2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimde valiz alip acil valizi hazırlamam lazim ne olur ne olmaz hazir dursun

Kızlar bugün 33+4 olduk kontrolum vardı. NST ye bağlandık ilk kez. 10 -15 dk sürdü. Diğer kontroller de normal çıktı. Kızım 3.4 kg doğmuştu , bu da vaktinde gelirse ona yakın doğar dedi dr. 25 ocak haftası için sezaryen tarihi alınacak o vakte kadar hayırlısıyla karnımda büyür inşallah. 2 ocak için kontrol randevusu alacaktım o tarih sezaryenler için çok doluymuş. Yeni yılda doğuracak varsa tarihler doluyor sanırım yılbaşı ve sokağa çıkma kısıtı nedeniyle. Aslında hastane sessiz olur o tarihlerde hasta yoğunluğu olmaz. 1 gece kalınıyormuş ve yaşlı refakatçi almıyorlar mecbur eşim kalacak. Insallah hemen iyileşip çıkarız hepimiz. Korona testi de burundan sürüntü şeklinde 1-2 gün önce alınıyormuş. Hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza inşallah.

Bence öyle düşünme cnm senin niyetin önemli, benim de ilk bebegime yaptığım şeyler bununla farklı neticede normal bir süreçten geçmiyoruz. Bu bebeğe birçok eşya yeni alınmayacak kızımın eşyalarını kullanacak. Ama sevgi ve ilgi anlamında haksızlık yapmamak için işte bu ayarı tutturmak zor. Bunu da inşallah Allah'ın izniyle başaracağız

ben de biraz meraklıyımdır burçlara. Hepimizin doğumunda gökyüzünde gezegenler parlasın ışık saçsın nurlar yağsın yıldızı parlak olsun bebişlerimizin
ben oğlak burcuyum yükselenim aslan. sevdiğim insanlara bakıyorum hep yay. o yüzden de yay bitmeden doğsa keşke dedim hep. oğlak olursa zıtlaşırız belki diye

ben oğlak burcuyum yükselenim aslan. sevdiğim insanlara bakıyorum hep yay. o yüzden de yay bitmeden doğsa keşke dedim hep. oğlak olursa zıtlaşırız belki diye
Benim oğlum kova ama aşırı duygusal bi film izleriz Allahım öldürür kendini ağlamaktan aynı şekilde ben belgesel aşığıyım oda öyle izlerken mesela bi anne yavrusunu bıraksın hüngür hüngür ağlar acaba yükseleni mi balık

başınız sağolsun cok üzgünümben de babami 1 sene once kanserden kaybettim. acını paylasiyorum seni cok iyi anliyorum. Allah mekanini cennet etsin. Giden geri gelmiyor malesef evlatlarimiza annemize eslerimize sarilip hayata devam etmekten baska care yok. sabirlar diliyorum

Benim kız kardeşim kova hiç böyle biri değil
Yükselenler önemli bence

Yok canım artık bulaştırıcılığı yok. Öksürük bi süre devam eder normal
GonulSenligim başınız sağ olsun rabbim mekanını cennet eylesin sana ve ailene bol sabırlar versin
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim
Allah sabır versin başın sağolsun canım ...Mekani cennet olsun insallah .
Çok teşekkür ederim canım amin Allah razı olsun
İyi o zaman inşallah istediğin gibi olur sağlıkla
Canımm başın sağolsun üzülme diycem ama boş bebeğinde strese girer dayanmaya çalış babacığında istemez torunu strese girsin
Haklısın canım çok teşekkür ederim
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun Rabbim sizlere sabırlar versin
Allah razı olsun amin inşallah sağol canım
Başn sag olsun canm Allah mekanini cennet eylesin insallah Rabbim sana da sabir verir insallah
Amin canım çok teşekküt ederim Allah razı olsun
Biz misafir kabul etmeyeceğiz ama yine de hatıra olsun diye çikolata ve magnet yaptırdık instagram adresi suslucikolata çikolatası çok lezzetli tavsiye ederim
Kaça yaptırdın canım bu çikolataları ve kaç adet ? Ben de kararsızım ama hatıra kalsın ben de istiyorum. Hiç değilse 50 adet yaptırsam gelemeseler bile yakın eş dosta gönderirim vs.

Sağol canım Allah razı olsun. Senin de başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah. Doğru giden gelmiyor geride kalanlara rabbim sağlıklı ömürler versin. Ben de şimdi bebeğime eşime anneme verdim kendim kendimi dediğin gbi. Allah onları eksik etmesin

kizlar dün kontrolüm vardı. bebegim bas asagi donmus sükürnormal dogumu bekleyecegiz. cati muayeneside oldum. acilma vs. yok. hatta asagida da degil daha vakti var dedi. ocak 2 gorunuyor benim takvimim. insallah zamaninda gelirama artik geceleri hep sancim var uyuyamiyorum, yatakta dogru pozisyonu bulamiyorum . butun gece wc ye gidip gelmekten helak oluyorum. sicak basmasi da cabasi askili atletle uyuyorum. vaktinde hayirlisiyla bir kucagimiza alsakta bu sikayetler bitse

Canim 100 tanesi 130 tl olarak söylemişti çikolataları. ben bi ay önce falan yaptirmistim tahmin ediyorum aynıdır fiyat. magnet açacak da tanesi 2.25 magnet araştırmıştım genelde bu fiyataydı çoğu yerde hatta 2.50 tanesi bi cok yerde

Başın sağ olsun canım Allah mekanını cennet eylesin sizlerede sabırlar versin

Canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun bu illet hastalık büyük küçük dinlemeden alıyor. Senin bu süreçte kayıp yaşaman eminim çok daha zor olmuştur. Çünkü acılar paylaşıldıkça azalır. Allah size ve bebeğine uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…