- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #23.901
Başın sağolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin
aminnnn canımAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Amin canım Allah razı olsunnn sendenGonulSenligim Rabbim babaciginin mekanıni cennet eylesin kabrini nur paygambere komşu sorgu sualini asan eylesin
Sağolasın canımm aminnÇok üzüldüm can rabbim cennetinde kavuştursun başın sağolsun
Amin canım Allah senden de razı olsunKesinlikle tanışmışlardır cnım
Allahtan rahmet size de sabırlar diliyorum. Mekanı cennet günahları af olsun.
İnşallah canım tek dileğim oAllah razı olsun
O kadar moral oldunuz kiNe desem acına çare olmayacak biliyorum öyle iyi anlıyorum ki seni..Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah sizlere sabırlar versin
Basıniz sagolsun Allah sabirlar versin...
Çok teşekkür ederim canım, şuan düğüm düğüm boğazım bi patlama anı olacak ama hayırlısıSana ve ailenize sabır,dayanma gücü diliyorum canim.Cok üzücü..Kendini bırakamazsın elbette ama içine de atma..Sen ve bebegin için acını derinlere gömmek de iyi olmaz..Malesef hayat böyle ani acılarla dolu ama dayanma gücü de içimizde..Başın sagolsun
Aminn canımmBaşın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin. Bu zor günleri atlatalım inşallahAcımızı bile yaşıyamaz olduk. Allahım sana ailene bol sabırlar versin
Canım bence de 2 gün daha beklenebilir ama acaba şu 4 günlük sokağa çıkma yasağı etkiler mi ki tarihi belirlemede30 Aralik demislerdi ama 1 ocağa esnetmeye çalışacağım.37+2 oluyor.Bu kadar bekledik 2 güncuk daha bekleriz inşallah sıkıntılı bir durum olmazsa
Allah sabır versin başın sağolsun canım ...Mekani cennet olsun insallah .Kızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Yok canım zaten hastanede olduğum için oluyormuş tatil sorun degil..Kim nöbetçi ise o girer ameliyata..Saglik çalışanlarına ve hastalara yasak yok malum...Sadece 37+0 da almak istedikleri için pürüz olabilir.Bakalim..Canım bence de 2 gün daha beklenebilir ama acaba şu 4 günlük sokağa çıkma yasağı etkiler mi ki tarihi belirlemede
Canımm başın sağolsun üzülme diycem ama boş bebeğinde strese girer dayanmaya çalışKızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Ank da hangi hastane için bi fiyat acaba? Bide doktorurunuz da o hastanede mi. Dışardan hoca olup hastane paketleri varya o yüzden sordum.Doğum için mi. Ankarada doğum paketi olarak 12-13. Haftalarda anlaşıyosun. Tüm işlemlere Tek fiyat ödüyosun. Bizim özel hastane 10.000 tl
Yok olmadım doktorum 38. Haftada bakarız dedi ama bilmiyorumİnşallah canım sen ne yaptın daha önce hiç çatı muayenesi oldun mu
Benimde aynı böyle ya bacak aram çok ağrıyo ve yatakta dönerken kemiklerim kırılıyor gibi sesler geliyo çok rahatsız oluyorum.Valla canım ne zamandır yürürken bacak aramdaki kemiklerim ağrıyordu Son bir haftadır da afedersiniz hıçkırıklarını falan popomda hissediyor gibiydim eşime de söylemiştim hatta mesaneme falan dokunuyor diyordum
Yok olmaz artık sonuçta normalde 10 gün karantina süresi. Öksürüğü aylar süren insanlar var sen içini ferah tut bişey olmaz.Kizlar eşim 2 aralikta pozitif çıktı 17 gün farklı bir evde kaldı bugün geldi öksürük devam ediyor ama bulastiricilik olmaz artık demiş doktor. 14 günden sonra bulaş olur mu bilen varmı. Gerçi sarıldık falan geçtiyse geçti artık ama korkuyorum yinede
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun Rabbim sizlere sabırlar versinKızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Yaa cnm Allah yardım etsin inşallah üzüldüm kuzum herşey yolunda gidecek inşallahBugün de erteledik ilaçlarla, ilaca rağmen sancim oluyor kesilmedi tamamen. Ciğer geliştirme ignesinin uzerinden 24 saat geçsin yarin sezaryen olacağım büyük ihtimalle
Sende daha kanala inmedi herhalde ondan normalde benimde 37. Haftamda olmam gerekiyordu ama işte nasipYok olmadım doktorum 38. Haftada bakarız dedi ama bilmiyorum
O zaman sende de kanala inme durumu olmuş olabilir canım çünkü benzer şikayetlerimizBenimde aynı böyle ya bacak aram çok ağrıyo ve yatakta dönerken kemiklerim kırılıyor gibi sesler geliyo çok rahatsız oluyorum.
İlk defa da bugün hıçkırıgını baya aşağıda hissettim 1 hafta ınce kanala girmemişti ama sanki girdi baskıda arttı
1 hafta sonraya verdi randevuyu ya önceden mi gitsem acaba resmen evde doğuracam bu gidişleO zaman sende de kanala inme durumu olmuş olabilir canım çünkü benzer şikayetlerimiz
Sizin mi suyunuz gelmişti biraz ?Daha yeni benimde bi miktar geldi idrar kaçırma falan değil eminim. Bulaşıkları egil kalk yerleştirdim yatağa uzandım baktım altimda ıslaklık sancim falan yok ama.Yok olmadım doktorum 38. Haftada bakarız dedi ama bilmiyorum
Başn sag olsun canm Allah mekanini cennet eylesin insallah Rabbim sana da sabir verir insallahKızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Sen kaç haftalıktın ki canım çok şiddetlenirse ağrıların doktorunla görüş istersen1 hafta sonraya verdi randevuyu ya önceden mi gitsem acaba resmen evde doğuracam bu gidişle
İnşaallah ben de ocakta doğsun istiyorum30 Aralik demislerdi ama 1 ocağa esnetmeye çalışacağım.37+2 oluyor.Bu kadar bekledik 2 güncuk daha bekleriz inşallah sıkıntılı bir durum olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?