2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Tabi belli olmaz en azindan riskli zamani atlatmis oluyoruz ... sonrasinda acilma olsun vs fazla ugrasmayiz belki yine tabiki nasip isi rabbim tüm gebelere kolay dogum nasip etsin

kızlar bir tek ben ocakta doğsun istemiyorum sanırım.
eşimin iş yeri sıkıntılı bir yer doğum zamanı zor izin alır yasal hakkı olsa da ve 4 gün tatil olunca evde bebekle olsam keşke doğsa şu yasaktan önce diyor, haklı da.
günler geçtikçe ben de kendimi kurup duruyorum. bir yandan örgün üniversite okuyorum hazır vize final arasında doğsa diyorum finaller 13 ocakta başlayacak çünkü.
bir de yılbaşı benim doğum günüm. nedense özel günlerin üst üste binmesini sevmem doğum günümde doğsun istemiyorum hahahaha

Benim esimde öyle diyor bizim burada 24. itibaren noel izinli günler kendisi de 4 gün evde olucak keske ozaman dogsa diyor diger günler izin almasi zor olucak cünkü.

Yalniz brn ocak istiyorum cünkü dogum tarihi takintim var . Nedense ikili sayili olan dogum günleri olanlari sevmiyorum yazilis senli gicigima gidiyr cok sacma birsey ama mesela 03.01 gibi daha güzel 28.12 begenmiyorum

ben de bir ara 20.12.2020 ye takmıştım kesin bir sürü sezeryan vardır o güne

ben de bir ara 20.12.2020 ye takmıştım kesin bir sürü sezeryan vardır o güne
Aynen bencede veya 21.01.21 kesin full doludur sezeryan randevulari

ama ben yinede tekli sayili olsun istiyorum

komik olanda aylardan ocak ayini da oldum olasi
Sevmezdim en sinir bozucu upuzuuun süren ay gibi geliyor bana

Aynen bencede veya 21.01.21 kesin full doludur sezeryan randevulari

ama ben yinede tekli sayili olsun istiyorum

komik olanda aylardan ocak ayini da oldum olasi
Sevmezdim en sinir bozucu upuzuuun süren ay gibi geliyor bana
seninki yine iyi ben doğum saatine de takıyorum, yükselen burcu için

ben oğlağım ve yükselenim aslan.
balık yengeç falan olsun istemiyorum ya duygusal olmasın
Bende aynen balik ynegec cok duygusal
Yapili oluyorlar Acaba benim
Yükselenim
Ne ki hic bi fikrim yok en son baktirdigimda tam
Et degildi dogum saatimi tam
Net bilmedigim icin acaba benim yükselenim
Oglak mi ki

Kızlar bu ağrılar arttıkça sanki erken doğuracakmışım gibi hissediyorum. Beni bir telaş sardı. Siz kapı süsü, çikolata, dağıtmalık bir şeyler yaptırdınız mı? Ya da nerelerden yaptırdınız? Kimse gelmeyecek ama sanki yine de yaptırmak gerekiyor gibi hissediyorum. Korku sardıkça bir an önce tüm hazırlıklarımı tamamlamak istiyorum.

Ben hiç bişey yaptırmadım canım. Kapı süsü bebeğin odası içinse, onu yaptiricam doğum sonrası. Ama hastane için, sonrasında misafirler için vs hiç bişey yaptırmadım çünkü kimse gelmeyecek. Bunlar için telaş yapma bence. Başka eksiklerin varsa geniş geniş onları tamamla. İnşallah vaktinde gelir kuzucuk

Durduk yere olan bi ağrım yok uzun oturunca yada yataktan kalkarken çok ağrıyo biraz yürüyünce geçiyor. Sancım da Yok. 37+5 im
Aynen uzun oturunca beni de mahvediyor resmen yerimden kalkamıyorum o yüzden hep böyle yatar vaziyetteyim onun dışında yürüyüş yapmaya çalışıyorum gün içinde aktif olmaya çalışıyorum her ne kadar o şekilde de ağrım olsa mecbur napalım allah sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin

Ben sadece Ece çikolata aldım yaptırmadım onuda ahdim vardı sağlıklı doğum yaparsam hastanede çikolata dagiticam diye o yüzden aldım başka hiç bir şey yapmadım

Biz misafir kabul etmeyeceğiz ama yine de hatıra olsun diye çikolata ve magnet yaptırdık instagram adresi suslucikolata çikolatası çok lezzetli tavsiye ederim

Eklentiler

• 20201211_145014.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 45
  • 20201211_144714.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 47
Hiçbir şey yapmayınca da ilk bebeğime yaptığım için ikinci bebeğime haksızlık yapacakmışım gibi geliyor.Hormonlarım tavan galiba. Eşyalarını yıkadım, ütülemeye başlayacağım bugün. Bir yandan da hastane çantamı hazırlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…