2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Başın sağolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin
amin canım
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
aminnnn canım
GonulSenligim Rabbim babaciginin mekanıni cennet eylesin kabrini nur paygambere komşu sorgu sualini asan eylesin
Amin canım Allah razı olsunnn senden
Çok üzüldüm can rabbim cennetinde kavuştursun başın sağolsun
Sağolasın canımm aminn
Kesinlikle tanışmışlardır cnım
Allahtan rahmet size de sabırlar diliyorum. Mekanı cennet günahları af olsun.

İnşallah canım tek dileğim o Allah razı olsun
Amin canım Allah senden de razı olsun
Ne desem acına çare olmayacak biliyorum öyle iyi anlıyorum ki seni..Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah sizlere sabırlar versin
O kadar moral oldunuz ki
Basıniz sagolsun Allah sabirlar versin...

Çok teşekkür ederim canım, şuan düğüm düğüm boğazım bi patlama anı olacak ama hayırlısı
Başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin. Bu zor günleri atlatalım inşallah Acımızı bile yaşıyamaz olduk. Allahım sana ailene bol sabırlar versin
Aminn canımm

Kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum. Güzel ve içten dualarınız için Allah hepinizden razı olsun.

30 Aralik demislerdi ama 1 ocağa esnetmeye çalışacağım.37+2 oluyor.Bu kadar bekledik 2 güncuk daha bekleriz inşallah sıkıntılı bir durum olmazsa
Canım bence de 2 gün daha beklenebilir ama acaba şu 4 günlük sokağa çıkma yasağı etkiler mi ki tarihi belirlemede

Kizlar eşim 2 aralikta pozitif çıktı 17 gün farklı bir evde kaldı bugün geldi öksürük devam ediyor ama bulastiricilik olmaz artık demiş doktor. 14 günden sonra bulaş olur mu bilen varmı. Gerçi sarıldık falan geçtiyse geçti artık ama korkuyorum yinede

Allah sabır versin başın sağolsun canım ...Mekani cennet olsun insallah .

Canım bence de 2 gün daha beklenebilir ama acaba şu 4 günlük sokağa çıkma yasağı etkiler mi ki tarihi belirlemede
Yok canım zaten hastanede olduğum için oluyormuş tatil sorun degil..Kim nöbetçi ise o girer ameliyata..Saglik çalışanlarına ve hastalara yasak yok malum...Sadece 37+0 da almak istedikleri için pürüz olabilir.Bakalim..

Canımm başın sağolsun üzülme diycem ama boş bebeğinde strese girer dayanmaya çalış babacığında istemez torunu strese girsin

Doğum için mi. Ankarada doğum paketi olarak 12-13. Haftalarda anlaşıyosun. Tüm işlemlere Tek fiyat ödüyosun. Bizim özel hastane 10.000 tl
Ank da hangi hastane için bi fiyat acaba? Bide doktorurunuz da o hastanede mi. Dışardan hoca olup hastane paketleri varya o yüzden sordum.

Benimde aynı böyle ya bacak aram çok ağrıyo ve yatakta dönerken kemiklerim kırılıyor gibi sesler geliyo çok rahatsız oluyorum.
İlk defa da bugün hıçkırıgını baya aşağıda hissettim 1 hafta ınce kanala girmemişti ama sanki girdi baskıda arttı

Yok olmaz artık sonuçta normalde 10 gün karantina süresi. Öksürüğü aylar süren insanlar var sen içini ferah tut bişey olmaz.

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun Rabbim sizlere sabırlar versin

O zaman sende de kanala inme durumu olmuş olabilir canım çünkü benzer şikayetlerimiz

Başn sag olsun canm Allah mekanini cennet eylesin insallah Rabbim sana da sabir verir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…