2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
benim enerji falan bitti kızlar. gün 24 saatse 20 saat uyuyorum resmen. gebeliğin başında da böyleydim o günlere geri döndüm resmen.
ya da ilaçlardan böyle oldum bilmiyorum.
Ya ne kadar güzel ben günde 4-5 saat uyusam kar sayıyorum keşke ben de uyuyabilsem. Sen de hazır uyuyabiliyoken uyu ama aralarda biraz kalkıp yürü çok hareketsiz kalma

tugcekb canımmm naptınız? eve çıktın mı? her şey yolunda mı?
pazartesi aksamustu ciktik canim. Surekli emzir gazini cikar uyut biseyler ye uyu uyan tekrarla modundayiz burayi okumaya bile firsat bulamiyorum Bugun kontrolumuz vardi biraz sarilik cikti daha sik emzir dedi dr. Cumartesi tekrar gidicez umarim duser degeri Onun disinda bebisim cok tatli bakmalara doyamiyorum darisi henuz dogum yapmayan herkesin basina :)

Maşallah hanımlar nasıl üşenmeden o kadar temizlik yapabiliyorsunuz helal valla. Ben dün biraz yürüyeyim dedim tüm gün ağrılardan duramadım sonrasında resmen. Şimdi de kayınvalidem var yanımda sağolsun çok ağır bir iş yaptırmıyor. Ben de oturduğumuz odalar temiz düzenli dursun başka bir şey istemiyorum cidden, hiç öyle camdır kapıdır silecek halim yok.

Can cekiyorda içine girince çok fena o kadar yoruluyorum ki eşim habire sancinmi var diyo yorgunluktan dün kalça kemiğim ağrıyordu arayla yap cnm bebiscigi yorma son günlerimiz ne olur ne olmaz
Doğru diyosun canım. Eşim evi genel temizlerken bi buzdolabını siliyorum, tüm gün sırt ağrısı çekiyorum. Bakma şimdi canım cekiyoda 2 gün sonra ağlaya ağlaya yaparım

Kızlar yarın kontrolümüz var bizim de. Geçen hafta baş çevresi ve karın çevresi 38le uyumlu demişti doktor. 1 haftadır beslenmeme çok dikkat ettim, şekerli şeyler nerdeyse tuketmedim. Gebelik şekerim cikmamisti ama tükettiğim şekerli gıdalar sonradan sekerimi yükseltebilir mi? Bu ileri çıkma durumu ondan olabilir mi ki?1 haftadır içim içimi kemirdi esasen, insallah yarın hep güzel şeyler duyarım. Doğum şekliyle ilgili de konuşmak istiyorum doktorumla ama erken mi acaba 35+5iz yarın

Canım ben de öyleyim ya. Oturduğum yerden kalkasım yok . Yemekle bulaşığı zar zor yapıyorum. Gerçi ben hamilelikten önce de tembeldim onla mı alakalı ki

Doktorun bir şey demedi mi onla ilgili. Normal vs... Normal doğum mu düşünüyorsun canım

Hanımlar merhaba bugün çatı muayenesi oldum 38.haftadayım hiç acılma olmamış bir de çok ağrı oldu zor durdum. Kaslar sertmiş ve doğum kanalında değilmiş yavrum. Seni riske atmak istemem dedi doktor pazartesi gününe alalım dedi. Beklesen belki düzelir belki düzelmez dedi. İyi mi yaptım bilemedim

Geçmiş olsun cnm sen dikkatli ol kuzum Allah buyuk masallah iyi beslendin demekki benim bebek 31 de bir altiyuzdu nasıl besleniyorsun cnm bende ekleyeyim
Çok teşekkür ederim canımbenimde 31 de 1650 grdı.35 te 2400 oldu.36 da 2900 olmuş.hep protein ağırlıklı beslendim canım.bu bir haftada sabah yumurta, peynir (özellikle kaşar peyniri) ve en az 2 tane ceviz yedim akşam yemeğinde de et,tavuk ya da balık yedim.Günde mutlaka 2 bardak süt ve muz yedim.birde sağlıklı değil biliyorum ama bi yerde okumuştum deneyeyim dedim cici bebe yedim 4-5 tane.yeşil mercimek tükettim birde 2-3 gün.

İnşallah halkında en hayırlısı olsun canım doktorun daha iyi biliyordur önemli olan senin ve bebeğinin en az riskle atlatması zaten.

Aniden doğuma gelen birini napıyorlarmış acaba dur doğurma test yapıcaz mı diyorlar

Doktorun bir şey demedi mi onla ilgili. Normal vs... Normal doğum mu düşünüyorsun canım
Uzun uzun ultrason muayenesinden sonra sıkıntı yok dedi sadece. Normal istiyorum canım ama kendi sancilarimla acilmam ilerlemezse suni sancı almadan sezeryan talep edicem sanırım. Çünkü suni sancı için hiç kimse güzel konusmuyo

Ayy karnimda sanci var ya bide bugun atletleydim evde cok sicakti ya bi tuhaflik hissediyorum ustumde
Ben artık camı açıp dibinde oturuyorum canım o kadar sıcak oluyoki bana kalsa kombiyi kapatıp bütün camları açıcam ama eşim ve oğlum var ama yemin ederim içimden ateş çıkıyo sanki sürekli

Benim annemin sancısı hiç yoktu kardeşimde suni sancı ile doğum yaptı çok zorlanmadım demişti.
Bugünde arkadaşım ne yap et normal doğur dedi.
Allah yardımcımız olsun

Ben artık camı açıp dibinde oturuyorum canım o kadar sıcak oluyoki bana kalsa kombiyi kapatıp bütün camları açıcam ama eşim ve oğlum var ama yemin ederim içimden ateş çıkıyo sanki sürekli
Bizimki merkezi gunduz genelde cok acilmiyoda ne bilim buginku hararetim fazla korkuyorum erken gelir ya temizlik bile yapmaya korkuyorum

Benim annemin sancısı hiç yoktu kardeşimde suni sancı ile doğum yaptı çok zorlanmadım demişti.
Bugünde arkadaşım ne yap et normal doğur dedi.
Allah yardımcımız olsun
Evet normalden yanayim normal yapmis biri olaraktan dogumdan sonra hic bişeyin kalmiyo gercekten hemen ayaga kalkiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…