2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yazında tamir oldu şimdi başka bi sorun 20 senelik makine yeni alalım dedik ben bu halimle dolasamiyorum fazla, bu ay maaşıda tam alamadi allahtan doğum parasini hazır etmistik adam stres yumağı oldu

Demek ki o yüzden vermedi canım ben de 8 kilo aldım hayırlısı ile bikırtulsaydım en çok muzlu pasta özledim
pastalar börekler kızartmalar tost ahh ahh pastanenin önünden geçerken orda takılıp kalıyorum resmen ki tatlıya düşkün biride değilim mahvetti şu şeker hepimizi tez zamanda sağlıkla doğuralım acısını çıkarırız bu günlerin

Hadi inşallah demekki çabuk topluyor kendini bebişin tez zamanda yavrunuda alıp evinize geçersiniz inşallah

İrade meselesi valla helal olsun biz ay veremedim kiloları diye ağlarken sen yersin istediklerini
muhtemelen siz verirken kiloları ben alıcam gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor yemekler şimdiden diyorum kimse dokunmasın bana doğumdan sonra tüm sağlıksız şeyleri yicem diye

muhtemelen siz verirken kiloları ben alıcam gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor yemekler şimdiden diyorum kimse dokunmasın bana doğumdan sonra tüm sağlıksız şeyleri yicem diye
Kız onu yediğim halde bende diyorum
Sanki aç kaldım da doğumdan sonra ne bulursam yiyecem diyorum
15 kilo aldım ayıptır söylemesi

Çok şükür 1 hafta hemen geçer

Kızlar nst ye girdim simdi . Bebegin gelişimi suyu vs iyi yalnız tansiyonum yüksek cıktı yine. ilaç başlayabiliriz kan ve idrar testi istedi nst sonrasında tekrar bakılacak tansiyona.

Kızlar afedersiniz akşamdan beri ishalim 3 kez gittim hepsi karın ağrılı falan
Üşüttüm mü bilemedim kan ilacı içiyorum normalde kabız yapar bende ters etki mi yapıyor acaba

Kızlar afedersiniz akşamdan beri ishalim 3 kez gittim hepsi karın ağrılı falan
Üşüttüm mü bilemedim kan ilacı içiyorum normalde kabız yapar bende ters etki mi yapıyor acaba
Kan ilacı bende ishal yapıyor hergün sabah afedersiniz gazlı sulu şekilde çıkıyorum bazı günlerde senin gibi 3 kere oluyor ben normal diyorum

Kızlar nst ye girdim simdi . Bebegin gelişimi suyu vs iyi yalnız tansiyonum yüksek cıktı yine. ilaç başlayabiliriz kan ve idrar testi istedi nst sonrasında tekrar bakılacak tansiyona.
Yaa normalde de varmıydi tansiyon problemin inşallah tahlillerin temiz çıkar canım
Sen Bursa'damiydin yanlış mı hatırladım ben

Kız onu yediğim halde bende diyorum
Sanki aç kaldım da doğumdan sonra ne bulursam yiyecem diyorum
15 kilo aldım ayıptır söylemesi
Bende yiyorum hiç kısadır önceki hamileliğim de 10 kilo almıştım bunda tartilmiyorum son gün hastaneye giderken tartilcam ama 20 olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…