2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar günaydın
İlk doğduğunda ne giydireceksiniz?
Doğar doğmaz organik takım/tulum mu giydirsem diyorum? yıkanmıyor sadece siliniyor yaa bazıları leke oluyor bir şeyler oluyor diyor. Karar veremiyorum
Sizler giydireceklerinizin resimlerini paylaşabilir misiniz?

Gunaydin canm
Bizim burda hastane giydiriyo ben eve gecince artk kendi aldiklarimi giydiririm zaten bebekler yikanmiyo temizlenmiyolar benmki baya sacliydi ve saclari falan kanlanmisti beresi falanda hrp kirliydi o yuzdrn ustundekileri atmistik

Ben bunu yaptırdım bi takımını giydirip diğer takımıda fotoğraf çekiminde giydircem inşallah

Günaydın kizlar, biz dünden beri hastanedeyiz. Bu gece de kalacakmişiz sancilar azaldi ama ilaç tedavisine yarina kadar devam etmem gerekiyormuş. Bebek artik gelsin diye bekleyen arkadaşlar karninizi ovalamak bebeğin gelmesini hızlandırıyormuş. Dun ebe söyledi bana da sancilar artmasin diye ovalama dedi. Malum biz biraz ertelemeye uğraşıyoruz

aynen öyle bi doğsunlar doya doya koklayalım mis gibi sonra çektiklerimiz aklımıza bile gelmez bende 4 5 haftalıkken başlamıştım hiç bırakmadım progestanı ama fitil olarak kullandım öyle olunca yan etkisi hiç olmadı bana sizinde birşeykalmamış inşallah sağlıkla gelir bebişiniz

çok geçmiş olsun canım.
ooo hemen karnımı ovayım. ben doğsun istiyorum ya

Magnezyumdan
gecikme oluyormuymuş
Allah allah ben 35. haftadayım daha yeni bana magnezyum verdi doktorum. Cok kasık ağrılarım oluyordu uyuyamıyordum magnezyum verdi. Hakikaten de kesildi ağrılarım. Ama hiç böyle bir şeyden bahsetmedi doğumu geciktirir diye

çok geçmiş olsun canım.
ooo hemen karnımı ovayım. ben doğsun istiyorum ya
Teşekkür ederim canım ben ilkinde bilmeden karnimi ovup gel kızım diyordum o akşam suyum gelmişti. Bu sefer bekletmeye uğraşıyoruz ama ben alışmışım karnimi ovmaya elim gidiyor sürekli

Bence de abartıyor bazıları korkma canım sabretmeye çalış daha doğum var önümüzde

Ben oglumdan kalan üstlerini götürecem canım dediğin gibi bebek yıkanmıyor silininiyor yeni üstlerinin leke olmasını istemem zaten kundak ve battaniyeye sarılı olacağı için çokta önemi yoktur kıyafetin bence

ay ben bembeyaz bir takım almıştım yaaa
neyse çamaşır suyuna basarım artık kirlenirse

Canım herkesin canı kendine tatlıdır ilk kez çatı muayenesi korkmuş olabilir gerçekten canı acımışta olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…