2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
tugcekb bebis ile ikinizden sağlıklı güzel haberler getir bize kolaylikla dogsun insallah günümüz neredeyse aynı bu gece hiç uyuyamadım benim ki ters resmen ayaklarını sürekli vajinamda hissettim çok baskı ve ağrı yaptı sanki çıkmak istiyor gibi rahatsız gibiydi içerde

Hiç belli olmaz belki seninkinin çıkası yoktur daha ama sen gene de tedbirli ol tabi

Ne bileyim
Birden bana sürpriz yapmasın anne ben geliyorum diye
Ben yine hazır edeyim de
Şey Dmek istemiyorum
Eyvah şunları şunları daha yapmadım
Çantamın şusu hazır değil filan

tugcekb sağlıkla sıhhatle kucağın al inşallah dualarımız seninle
limpido ve Nur_hayat2005 sizin adınıza da çok sevindim mis kokulu bebişlerle sağlıklı günleriniz olsun inşallah deneyimlerinizi paylaşırsanız da süper olur ben de sezeryan olacağım ve kızım olacak

Bu arada kızlar herkes bir bir doğurmaya başladı ay ne güzel ya ben daha çalışıyorum home office son 2 haftam ama iş aktardığım için aşırı yoğun geçiyor. Doğumu düşünmeye fırsatım olmuyor resmen çok yoruluyorum. 37. Haftaya kadar uzatmak biraz zorladı ama neyse sonra bebişle daha çok vakit geçiririz inşallah. Yarın doktor kontrolüm var ve sonra stüdyoda hamile fotoğraf çekimi var. Umarım herşey yolundadır 3 haftadır görmedik bebişi

Nstde fazla sanci cikmiyor malesef bekliyoruz hala umarim kendiliginden gelir suniye sezeryana gerek kalmadan
Canım ilk doğum uzun sürüyor.mesela benim sancı gelmeye başladığında evde beklemiştim.ve sancı başladıktan tam 26 saat sonra doğum gerçekleşti.ilk 3 cm açılması en uzun süren açılma.ben de burada okumuştum evde bekleyin diye.zaten son saatlere kadar dayanılmaz sancılar olmuyor .son 5 6 saat en kötüsü bence.

günaydın arkadaşlar
dünden beri kızımın hareketlerinde azalma var sanki artık büyüdükleri yerleri azaldıkları için mi diye düşündüm ama bi yandan endişelendim..
Böyle bi durum yaşayan var mı? Veya yaşamış olup doktora giden?

Canım arada azalmalar olabilir. Sen yine takip et uzun sürerse mutlaka doktoruna bilgi ver. Hareketlerini de saymayı ihmal etme. Günde en az 10 kere hareket etmeliymiş ya

Canım arada azalmalar olabilir. Sen yine takip et uzun sürerse mutlaka doktoruna bilgi ver. Hareketlerini de saymayı ihmal etme. Günde en az 10 kere hareket etmeliymiş ya
benimki hep yemek yerken hareket ediyor bu ara
pis boğaz mı olacak nedir?
Hareket var hiç yok değil ama vurduğu zaman karnım kalkardı. Şimdi kıpırdanıyor sadece yarın en kötü doktora bi giderim stres oldum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…