- 4 Mart 2020
- 835
- 1.142
- 113
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #23.641
Bizde bu gün 36+1 günlük olduk aylar geçti ama şu son haftalar geçmiyorHerkese güzel günler dilerim bu haftayı da bitirdik sayılır ben 34. haftanın içindeyim
son 17 gün yazıyor bende de. takvimim bitecek valla. hiç doğacak gibi değilBizde bu gün 36+1 günlük olduk aylar geçti ama şu son haftalar geçmiyor
GünaydınHerkese güzel günler dilerim bu haftayı da bitirdik sayılır ben 34. haftanın içindeyim
ya insanıboşu boşuna tedirgin ediyorlar birde iki canlısın madem insan gibi açıklama yap şundan dolayı istiyorum yada ne bileyim şundan şüphe etmiştim temiz çıktı sorun çıkmadı dese rahatlarsın böyle yapınca birşey mi var bana mı söylemiyor diye için içini yiyorKızlar kontrolden çıktım. 2980 gram olmuş tosunum. Doktor inanılmaz canımı sıktı. Geçen sefer ölçümler büyük çıktı diye sekreteri hatırlattı, ikili testimi farklı hastanede yaptırmıştım sonuca ulaşamadı. Acil o sonuçları istiyorum senden dedi. Problem ne diyorum açıklama yapmıyo. Sen sonuçları gönder bana sadece dedi. Gönderdim, sıkıntı yok dimi diye tekrar sordum hayır yok dedi. Tavri beni çok korkuttu ya doğuma yakın doktor degistiricem sanırım
tabikk önce sağlık biz anneler azıcık tontos olmasinida istiyoruzÇok şükür buna da canım..Sağlıkla doğsunlarda kilo sonradan da alınır inşallah
Kafadan at bi şu doğumu gelsin dedikçe gelmiyor nazlı kızson 17 gün yazıyor bende de. takvimim bitecek valla. hiç doğacak gibi değil
Lafı geveleyen bir Dr daha. Karşısında ilk defa doğum yapacak neyin ne olduğunu bilmeyen birini ne diye panikle tir kiKızlar kontrolden çıktım. 2980 gram olmuş tosunum. Doktor inanılmaz canımı sıktı. Geçen sefer ölçümler büyük çıktı diye sekreteri hatırlattı, ikili testimi farklı hastanede yaptırmıştım sonuca ulaşamadı. Acil o sonuçları istiyorum senden dedi. Problem ne diyorum açıklama yapmıyo. Sen sonuçları gönder bana sadece dedi. Gönderdim, sıkıntı yok dimi diye tekrar sordum hayır yok dedi. Tavri beni çok korkuttu ya doğuma yakın doktor degistiricem sanırım
Allah Allah neden öyle telaşlandırdı ki seni canım.Doktorlar öyle canım benim eski doktora kalırsak bende bugün sezeryan olucaktım valla.Sakin ol sonradan sorun yok demiş canımKızlar kontrolden çıktım. 2980 gram olmuş tosunum. Doktor inanılmaz canımı sıktı. Geçen sefer ölçümler büyük çıktı diye sekreteri hatırlattı, ikili testimi farklı hastanede yaptırmıştım sonuca ulaşamadı. Acil o sonuçları istiyorum senden dedi. Problem ne diyorum açıklama yapmıyo. Sen sonuçları gönder bana sadece dedi. Gönderdim, sıkıntı yok dimi diye tekrar sordum hayır yok dedi. Tavri beni çok korkuttu ya doğuma yakın doktor degistiricem sanırım
Kaç hafta kaç günlük oluyor cnmBizde günümüzü aldık nstde sanci çıkmadı bu sefer çok şükür .23 Aralık Çarşamba günü inşallah ameliyatim var.son 6 günRabbim sağ salim sağlıklı bı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
ya insanıboşu boşuna tedirgin ediyorlar birde iki canlısın madem insan gibi açıklama yap şundan dolayı istiyorum yada ne bileyim şundan şüphe etmiştim temiz çıktı sorun çıkmadı dese rahatlarsın böyle yapınca birşey mi var bana mı söylemiyor diye için içini yiyor
