2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlarr birşey sorcam ilk kızımda nişan gelmişti benim adet ağrısı gibi bi ağrı girdi sürekli lavabo ihtiyacı duydum en son kanamam oldu. Sorum şu su gelmeden önce bi belirti oluyomu

Kızlarr birşey sorcam ilk kızımda nişan gelmişti benim adet ağrısı gibi bi ağrı girdi sürekli lavabo ihtiyacı duydum en son kanamam oldu. Sorum şu su gelmeden önce bi belirti oluyomu
Bunu ben de merak ediyorum ya.benim de 2. Doğum olacak inşallah.ilkinde nişan gelmişti.su gelirse nasıl olcak diye düşünüyorum. Bazılarında aniden çok geliyomuş bazılarında yavaş yavaş geliyormuş

Kızlar az önce wc girdim pecete koymustum resmen su dökülmüş gibi ıslak oldugunu farkettim doktoruma yazdım suyum gelmiş olabilir mi dedim takip et eğer su ise gelmeye devam eder dedi cok korktum heycandan hemen duş aldım abdest aldım şimdi uzandım ara ara hareket ediyor bebeğim inşallah su değildir idrarda değil ama kokmuyordu fotoğrafıda ekleyeyim kötü bi görüntü değil sorun olmaz sanırım

Eklentiler

• 61AB2489-5F41-4899-827F-29652EEE6AD1.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 99
Canım fazla gibi sanki ama endişelenme . Yani akıntiya idrara benzemiyor sanki

Şükür bir şey çıkmadı canım sıvısı, kalp atışı iyiydi biraz hareketsiz bugun

Açıkçası bana da su gibi geldi..Turnusol kağıdı gibi birşeyle su olup olmadığına bakılıyor.Eczanede satılıyor mu bilmiyorum ama acilden bi giriş yap istersen su geldikten sonra gitmek gerekir çünkü.Basta enfeksiyon riski oluşur sonrasinda da bebeklerin 24 saatten fazla susuz kalmasi tehlikeli görülür

Benim hiç olmamıştı uyuyordum uyandım su gelmeye başlamıştı uyandirdi

Canım su yavaş yavaş da gelebiliyormuş.takip et bakalım.ilk doğumınsa süreç uzun sürer zaten

Tamam canım eşim gelmek üzere bende cok tedirgin oldum gideriz acile

Cnm su bence bu idrar değilse benimde ıslatarak gelmişti

Canım su yavaş yavaş da gelebiliyormuş.takip et bakalım.ilk doğumınsa süreç uzun sürer zaten
İlk doğumum canım hiç birşey bilmiyorum ablamda 3 doğum yaptı onun hiç suyu gelmemişti oda heycanlandı ben söyleyince iyice tedirgin oldum eşim işten gelsinde acile bir gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…