2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende sezeryan olacağım. Sezeryanda da gerekli dikişlerinden dolayı depend'i giyerken bile canın acıyor diyorlar
o değişebiliyormuş. benim bir arkadaşım sezeryandan 12 saat sonra duş almıştı depend giyebilmişti. o kısma sıvı geçirmeyen bant takıyorlarmış sanırım.

Bende sezeryan olacağım. Sezeryanda da gerekli dikişlerinden dolayı depend'i giyerken bile canın acıyor diyorlar
Giyerken acimasinin nedeni egilmenizden kaynaklı.ben kendimi salmamistim oyle hic.ilk kalktiktan sonra hep kendim yaptim canim acisa bile ve cok cabuk toparlanmistim.ama giydikten sonra dikislerinizi acitmaz veya rahatsiz etmez

o değişebiliyormuş. benim bir arkadaşım sezeryandan 12 saat sonra duş almıştı depend giyebilmişti. o kısma sıvı geçirmeyen bant takıyorlarmış sanırım.
Hastaneden cikmadan once sivi gecirmez bant takiliyor.eve gidince dusunuzu alabiliyorsunuz.

bir de sanırım artık sezeryanda yapışkan dikiş sistemi uygulanıyormuş daha rahatmış hem iz kalmıyor hem de zorlamıyormuş

Biraz araştırınca ben de öyle şeyler okudum. Korkmadım desem yalan olur. Bizde de çok şükür diğer belirtiler yok. İlaç tedavisi işe yarar inşa llah.

hmmm o zaman benim doğum yapacağım yer böyle. bir arkadaşım var sezeryan oldu 2 sene önce işte Allahım kızın beli incecik aç bakıcam dedm çizgisi varla yok arası maşallah.
bikini bile giydi yazın.
Benimkide yapıştırma hafif pembeli bir çizgi var. Normal dikişe göre ilk günler konforlu oluyor. Ben çok korkağımdır karnıma bakamamıştım dikiş var diye ebe dedi bak eski hali gibi korka korka bakmıştım Gerçekten de hiç iz yok gibiydi banyoda, sonrasında enfeksiyon riskine karşı yapıştırma daha iyi

hmmm o zaman benim doğum yapacağım yer böyle. bir arkadaşım var sezeryan oldu 2 sene önce işte Allahım kızın beli incecik aç bakıcam dedm çizgisi varla yok arası maşallah.
bikini bile giydi yazın.
Arkadaşımın normal dikişti enfeksiyon kapıp şişmişti tekrar dikiş attılar. Nerden baksan sıkıcı bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…