Lafı geveleyen bir Dr daha. Karşısında ilk defa doğum yapacak neyin ne olduğunu bilmeyen birini ne diye panikle tir ki
Kızlar hiç anlamadım ya gerçekten içim içimi yiyo böyle yaptığı için. 2 defa da özellikle bana bi açıklama yapar mısınız anlayamıyorum bu tepkinizi dedim adamda çıt yok. Çok çok gerdi beni. Doktoruma da çok güveniyorum normalde ama aşırı pimpirikli olduğu için en ufak bi olağan dışı durumda tavrı hep bu oluyomus. Tedirgin olsun ama beni bu kadar korkutmasın ya elim ayağım buz gibi çıktığımdan beriAllah Allah neden öyle telaşlandırdı ki seni canım.Doktorlar öyle canım benim eski doktora kalırsak bende bugün sezeryan olucaktım valla.Sakin ol sonradan sorun yok demiş canım
Hemen kötüyü düşünme canım bebişlerinde bi günü bi gününü tutmuyor.benimde bazı günler çok aşırı hareketli oluyor acıtıyor bile ama bazen hafif hafif kımıldanıyor dikkat kesilince anlıyorum hareket ettiğini.hareket halinde falandıysan ondan çok hissetmemiş olabilirsinKızlar selamlar. Dünden beri bebek hareketlerini hissetmiyorum diye sağlık ocagina gittim sabah. Şükür kalp atışı varmış ama amniyon sıvısı azalmıştır belki muhakkak doktora görün ultrasonla baksın ihmal etme sakın dedi. Doktora gidiyorum şimdidoğuma alıyorlarmış beni bir de
Olurlar inşallah canım süt ve muz çok yarıyor benceÖyle
tabikk önce sağlık biz anneler azıcık tontos olmasinida istiyoruz
Artık son haftalara geldiğimizden onlarda her şeyi ince eleyip sık dokuyorlar bence canım.Anne ve bebeği riske atmadan en doğru doğum şekline karar vermesi gerekiyor sonuçta ve kolay olmasa gerek 2 kişinin hayatını etkiliyor kararları. Boşuna stres olmayalım diye anlatmıyor belki ama bu şekilde bi belirsizlikte daha çok stres oluyoruz haberleri yok.Kızlar hiç anlamadım ya gerçekten içim içimi yiyo böyle yaptığı için. 2 defa da özellikle bana bi açıklama yapar mısınız anlayamıyorum bu tepkinizi dedim adamda çıt yok. Çok çok gerdi beni. Doktoruma da çok güveniyorum normalde ama aşırı pimpirikli olduğu için en ufak bi olağan dışı durumda tavrı hep bu oluyomus. Tedirgin olsun ama beni bu kadar korkutmasın ya elim ayağım buz gibi çıktığımdan beri
Doğru diyosun canım, gerçekten böyle daha çok can sıkıcıArtık son haftalara geldiğimizden onlarda her şeyi ince eleyip sık dokuyorlar bence canım.Anne ve bebeği riske atmadan en doğru doğum şekline karar vermesi gerekiyor sonuçta ve kolay olmasa gerek 2 kişinin hayatını etkiliyor kararları. Boşuna stres olmayalım diye anlatmıyor belki ama bu şekilde bi belirsizlikte daha çok stres oluyoruz haberleri yok.
38 hafta 1 günlükken alacaklar inşallah.bebek aşağıya indiği için daha beklemek istemedikKaç hafta kaç günlük oluyor cnm
Amin inşallah canımBizde günümüzü aldık nstde sanci çıkmadı bu sefer çok şükür .23 Aralık Çarşamba günü inşallah ameliyatim var.son 6 günRabbim sağ salim sağlıklı bı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Yiyorum cnm süt yoğurt elimden geldiğince geçen hafta hep muz yedim bu hafta başka meyveler aldım yine alicam haftalık alıyorum hergun bir tane muz etki eder inşallah etide artirdim bakalım tontos olcakmi kuzumOlurlar inşallah canım süt ve muz çok yarıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?