2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Elbette olabilir kanala giriyor da olabilir buyudu artik vallahi son zamanlar cok zormus.idrar yolu enfeksiyonu da ağrı yapıyor sürekli oluyorum evlendiğimden beri yıldım artik ben de benim doktor en son bi test yapmıştı bu enfeksiyona direk etki edecek antibiyotik hangisi diye hani hangisine bağışıklık kazanmamışım diye test sonucuna göre yazdığı ilacı kullandim sonra geçti ama yine kaşıntı ve beyaz akinti oldum geçen hafta

Mantarda farklı olabilir canım ama bana bi tek o iyi geliyordu idrar yolu enfeksiyonunda hatta hamile değilken direk sıcak su torbasını bacak arama koyuyordum yanmaya çok iyi oluyordu başka türlü duramıyordum.herkeste Farklı etkisi var demek ki

Ben hiç sıkmadım daha göğsümü. Biraz çekiniyorum sanırım onu yapmaya ama dediğin gibi kabuksu bişey var. Bugün duştan sonra biraz çıkarmaya çalıştım içim bi hoş oldu bıraktım
Ben de çok elleyemiyorum içim değişik oluyor dediğin gibi.
Bende omuzumi kasimak isterken gögüsüme bastirmism kolumu hafif islaklik görünce fark ettim lansisol kremi almsitim ztn ondan azicik sürdüm sIkmiyorum kolostrum
Kaybetmeyim
Diye
Ben de kolostrum kaybederim diye hiç sıkmadım bugüne kadar. O kabuk gibi şey tutuyor sanırım süt sızıntısını benim. Ondan akmıyor

Uzun süredir bende de var o canım beyaz beyaz pütürcükler var krem sürüyorum ben

Ayy bugun sadece perdelri yikadjm camlari sildim cok yoruldum pert oldum ya ama icim rahatladi biraz ya yukum hafiflefi yarinda duvar temizlerim halimi da hafta ici bigun gonderirim temizligi bitirmek iatiyorum artk ya

biz öylesine tahlil yapmasak farkında bile değildim. hatta doktor çatı da yaptı sonrasında.
tertemiz hep şeffaf akıntılarım.
korkudan duş aldım abdestimi aldım saçımı yaptım çantayı kapadım valla eğer sıklaşırsa kasılmalar ağrılar gidicem hemen.
ama yine açılma var mı diye bakacaklar diye tedirginim

Suyum geldi sandım fakat değilmiş canım ne oldu bende bilmiyorum doktorum su olsa gelmeye devam eder bi kere gelip durmaz dedi suan bebeğimde bende iyiyiz hareketli gayet
İdrardir o gelen canım.benim bı önceki hamileliğimde öyle olmuştu lavabodan çıktıktan sonra eşofmanı ma kadar çıkmıştı kokusu rengi de yoktu.ama su değildi bı sıkıntı da olmadı.gelen idrardi diye düşündüm ben çok su içtigimiz için kokusuz ve renksiz di bence.

Canim tarihlerimiz yakin bana da 18 19 20 seç dedi muhtemelen 18 i olur diye dusunuyorum sezeryanim

Ben de çok elleyemiyorum içim değişik oluyor dediğin gibi.

Ben de kolostrum kaybederim diye hiç sıkmadım bugüne kadar. O kabuk gibi şey tutuyor sanırım süt sızıntısını benim. Ondan akmıyor
Bende kabuklasma yok belkide sürekli yagliyorum kremliyorum ondan doslyi olabilir
Neyse dogumdan sonra sütüm gelmez diye tedirgindim galiba gelir bu gidisle

Ben de bunu merak ediyordum sizlerde.
Ben hafif sıktığım zaman damla şeklinde akıyor. Sol göğsüm sağa göre daha kolay akıyor sanki.
Hatta Bi kaç kez otururken sol göğsümün uç kısmından kendi kendine aktı kıyafetimin önü ıslandı minicik. Çok şaşırdım açıkçası

Bende kabuklasma yok belkide sürekli yagliyorum kremliyorum ondan doslyi olabilir
Neyse dogumdan sonra sütüm gelmez diye tedirgindim galiba gelir bu gidisle

Bende de kabuk yok. Sürekli duşlarda masaj yapıp sonrasında hindistan cevizi yağı sürüyorum

Ayy valla kızlar sıkıyoruz diyince sıktım ben de. Damla damla bi sıvı geldi. insallah zorlanmadan emziririz

Aynı benimde oyle

kızlar henüz gitmedim acile.
belimden bacaklarıma inen bir ağrı var ama çok şiddetli değil. ikide birde idrara çıkıyorum (çok su içiyorum)
takipteyim şimdilik. bir kere daha oldu şiddetli sancı ama geçti sonra.
pasta yapmıştım bugün pastamı yemeden gitmem diye diretiyorum eşime.

Canım zaman tut.belden geliyor mu ona da dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…