2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar bebek bezi 2 numara kac paket aldiniz trendyolda indirime girmis kac paket alim bilemedim ya
Ben Prima premium care 1 numara 1 paket aldım. Duruma göre devam edicem. Sanırım sleepy alanlar yenidoğan için 2 numara ile basliyomus kalıbı küçük diye. Başladığımız bedeni ne kadar süre kullanabiliriz hiç bi fikrim yok

Günaydın herkese. Benim bu garip kasılmalarım gece boyunca da ara ara oldu, baya nefessiz bırakacak kadar çok kasılıyo karnım ve bebiş. Kontrolüm perşembe günü ama erken gitsem mi bilemedim

Ben sadece 2 paket 1 numara prima premium care aldım. Bebeğimin vücudunun tepkisine göre beze devam edeceğim.

Bende sleppyi alcam 1 numaradan bi paket alsam yeterli zaten ama iki numara ne kadar gider bilemedim ya halbuki de yeni buyuttum kizimi ama insan cabuk unutuyo ya. Hatırladığım bi paket bi hafta da bitiyodu paketlerde 80 tane vardi sanirsam

Benim açlık 70-80 çıkıyor fakat tokluk 100-120 o civarlarda çıkıyor bana insülin vermediler ama anlamadım sordum özellikle gerek yok dediler

Ne güzel hadi hayirlı olsun bende şimdilik 6 kilo aldım :) zorlaniyorm diyette

Sabahları 170 civarımı çıkıyordu çok şükür düzelmiş geçmiş olsun

Ben yapıyorum dayanamıyorum ama şimdilik bi sorun yok
Benim kadın doğum doktorum arada Birkan kaçamaktan bişey olmaz diyor ama yine de yapmıyorum yapacağım zaman diyetisyene mesaj atıyorum mesela geçen canım çikolata istedim sordum doktora bi kare yiyebilirsin dedi yedim ben dehiç te yükselmedi miktar çok önemli işte

Sizin ölçülmeriniz nasıl ünsilin kullaniyor musunuz
evet günde bir kere insülin vuruyorum oda sabah açlığını kontrol altına almak için günün geri kalanına ise diyetle kontrol altına alıyorum arada abartınca yani bir kaşık iki kaşık fazladan yesem hemen yükseliyor ara öğünlerde meyve yazılmış mesela ama diyete göre yiyince bile şeker yükseldi yiyeceksem tadımlık yiyorum 68 ile hamile kaldım 3 hafta sonra doğum yapacağım şuan kilom 69 öyle bir diyet maalesef

1 kilo mu maşallah

Az kaldı canım inşallah

doğumdan sonrası için uzunnnnbir liste yaptım ben yemek içme konusunda bana şunu al bunu al diye inşallah perşembeden sonra bol bol istediğin herşeyden yiyebilirsin bizim yerimize de ye hatta biraz

Benim açlık 70-80 çıkıyor fakat tokluk 100-120 o civarlarda çıkıyor bana insülin vermediler ama anlamadım sordum özellikle gerek yok dediler
açlığın üst sınırı 95
tokluk birinci saat 140
ikinci saat 120 altı olursa insülin vermiyor diyetle devam ettiriyor senin değerler iyi gayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…