2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
gittim gittim. kafayı kanala sokmuş çok beklemez artkk en ufak sancıda gel düzenli düzensiz bakma dedi. sancım olmasa bile perşembe sabahı yine görmek istiyor
Ya bende bundan korkuyorum işte doktor bana da çok beklemez kafası kanalda dedi ama benim hep ağrılarım olduğu için kemiklerim vs sancıyı hissedemezsem diye bi korkuyorum başlangıçta az az geliyormuş ya

şu pandemi herşeye engel doktor bol bol yürü diyor ama insanlar maske bile takmıyor nerde yürüyelim hiç kimsenin kimseye saygısı yok
Aynen oyle hic disari cikamiyoz artk esimde son gunlerin hic cikma diyo icerde yurumeye calisiyom bazen onda da kizim izin vermiyo elimi tutup beni oturtmak istiyo

Kızlar benim tansiyon ilaç içtikten sonra da düşmedi doktor gel yatış yapalım dedi. Tahlillerim temiz çıkmış dedim cok kötü de hissetmiyorum yani k3ndimi dedim. 2 saat içinde düşmezse haberleşelim düşmezse gelirsin dedi. Şuan uzandım dinleniyorum bakalim

kuzum bence ihmal etme git sen yine de.

Senin bebe geliyor yolda

Tansyionu sakin ihmal etme tansiyon kendini belli etmez sikayet göstermez . Panik yapmak istemyiorum ama bence doktoruna git ... nr olur bolmaz tedbir bizden olsun

Seninki geliyor çok beklemez daha ☺ hadi bakalım
Kizlar ben doğum yaptim.
Hayırlı olsun canım nasılsınız iyi misiniz ? Bebiş nasıl ?

Nasılsınız kızlar beni yatirdilar önlem amaçlı olarak
Geçmiş olsun canım.Serklaj alındı mi
Ankarada yim cnm . Inşallah temiz çıkar. Protein kaçağı çıkarsa doğum planlicam dedi . Tansiyon hapı yazdı günde 3 kere onu icicem takipte kalıcam bakalım.
Tansiyon önemli ne gerekiyorsa yap,doktor alalim derse de itiraz etme canim
Çok dikkatli ol.Goz kararması,göz önünde uçuşma,burun kanamasi vs tetikte ol
Kizlar ben doğum yaptim.
Hayırlı olsun.Sizin perşembe değil miydi sc günü? Acil bir durum oldu galiba.

Kızlar ya en son cuma günü doktorum bebeğin kilosu 2930 demişti. Ondan bi hafta önce de 2750 civarıydı. Bugün başka bi doktora gittim 2640 dedi ben de ama geçen cuma böyleydi deyince bi kaç kere daha baktı yok ölçüm böyle çıkıyo dedi. Çok şükür diğer şeyler normal ama 2 haftaya yakın geride eğer gerçekten böyleyse. Keşke hiç gitmeseydim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…