2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bende bugün randevum vardı şimdi doktordan geldim. Benim bi kaçgündür sancılarım vardı. . Nts de sancım çıktı. Dr alttan muayene ederkende canım çok yandı. Çatın dar dedi. Ultrasyon da bebiş kanala hiç girmemiş dedi. Ptesi salı alalım dedi. Sancıdan bebek de etkilenmesin dedi. Salı günü sabah sezeryan olcam

Hadi hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına al bebişini

Sağol canım ben de bir bakayım bakalım
Başın sağ olsun canım Allah mekanını cennet eylesin sizlerede sabırlar versin
Amin canım çok teşekkür ederim
Doğru bu dönemde eski adetlerle de olamadı duası vs. Ama yine de yalnız bırakmadılar beni sağolsunlar. Güzel duan için teşekkür ederim amin inşallah
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Kaç hafyalıktın canım

Bugün 38 haftaya geçmiştim.

Hayırlı olsun tarihler hep netleşmeye başladı benimkide galiba salı günü netleşir diye düşünüyorum ama bellide olmaz tabi

Önce gelmezse eğer doktorum bana 15, 16, 18 ocaktan birini seç, dedi. Daha karar vermedim. 2 hafta sonra tekrar tahlil yapacağı için gel demişti. O zaman kararımı söyleyeceğim. Ama bana sanki daha erken gelecekmiş gibi geliyor.

Kızlar tiroit ilacı kullanan var mı aranızda
Hamileliğin başında bi 3.5 çıkmıltı endokrinci ilaca başlattı
Her ay kontrol ettirdiğimde 1.5 civarı çıkıyor ilaç kullanmaya devam demişti
Şimdi doktora gidemiyorum hastane covid dolu
İlacım da bitti
Bu aylardan sonra da devam etmek gerekiyor mu ki
Yani doğuma kadar

Gerekiyor ama 1.5 a dustuyse doz ayarlamasi yapilmasi gerekli dogum sonrasida kullandim ben ilk dogumda 8 senedir de devam ediyorum

bana bu ilaçlar fayda etmiyor galiba.
feci halde idrarımda ve vajinamda yanma var doğrulamıyorum resmen
Canım ayağının altına sıcak su koy birde oranıda sıcak tut havlu falan koy bacak arana sıcak dursun o biraz rahatlatıyor yanmayı tez doz suda eriyen ilaçlar var onlar çok iyi geliyor hemen kesiyor aslında gebelikte kullanılmasında da sıkıntı yok diye biliyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…