2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İlk doğumum canım hiç birşey bilmiyorum ablamda 3 doğum yaptı onun hiç suyu gelmemişti oda heycanlandı ben söyleyince iyice tedirgin oldum eşim işten gelsinde acile bir gidelim
Git cnm bizide haberdar et merak ederim inşallah herşey yolundadır kuzum doktora gittikten sonra hiç bir sıkıntı olmaz korkma

benimde oyle azar azar basladi gelmeye ilk 1 saat akintidir diye bekledim ped koydukca islandi en son koltuga sizinca anladim ki akinti degil. Suya benziyor canim hastaneye git antibiyotik serum takiyorlar hemen suysa bebek enfeksiyon olmasin diye

Su keseniz patlamış olabilir dikkat edin tekrar olursa hemen acile gidin

Bir sıkıntı olsa mutlaka söylerdi canım sıkma canını sen.muhtemelen bi şeyden şüphe duymuş sonrada şüphesi boşa çıkınca açıklamamış büyük ihtimalle.inşallah güzel olacak her şey..

benimde oyle azar azar basladi gelmeye ilk 1 saat akintidir diye bekledim ped koydukca islandi en son koltuga sizinca anladim ki akinti degil. Suya benziyor canim hastaneye git antibiyotik serum takiyorlar hemen suysa bebek enfeksiyon olmasin diye
Tekrar ped ve pecete koydum takipteyim akşama gidicez

Canim amacim panik yaratmak degil ama hastaneye git mutlaka suya benziyor oda kokusuz ve seffaf olur mus ya .

birde gercekten felaket tellahligi yapmak istemiyorum ama tam da dün ebem ile bu su komusunu konustuk doktorum yatarak hastaneye gidilmesi gerektigini söyleyimce ebe ye sordum tekrardan gercekten böyle birseye gerek var mi diye .

kafasi kanala indiyse hic bi sorun yok acele etmeden git hastaneye dedi yalniz kafasi daha kanala inmediyse az da olsa genelde ozmn korson dolanmasi yasaniyor dedi ...

benim bikini bölgem çok terliyor son bir aydır. kendim terlemesem bile iç çamaşırım hep nemli göbek büyüdü havasız kalıyor sanırım. özellikle kasıklarım.
Benim de çok terliyor evim aşırı sıcak. Su olsa anlardık heralde akışından diye düşünüyorum ya sancı fln yok.

Ah bu yaramazlar ya doğurana kadar daha kaç kere yüreğimizi ağzımıza getirecekler bakalım Bi doğsunlarda şöyle o tepik attıkları ayaklarını ısıralım bi
Ah bu yaramazlar ya doğurana kadar daha kaç kere yüreğimizi ağzımıza getirecekler bakalım Bi doğsunlarda şöyle o tepik attıkları ayaklarını ısıralım bi

valla ilk işim totosunu ısırmak olucak sanırım. hayırlısıyla bir gelseler.
Ben de tam yazacaktım ne ayakları direk totosunu isircm diye benibekleyin benden önce davrandı

Kızlar ben de bugün kontrole gittim. Kan, idrar tahlili yapıldı. EKG çekildi. İdrarda protein kaçağı çıktı Doktor antibiyotik verdi. Anestezi uzmanıyla da sezeryan için görüştüm. Protein kaçağını görünce bebekte gelişim geriliğine sebep olabilir, kanaman, ağrın falan olursa hemen gel dedi. Moralim çok bozuldu. Siz de böyle bir şey çıkan var mıydı?

Ben de doğumdan sonra ödeniyor diye biliyordum şirket onaylayalım parça parça yatsın dedi baktılar rapor bitiş tarihi yazmıyor onaylanmiyor deyince merak ettim
Ama doğum parası alabilmenin şartlarından biri bebeğin sağ doğması diyor . Doğumdan önce veriliyor olması bana biraz saçma geldi o sebeple bilemedim ki. Keşke verilse tabi paraya ihtiyaç oluyor sonuçta
Doktor kontrolünde sıkıntı çıktı mı ? Benimkinde sıkıntı yok şükür. Ama doktora sormayı unuttum o batmalar neden diye. Topicten arkadaş sormuş gerilmekten kaynaklı demiş doktoru muhtemel ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…