2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar afedersiniz akşamdan beri ishalim 3 kez gittim hepsi karın ağrılı falan
Üşüttüm mü bilemedim kan ilacı içiyorum normalde kabız yapar bende ters etki mi yapıyor acaba
Geçmiş olsun canım ben de geçen hafta öyleydim büyük ihtimalle soğuk almışsındır, çok hassas oluyoruz bu dönemde ayaklarını ve karnını sıcak tutmaya çalış. Ben yoğurdun içine kuru çay koyup yemiştim hemen iyileştirdi. İnşallah sen de çabucak iyileşirsin.

Ben ayagıma hiç çorap giyemiyorum sadece sokağa çıkarken gece üstümude sabaha karşı ortebiliyorum ki gece kombi kapali

Ayy kızlar ben de 15 kilo almışım şuan. Doğuma kadar en az 18 olur herhalde kendimi çok çirkin şişman hissediyordum inşallah verebilirim
Kosturma uykusuzluk emzirme derken veririz inşallah ya bende öyle hissediyorum hiç bu kilolara çıkmamıştım ama gören hiç kilo almamissin diyor şaşırıyorum halbuki 12 kilo aldım

doğumdan sonrası için uzunnnnbir liste yaptım ben yemek içme konusunda bana şunu al bunu al diye inşallah perşembeden sonra bol bol istediğin herşeyden yiyebilirsin bizim yerimize de ye hatta biraz
Ayy benmde dogumdan sonra bir sürü sey yasakli olcak artk simdi saldim kendimi habire yiyom 15 kilo aldim ya

Yaa normalde de varmıydi tansiyon problemin inşallah tahlillerin temiz çıkar canım
Sen Bursa'damiydin yanlış mı hatırladım ben
Ankarada yim cnm . Inşallah temiz çıkar. Protein kaçağı çıkarsa doğum planlicam dedi . Tansiyon hapı yazdı günde 3 kere onu icicem takipte kalıcam bakalım.

Ankarada yim cnm . Inşallah temiz çıkar. Protein kaçağı çıkarsa doğum planlicam dedi . Tansiyon hapı yazdı günde 3 kere onu icicem takipte kalıcam bakalım.
Canım az kalmış bende tansiyondan cuma doğum yapıcam çok fazla ödem başladı ama bende en baştan beri var tansiyon en düşük 13/9 çok şükür iyi getirdik buralara 2 haftadır kilosu 2500 çıkıyo bakalım kaç doğacak

neden yasaklı olsun ki az az yersin bebişe süt olur hem emzirirken genelde veriyorsun diyorlar
Ben ilk gebeligimde yine 15 kilo aldim ama onda cok yürüyüş yapiyordum 5 ayda hemen verdim bunda verirmiyim bilemiyom virüs pandemi dönemi insani strese sokuyo surekli yiyesim geliyo ben basta kilo almadim hic 6. Aydan sonra almaya başladım ve hala aliyom aralik ayını bitirem yürüyüşe baslayacam

şu pandemi herşeye engel doktor bol bol yürü diyor ama insanlar maske bile takmıyor nerde yürüyelim hiç kimsenin kimseye saygısı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…