2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Spinal anesteziye bagli olarak postspinal yani ameliyat sonrasi bas agrisi olur biseyler icmeye baslayabilirsin dedikleri an gunde 3 lt su ve bol bol kafein iceren icecekler onerilir.bas yuksekte yatilir.Kadin dogum uzmani kadar insallah eli iyi olan bir anestezi uzmanina denk gelirsiniz..

İşte ben virüs başladığından beri inanırmısın canım kaşlarımı bile aldırmaya gitmedim yanii kendim çıkanları alıyorum.Ee şimdi dahada çoğaldı virüs bakalım napıcam
Aynen ben de geçen sene subat ayindan beri gitmedim kuaföre. Saç zaten kestirmem, boyaya ihtiyacım yok. Kaş kendim alırım. Kızımın sacini da kendim kestim. Ağda işini de ağda bandı veya jiletle hallediyorum. Ama doğumdan sonra gitmek.farz oldu artik

Canim coronaya baglimidir bilmem ama benimde bas onde bacaklar geride coeona falanda gecirmedim ama bunlar cok minimal olcumler hemen etkilenip motivasyonunu bozma insallah toparlar..

Alla alla hepsi farklı mı bilgi veriyor alabilirsem kökten alayım o zaman ya
ben 6 sene once yaptirdim lazer . tuylerim yok hic kil tuy isim yok allahtan ama bana kesinlikle agda yap cikan olursa traslama jiletleme yapma demislerdi. bacagimda yazin arada tek tuk ciktiginda veet soguk agda bantlariyla aliveriyorum hic cogalmadi

Kızlar merhaba
ilk nst'ye ne zaman girdiniz ve hangi aralıkla giriyorsunuz?
Benim iki dr'um birbirinden farklı şeyler söylediler bilemedim napacağımı

Çoookkk geçmiş olsun maalesef yaşlılar söz dinlemiyolar rabbim tez vakitte şafi adıyla şifa versin inşallaaahhh
Amin canım çok teşekkür ederim, evet hiç laf dinletemedim çocuktan beter. Tedaviye yanıt veriyor en azınndn ve yoğun bakımda değil. Solunum sıkıntısı var şuan. İnşallah atlatacak
Senin de şafak bitti he senin adına çok heyecanlıyım, doğumdan sonra müsait olduğunda bizimle paylaş. Bu virüs davaları olmasa ziyaret edwr bizzat görürdüm valla
Canım teşekkür ederim. Maalesef üzücü umursamaması. Bence de torununu görmesin madem söz dinlemiyor. Sağlık bu kendi bencillik ediyorsa sonuçlarına da katlanır.
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifalarını versin inşallah
Amin inşallah canım
Acaba ben mi yanlış anladım seanslar devm ederken mi jilete devam demek istediler acaba sensları bitirmedim sonuçta. Ay bilsem bugüne kadar hep kökten alırdım. Bundan sonra öyle yapayım bari

Kızlar merhaba
Ben 30 ya da 31 de başldım. 10 günde bir gidiyorum kontrole. Her gittiğimde giriyorum. Ama bende rahim ağzı kısalması ve açıklığı var.o sebeple

Kızlar merhaba
bir kere doğuruyorum galiba deyip ortalığı velveleye verdiğimde 32. haftada doktor gir hadi demişti nstye. tabi hiçbir şey çıkmadı
pazartesi 37+1 olucam o zaman giricem tekrar.
doğana kadar her hafta girecekmişim artık.

Ahhhh ne güzel olurdu ziyaret etmen buna da şükür kuzum atlatacak inşallahh kimler kimler atlatıyo tabii bizim için covid o kadar tehlikeli ki doktorum bulaşırsa yeni ameliyatlısın ilaçsız atlatamazsın ilaç kullanırsan da emziremezsin bebeğine yaklaşamazsın dedi çok çok dikkatli ol

Canım hemen havuç suyuna başla denenmiş bebeğin suyunu artiriyo İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kürleri bak int üzerinden düzenli kullan etki ediyo düzenli kullanırsan ama mutlaka başla önemli bir şey

Gerçekten çok dikkatli olunmalı. İnşallah bir daha yakalanmam antikorum oluştu ben de ekstradan dikkat ediyorım artık. Allahın izniyle sağlıklı bir doğum gerçekleşir hepimiz için

Günaydın kızlar. Acayip canım sıkkın. Kız kardeşim 19 yaşında diye ona seyahat izni alamıyoruz, gelemiyo yanıma. Ancak annemle beraber gelebilecek ve annem çalışıyo, doğumda gelebilecek. Gerçekten yapayalnız hissediyorum şu an kendimi. Sabah sabah ağladım bu lanet yasaklar yüzünden. Yaz boyunca ülkeye kimin girip çıktığı kimsenin umrunda olmazken, turizm dönemi bitince şurdan şuraya gidemiyoruz. 65+ yada 20- ailesine izin alabilen, böyle bi durumla karşı karşıya olan var mı aranızda? Ne yapabiliriz

Bende aynı durumdayım annem gelcek ocakta bakalım gelebilecek mi yapacak birşey yok çokta canını sıkma olacak olan değişmiyor

Benimde annem gelebilcekmi bakalım kara kara onu düşünüyorum.Valla yollar dolu indan 20 yaş altı ve yaşlılar kimsenin yasaklara uyduğu yok.

Bende aynı durumdayım annem gelcek ocakta bakalım gelebilecek mi yapacak birşey yok çokta canını sıkma olacak olan değişmiyor
Öyle canım tabi ki ama insanın canı sıkılıyor işte ister istemez
Benimde annem gelebilcekmi bakalım kara kara onu düşünüyorum.Valla yollar dolu indan 20 yaş altı ve yaşlılar kimsenin yasaklara uyduğu yok.
İnşallah gelebilirler. En çok ihtiyacımız olduğu vakit Gerçekten keyfe keder, kişiye göre yasaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…