- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #23.681
Git cnm bizide haberdar et merak ederimİlk doğumum canım hiç birşey bilmiyorum ablamda 3 doğum yaptı onun hiç suyu gelmemişti oda heycanlandı ben söyleyince iyice tedirgin oldum eşim işten gelsinde acile bir gidelim
İdrar olmadığından emin misin cnmBu bildiğin peceteye su dökmüşsün gibi canım
Kokladım kokusuzdu yani pecete kokusu geldiİdrar olmadığından emin misin cnm
benimde oyle azar azar basladi gelmeye ilk 1 saat akintidir diye bekledim ped koydukca islandi en son koltuga sizinca anladim ki akinti degil. Suya benziyor canim hastaneye git antibiyotik serum takiyorlar hemen suysa bebek enfeksiyon olmasin diyeKızlar az önce wc girdim pecete koymustum resmen su dökülmüş gibi ıslak oldugunu farkettim doktoruma yazdım suyum gelmiş olabilir mi dedim takip et eğer su ise gelmeye devam eder dedi cok korktum heycandan hemen duş aldım abdest aldım şimdi uzandım ara ara hareket ediyor bebeğim inşallah su değildir idrarda değil ama kokmuyordufotoğrafıda ekleyeyim kötü bi görüntü değil sorun olmaz sanırım
Su keseniz patlamış olabilir dikkat edin tekrar olursa hemen acile gidinKızlar az önce wc girdim pecete koymustum resmen su dökülmüş gibi ıslak oldugunu farkettim doktoruma yazdım suyum gelmiş olabilir mi dedim takip et eğer su ise gelmeye devam eder dedi cok korktum heycandan hemen duş aldım abdest aldım şimdi uzandım ara ara hareket ediyor bebeğim inşallah su değildir idrarda değil ama kokmuyordufotoğrafıda ekleyeyim kötü bi görüntü değil sorun olmaz sanırım
Bir sıkıntı olsa mutlaka söylerdi canım sıkma canını sen.muhtemelen bi şeyden şüphe duymuş sonrada şüphesi boşa çıkınca açıklamamış büyük ihtimalle.inşallah güzel olacak her şey..Doğru diyosun canım, gerçekten böyle daha çok can sıkıcısıkıntı yok dedi ona odaklanıp geçiricem insallah bu haftayı. Haftaya bugün yine kontrole çağırdı, insallah güzel şeyler konuşur
Ah bu yaramazlar ya doğurana kadar daha kaç kere yüreğimizi ağzımıza getirecekler bakalımŞükür bir şey çıkmadı canım sıvısı, kalp atışı iyiydibiraz hareketsiz bugun
valla ilk işim totosunu ısırmak olucak sanırım. hayırlısıyla bir gelseler.Ah bu yaramazlar ya doğurana kadar daha kaç kere yüreğimizi ağzımıza getirecekler bakalımBi doğsunlarda şöyle o tepik attıkları ayaklarını ısıralım bi
Tekrar ped ve pecete koydum takipteyim akşama gidicezbenimde oyle azar azar basladi gelmeye ilk 1 saat akintidir diye bekledim ped koydukca islandi en son koltuga sizinca anladim ki akinti degil. Suya benziyor canim hastaneye git antibiyotik serum takiyorlar hemen suysa bebek enfeksiyon olmasin diye
ter olamaz değil mi? benim de uykudan kalkınca bazen iç çamaşırım çok ıslak oluyor ama ter olduğunu düşünüyorum. devamı gelmiyor çünküTekrar ped ve pecete koydum takipteyim akşama gidicez
Sakin kalmaya çalış canım inşallah bir sıkıntı yoktur.devamı gelmezse de git yine de doktora için rahat etsinTekrar ped ve pecete koydum takipteyim akşama gidicez
İnşallah az kaldı artık canım.dişlerim gıcırdıyor resmenvalla ilk işim totosunu ısırmak olucak sanırım. hayırlısıyla bir gelseler.
Cnm su o zaman sitres yapma git bir görün için rahat eder baya ıslak çünkü belki doğum olur bir haftaya ondandır dinlen sola yat kendi kendini de doldurma teşhisi doktor koyabilir sadeceKokladım kokusuzdu yani pecete kokusu geldi
Yok canım evde kısa kolluyla duruyorum terlemem imkansızter olamaz değil mi? benim de uykudan kalkınca bazen iç çamaşırım çok ıslak oluyor ama ter olduğunu düşünüyorum. devamı gelmiyor çünkü
benim bikini bölgem çok terliyor son bir aydır. kendim terlemesem bile iç çamaşırım hep nemli göbek büyüdü havasız kalıyor sanırım. özellikle kasıklarım.Yok canım evde kısa kolluyla duruyorum terlemem imkansız
Canim amacim panik yaratmak degil ama hastaneye git mutlaka suya benziyor oda kokusuz ve seffaf olur mus ya .Kızlar az önce wc girdim pecete koymustum resmen su dökülmüş gibi ıslak oldugunu farkettim doktoruma yazdım suyum gelmiş olabilir mi dedim takip et eğer su ise gelmeye devam eder dedi cok korktum heycandan hemen duş aldım abdest aldım şimdi uzandım ara ara hareket ediyor bebeğim inşallah su değildir idrarda değil ama kokmuyordufotoğrafıda ekleyeyim kötü bi görüntü değil sorun olmaz sanırım
Benim de çok terliyor evim aşırı sıcak. Su olsa anlardık heralde akışından diye düşünüyorum ya sancı fln yok.benim bikini bölgem çok terliyor son bir aydır. kendim terlemesem bile iç çamaşırım hep nemli göbek büyüdü havasız kalıyor sanırım. özellikle kasıklarım.
Ah bu yaramazlar ya doğurana kadar daha kaç kere yüreğimizi ağzımıza getirecekler bakalımBi doğsunlarda şöyle o tepik attıkları ayaklarını ısıralım bi
Ah bu yaramazlar ya doğurana kadar daha kaç kere yüreğimizi ağzımıza getirecekler bakalımBi doğsunlarda şöyle o tepik attıkları ayaklarını ısıralım bi
Ben de tam yazacaktım ne ayakları direk totosunu isircm diyevalla ilk işim totosunu ısırmak olucak sanırım. hayırlısıyla bir gelseler.
Ama doğum parası alabilmenin şartlarından biri bebeğin sağ doğması diyor . Doğumdan önce veriliyor olması bana biraz saçma geldi o sebeple bilemedim ki. Keşke verilse tabi paraya ihtiyaç oluyor sonuçtaBen de doğumdan sonra ödeniyor diye biliyordum şirket onaylayalım parça parça yatsın dedi baktılar rapor bitiş tarihi yazmıyor onaylanmiyor deyince merak ettim
Doktor kontrolünde sıkıntı çıktı mı ? Benimkinde sıkıntı yok şükür. Ama doktora sormayı unuttum o batmalar neden diye. Topicten arkadaş sormuş gerilmekten kaynaklı demiş doktoru muhtemel ondandırCanım bende de oluyo bu bi kaç gündür. Özellikle dediğin gibi mutfakta tezgaha değince falan farkettim. Suyu falan mı azaldı diye endişelendim ama daha geçen perşembe kontroldeydim, iyi demişti suyu için. Bu perşembe yine gidicem bakalım inşallah her şey yolundadir
Tamam canım öyle yapayım ben de. Çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?