2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Neden başka doktora gittinki canım

300-400 gr farkediyor bana da dogumdan bikac gun once 2650 mi ne demisti 3010 gr dogdu

Neden başka doktora gittinki canım
Aslında eşim için başka bi hastaneye gitmiştik. Benim de bi iki gündür karnım çok sertleşiyodu o bahaneyle ben de ordaki doktora bi görüneyim dedim. Durup dururken içime dert oldu şimdi. Bu cuma kendi doktoruma randevum var ona söyleyim de o gözle bi daha baksın. Kesin bana gıcık olacak ama yapacak bişey yok.

300-400 gr farkediyor bana da dogumdan bikac gun once 2650 mi ne demisti 3010 gr dogdu
Evet haklısın aslında bu kilo mevzunu pek takmamak lazım çünkü cidden ultrason yanıltıcı oluyor. Ama bi doktor baya hafta hafta kilo aldığını söylemişken diğer doktor kilosu 2 hafta geri deyince bi ne oluyo dedim.

bosver sen kendi doktoruna guven

Arkadaşlar cuma dogum yaptığımı söylemiştim sizlere benm malesef hamilelik sürecim nasıl sıkıntılı geçtiyse doğumda oyle oldu bebeğimin yemek borusu tam oluşmamış. Onu bi tek doğumda gordum kac gundur kuvezdeydi bugün ameliyata alındı şimdilik ne iyi ne
kotu bisey yok önümüzde ki 5 gun cok kritik burda aylardır hepimiz kardeş arkadaş olduk sevinclerimizi üzüntülerimizi paylaştık simdi de sizden tek isteğim lütfen kızım zeynep icin aklınıza geldikçe dua edin hersey yolunda gitsin kavusaym bende bebeğime

Ederiz tabi acil şifalar versin bi an önce sağlıkla kavuşursun inşallah

Allah hayırlısyla sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin canım..inşallah herşey yolunda gider kavuşırsun bebeğine..

Canım inşallah sağlıcakla kavuşursunuz güzel kızınıza. Gönlünü ferah tutmaya çalış, Rabbim yardımcınız olsun. Dualarım sizinle

Rabbim tez vakitte sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kucağına verdiklerinde yaşadığın her şeyi unutursun.
Allahım yardımcınız olsun

Rabbim acil şifalar versin canım umarım biran önce kavuşursun kızına dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…