın kızlar. Acayip canım sıkkın. Kız kardeşim 19 yaşında diye ona seyahat izni alamıyoruz, gelemiyo yanıma. Ancak annemle beraber gelebilecek ve annem çalışıyo, doğumda gelebilecek. Gerçekten yapayalnız hissediyorum şu an kendimi. Sabah sabah ağladım bu lanet yasaklar yüzünden. Yaz boyunca ülkeye kimin girip çıktığı kimsenin umrunda olmazken, turizm dönemi bitince şurdan şuraya gidemiyoruz. 65+ yada 20- ailesine izin alabilen, böyle bi durumla karşı karşıya olan var mı aranızda? Ne yapabiliriz
Öyle canım tabi ki ama insanın canı sıkılıyor işte ister istemezBende aynı durumdayım annem gelcek ocakta bakalım gelebilecek mi yapacak birşey yok çokta canını sıkma olacak olan değişmiyor
İnşallah gelebilirler. En çok ihtiyacımız olduğu vakitBenimde annem gelebilcekmi bakalım kara kara onu düşünüyorum.Valla yollar dolu indan 20 yaş altı ve yaşlılar kimsenin yasaklara uyduğu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?