2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim doktorum bu durumun, normal doğumu kolaylaştıracağını söylemişti

Bende çıktı geçen hafta ne yazık ki canım kaç çıktı senin değerin

Selam kızlar yazıldıysa kaçırmış olabilirim ama merak ettim yalancı sancıların sıklaşması doğumun yaklaştığına belirti midir acaba? Bu aralar sık sık yalancı sancı yaşıyorum

Bunu ben de merak ediyorum ya.benim de 2. Doğum olacak inşallah.ilkinde nişan gelmişti.su gelirse nasıl olcak diye düşünüyorum. Bazılarında aniden çok geliyomuş bazılarında yavaş yavaş geliyormuş
Benmde 2. Canm ilkinde nişan geldi iki uc gun sonra su geldi ama azar azar geldi birden gelmedi doğuma kadar hep geldi

Canım hastanedeyken elbise gibi olan geceliğini kullandın mı? Bi kaç arkadaşım hiç alma kullanılmıyor demişti kararsız kaldım
Doğumdan hemen sonra gecelik daha rahat oluyor. Pijama altını giymek zorluyor ağrı yapıyor diyorlar. Ben bi gecelik sabahlık takım iki de pijama takımı götüreceğim o yüzden

Kızlar akıntı veya su seklinde birsey gelmedi tekrar kupkuru suan pedim doktorumla konustuk bebekte cok hareketli tekrar etmezse gelmene gerek yok dedi gitmedim bende bakalım takipteyim
Bir bardak kadar gelirse problem olur hastaneye gelmen gerekir kesin demişti doktorum. Takip et bence de.
Ben bu gece de hastanedeyim ilaca rağmen sancim tam kesilmiyor, doktor ilaç vermesek dogururdun simdiye dedi. Bu ilacin fazlası da zararliymiş, böyle devam ederse yarin sezaryene alabilirim seni dedi. Ciğer geliştirici iğne istedim ilk dozunu yaptılar 12 saat sonra ikinci dozu yapacaklar. Yarın netleşecek durumumuz, hem bebegime kavuşma heyecani hem de biraz erken gelmesinin stresi var üzerimde...

Gecmiş olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Protein 1+ ve bakteri BOL olarak çıktıSenin doktorun ne dedi?
Protein kaçağı olması gebelik zehirlenmesi belirtisiymiş.bununda dereceleri varmış benim değer çok yüksek olmadığı için hafif şu an.tansiyon ve ödem olmadığı sürece sıkıntı yok şimdilik normal doğumu bekliycez ama tansiyon yükselirse, baş ağrısı ödem olursa hemen haber etmemi söyledi.ayrıca hiç bi şey için stres yapmamam gerektiğini söyledi bence sende olumlu düşün stres yapma.tuzu tamamen kesti ve bol proteinle beslenmemi tavsiye etti.bebeğin gelişiminde bi sıkıntı yok şimdilik çok şükür hatta bu bir haftada çok güzel gelişmiş 400 gr almış.

Doğumdan hemen sonra gecelik daha rahat oluyor. Pijama altını giymek zorluyor ağrı yapıyor diyorlar. Ben bi gecelik sabahlık takım iki de pijama takımı götüreceğim o yüzden
Anladım canım normal doğum olursa gerekli sezeryan olursa çokta gerek kalmaz sanırım

Ge
çmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…