2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok geçmiş olsun canım eğer gidersen mutlaka o ilaçtan yazdır.monurol olması gerekiyor adı
aslında kullandım ondan da bu hafta ama.
bakalım geçmezse gideceğim cidden doktorumla konuşur acildeki doktor
çocuk da inanılmaz hareketli bir yandan normal kasılmalarım da var yani.

bende tiroid var evet doğuma kadar devam edilmesi gerekiyor doktorum o şekilde söylemişti reçetesiz alabiliyorsun ilacı pahalı birşey değil son zamanlarda tehlikeye atma istersen ne kendini ne bebeğini

Doktorum oranın sorumlusu. Hrs kadın hastalıkları ve doğum hastanesi.
Hrs için çok güzel yorumlar var. Disardan hoca +Doğum 11 bin gibi. Bakalım bende seçicem birini. Hakkımızda hayırlısı olsun. Size sağlıklı sıhhatli kolay doğum dilerim. Allah gönlünüze göre versin

benibekleyin canım eğer idrar yolunda enfeksiyon varsa sıcak o bölgeye iyi gelmez iltihap ve enfeksiyonu arttirir sicak. bir kere basima gelmisti .bende hafif kaşıntı vardı mantar olduğumu soyl3di doktorum fitil verdi biraz rahatladim akinti ve kaşıntı azaldı.

kızlar size bir şey soracağım. Göğsünüzden süt sızıntısı başladı mı ?
Bendr sızıntı yok ama göğüs uçlarım beyaz uzun süredir. Hatta sanki tıpa gibi kabuk bi yer var beyaz renk. Bi arkadaşım onu yumuşatıp alman lazım dedi. Ama alırsam o ilk sarı sütü akıtırsam diye de korkuyorum. Sizlerde durum nedir?

Yani sıkınca çıkıyor bende. Sarı süt bebek doğmadı ki daha aksın. Ilık su pamukla uçlarını temizleyebilirsin

canım geçmişti ne güzel bu akşam yine yanmaya başladı az su mu içtim bilmiyoeum ki
tam da anlamadım bebekte çok hareketli sancı mı yoksa enfeksiyon mu? fitilim ve ilacım var kullanmaya devam ediyorum. mantar değil ama eminim. sadece şeffaf akıntım var kaşınma yok.
ılık bir duş alıp uzanıcam bakalım belki de kasılmadır sancıdır anlayamıyorum belki de bebek kanala giriyordur.

Bende kullaniyom canm benm troitler yok ama hamilelikte dozu artiriyorum dogimdan sonraya kadar da canm belirli bi aya kadar da devam etmen gerek normale dönene kadar

ben oğlak burcuyum yükselenim aslan. sevdiğim insanlara bakıyorum hep yay. o yüzden de yay bitmeden doğsa keşke dedim hep. oğlak olursa zıtlaşırız belki diye
Ben oglak hic kimseyi tanimiyorum tansigim
Tüm cevremdeki insanlar ya aslan burci yada akrep ve ikizler gönül isterdiki aslan burvu mükemmeligi tasisin üstünde kizim

Sizin mi suyunuz gelmişti biraz ?Daha yeni benimde bi miktar geldi idrar kaçırma falan değil eminim. Bulaşıkları egil kalk yerleştirdim yatağa uzandım baktım altimda ıslaklık sancim falan yok ama.
Suyum geldi sandım fakat değilmiş canım ne oldu bende bilmiyorum doktorum su olsa gelmeye devam eder bi kere gelip durmaz dedi suan bebeğimde bende iyiyiz hareketli gayet

Ben hiç sıkmadım daha göğsümü. Biraz çekiniyorum sanırım onu yapmaya ama dediğin gibi kabuksu bişey var. Bugün duştan sonra biraz çıkarmaya çalıştım içim bi hoş oldu bıraktım

Bende omuzumi kasimak isterken gögüsüme bastirmism kolumu hafif islaklik görünce fark ettim lansisol kremi almsitim ztn ondan azicik sürdüm sIkmiyorum kolostrum
Kaybetmeyim
Diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…