- 19 Şubat 2015
- 229
- 408
- 103
- 34
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.001
Elbette olabilir kanala giriyor da olabilir buyudu artik vallahi son zamanlar cok zormus.idrar yolu enfeksiyonu da ağrı yapıyor sürekli oluyorum evlendiğimden beri yıldım artik ben de benim doktor en son bi test yapmıştı bu enfeksiyona direk etki edecek antibiyotik hangisi diye hani hangisine bağışıklık kazanmamışım diye test sonucuna göre yazdığı ilacı kullandim sonra geçti ama yine kaşıntı ve beyaz akinti oldum geçen haftacanım geçmişti ne güzel bu akşam yine yanmaya başladı az su mu içtim bilmiyoeum ki
tam da anlamadım bebekte çok hareketli sancı mı yoksa enfeksiyon mu? fitilim ve ilacım var kullanmaya devam ediyorum. mantar değil ama eminim. sadece şeffaf akıntım var kaşınma yok.
ılık bir duş alıp uzanıcam bakalım belki de kasılmadır sancıdır anlayamıyorum belki de bebek kanala giriyordur.
Mantarda farklı olabilir canım ama bana bi tek o iyi geliyordu idrar yolu enfeksiyonunda hatta hamile değilken direk sıcak su torbasını bacak arama koyuyordum yanmaya çok iyi oluyordu başka türlü duramıyordum.herkeste Farklı etkisi var demek kibenibekleyin canım eğer idrar yolunda enfeksiyon varsa sıcak o bölgeye iyi gelmez iltihap ve enfeksiyonu arttirir sicak. bir kere basima gelmisti .bende hafif kaşıntı vardı mantar olduğumu soyl3di doktorum fitil verdi biraz rahatladim akinti ve kaşıntı azaldı.
Ben de çok elleyemiyorum içim değişik oluyor dediğin gibi.Ben hiç sıkmadım daha göğsümü. Biraz çekiniyorum sanırım onu yapmayaama dediğin gibi kabuksu bişey var. Bugün duştan sonra biraz çıkarmaya çalıştım içim bi hoş oldu bıraktım
Ben de kolostrum kaybederim diye hiç sıkmadım bugüne kadar. O kabuk gibi şey tutuyor sanırım süt sızıntısını benim. Ondan akmıyorBende omuzumi kasimak isterken gögüsüme bastirmism kolumu hafif islaklik görünce fark ettim lansisol kremi almsitim ztn ondan azicik sürdüm sIkmiyorum kolostrum
Kaybetmeyim
Diye
Uzun süredir bende de var o canım beyaz beyaz pütürcükler var krem sürüyorum benkızlar size bir şey soracağım. Göğsünüzden süt sızıntısı başladı mı ?
Bendr sızıntı yok ama göğüs uçlarım beyaz uzun süredir. Hatta sanki tıpa gibi kabuk bi yer var beyaz renk. Bi arkadaşım onu yumuşatıp alman lazım dedi. Ama alırsam o ilk sarı sütü akıtırsam diye de korkuyorum. Sizlerde durum nedir?
biz öylesine tahlil yapmasak farkında bile değildim. hatta doktor çatı da yaptı sonrasında.Elbette olabilir kanala giriyor da olabilir buyudu artik vallahi son zamanlar cok zormus.idrar yolu enfeksiyonu da ağrı yapıyor sürekli oluyorum evlendiğimden beri yıldım artik ben de benim doktor en son bi test yapmıştı bu enfeksiyona direk etki edecek antibiyotik hangisi diye hani hangisine bağışıklık kazanmamışım diye test sonucuna göre yazdığı ilacı kullandim sonra geçti ama yine kaşıntı ve beyaz akinti oldum geçen hafta
hiç bilmiyorum ki işte. duş alınca rahatladım biraz.Enfeksiyon ağrısı mı
İdrardir o gelen canım.benim bı önceki hamileliğimde öyle olmuştu lavabodan çıktıktan sonra eşofmanı ma kadar çıkmıştı kokusu rengi de yoktu.ama su değildi bı sıkıntı da olmadı.gelen idrardi diye düşündüm ben çok su içtigimiz için kokusuz ve renksiz di bence.Suyum geldi sandım fakat değilmiş canım ne oldu bende bilmiyorum doktorum su olsa gelmeye devam eder bi kere gelip durmaz dedi suan bebeğimde bende iyiyiz hareketli gayet
Canim tarihlerimiz yakin bana da 18 19 20 seç dedi muhtemelen 18 i olur diye dusunuyorum sezeryanimÖnce gelmezse eğer doktorum bana 15, 16, 18 ocaktan birini seç, dedi. Daha karar vermedim. 2 hafta sonra tekrar tahlil yapacağı için gel demişti. O zaman kararımı söyleyeceğim. Ama bana sanki daha erken gelecekmiş gibi geliyor.
Bende kabuklasma yok belkide sürekli yagliyorum kremliyorum ondan doslyi olabilirBen de çok elleyemiyorum içim değişik oluyor dediğin gibi.
Ben de kolostrum kaybederim diye hiç sıkmadım bugüne kadar. O kabuk gibi şey tutuyor sanırım süt sızıntısını benim. Ondan akmıyor
İnşallah canım hepimizAynen canım sağlıkla al kucağına
kızlar size bir şey soracağım. Göğsünüzden süt sızıntısı başladı mı ?
Bendr sızıntı yok ama göğüs uçlarım beyaz uzun süredir. Hatta sanki tıpa gibi kabuk bi yer var beyaz renk. Bi arkadaşım onu yumuşatıp alman lazım dedi. Ama alırsam o ilk sarı sütü akıtırsam diye de korkuyorum. Sizlerde durum nedir?
Bende kabuklasma yok belkide sürekli yagliyorum kremliyorum ondan doslyi olabilir
Neyse dogumdan sonra sütüm gelmez diye tedirgindim galiba gelir bu gidisle
Ayy valla kızlar sıkıyoruz diyince sıktım ben de. Damla damla bi sıvı geldi. insallah zorlanmadan emziririzkızlar size bir şey soracağım. Göğsünüzden süt sızıntısı başladı mı ?
Aynı benimde oylekızlar size bir şey soracağım. Göğsünüzden süt sızıntısı başladı mı ?
Kızlar memelere dokunmayın doğumu başlatacaksınızAyy valla kızlar sıkıyoruz diyince sıktım ben de. Damla damla bi sıvı geldi. insallah zorlanmadan emziririz
Canım zaman tut.belden geliyor mu ona da dikkat etkızlar henüz gitmedim acile.
belimden bacaklarıma inen bir ağrı var ama çok şiddetli değil. ikide birde idrara çıkıyorum (çok su içiyorum)
takipteyim şimdilik. bir kere daha oldu şiddetli sancı ama geçti sonra.
pasta yapmıştım bugün pastamı yemeden gitmem diye diretiyorum eşime.
belim cayır cayır yanıyor valla öne ve aşağı doğru iniyor hatta bacaklarıma kadar.Canım zaman tut.belden geliyor mu ona da dikkat et
Ayy ben de 18 ini seçeceğim galiba. Ne kadar fazla durursa bebeğim için o kadar iyi sanki.Canim tarihlerimiz yakin bana da 18 19 20 seç dedi muhtemelen 18 i olur diye dusunuyorum sezeryanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?