- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- 83
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.561
Arkadaşlar cuma dogum yaptığımı söylemiştim sizlere benm malesef hamilelik sürecim nasıl sıkıntılı geçtiyse doğumda oyle oldu bebeğimin yemek borusu tam oluşmamış. Onu bi tek doğumda gordum kac gundur kuvezdeydi bugün ameliyata alındı şimdilik ne iyi ne
kotu bisey yok önümüzde ki 5 gun cok kritik burda aylardır hepimiz kardeş arkadaş olduk sevinclerimizi üzüntülerimizi paylaştık simdi de sizden tek isteğim lütfen kızım zeynep icin aklınıza geldikçe dua edin hersey yolunda gitsin kavusaym bende bebeğime
gecmis olsun allah sifasini versin tez vakitteArkadaşlar cuma dogum yaptığımı söylemiştim sizlere benm malesef hamilelik sürecim nasıl sıkıntılı geçtiyse doğumda oyle oldu bebeğimin yemek borusu tam oluşmamış. Onu bi tek doğumda gordum kac gundur kuvezdeydi bugün ameliyata alındı şimdilik ne iyi ne
kotu bisey yok önümüzde ki 5 gun cok kritik burda aylardır hepimiz kardeş arkadaş olduk sevinclerimizi üzüntülerimizi paylaştık simdi de sizden tek isteğim lütfen kızım zeynep icin aklınıza geldikçe dua edin hersey yolunda gitsin kavusaym bende bebeğime
Ultrason makinesinin farkından da bu fark çıkmış olabilir mi acaba. Çünkü ben eski doktorumda 3 gün falan geri gözüküyordum doktor değiştirinceKızlar ya en son cuma günü doktorum bebeğin kilosu 2930 demişti. Ondan bi hafta önce de 2750 civarıydı. Bugün başka bi doktora gittim 2640 dedi ben de ama geçen cuma böyleydi deyince bi kaç kere daha baktı yok ölçüm böyle çıkıyo dedi. Çok şükür diğer şeyler normal ama 2 haftaya yakın geride eğer gerçekten böyleyse. Keşke hiç gitmeseydim ya.
Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebişineHastaneye yatış yapmaya gidiyorum kızlar düşmedi tansiyon 14 10 . Gece sezeryan yapabilirmiş .Dua edin her şey güzel olsun
.Sevgiler ...
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşallah sağlığına kavuşup alırsın kızını kucağına rabbim yardımcınız olsunArkadaşlar cuma dogum yaptığımı söylemiştim sizlere benm malesef hamilelik sürecim nasıl sıkıntılı geçtiyse doğumda oyle oldu bebeğimin yemek borusu tam oluşmamış. Onu bi tek doğumda gordum kac gundur kuvezdeydi bugün ameliyata alındı şimdilik ne iyi ne
dualarım sizinle inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinleArkadaşlar cuma dogum yaptığımı söylemiştim sizlere benm malesef hamilelik sürecim nasıl sıkıntılı geçtiyse doğumda oyle oldu bebeğimin yemek borusu tam oluşmamış. Onu bi tek doğumda gordum kac gundur kuvezdeydi bugün ameliyata alındı şimdilik ne iyi ne
Ay maşallah ayrıntıları bekliyorumKizlar ben doğum yaptim.
Geçmiş olsun canım inşallah biran evvel sapasağlam kucağına alırsın Rabbim şifa versinArkadaşlar cuma dogum yaptığımı söylemiştim sizlere benm malesef hamilelik sürecim nasıl sıkıntılı geçtiyse doğumda oyle oldu bebeğimin yemek borusu tam oluşmamış. Onu bi tek doğumda gordum kac gundur kuvezdeydi bugün ameliyata alındı şimdilik ne iyi ne
Makine farkıdır canım önemli olan aynı makine ölçümüne göre kilo alımı normal olması ki senin doktorun normal diyor bence hiç kafana takmaKızlar ya en son cuma günü doktorum bebeğin kilosu 2930 demişti. Ondan bi hafta önce de 2750 civarıydı. Bugün başka bi doktora gittim 2640 dedi ben de ama geçen cuma böyleydi deyince bi kaç kere daha baktı yok ölçüm böyle çıkıyo dedi. Çok şükür diğer şeyler normal ama 2 haftaya yakın geride eğer gerçekten böyleyse. Keşke hiç gitmeseydim ya.
Hadi inşallah sağlıkla kucağına alırsınHastaneye yatış yapmaya gidiyorum kızlar düşmedi tansiyon 14 10 . Gece sezeryan yapabilirmiş .Dua edin her şey güzel olsun
.Sevgiler ...
Allah en kısa zamanda sağlıkla kavustursun yavrunu sana canım dualarımız seninleArkadaşlar cuma dogum yaptığımı söylemiştim sizlere benm malesef hamilelik sürecim nasıl sıkıntılı geçtiyse doğumda oyle oldu bebeğimin yemek borusu tam oluşmamış. Onu bi tek doğumda gordum kac gundur kuvezdeydi bugün ameliyata alındı şimdilik ne iyi ne
Canım çok geçmiş olsun . Cok geçmeden müdahale edebilmisler cok şükür. Sağlıkla büyüt inş.Biraz uzun yazicam belki ama birilerinin isine yarar diye anlatmak istedim cok zor iki hafta geciridm bas agrisiyla basladi hersey eger gecmeyen bicak batar gibi bi agriniz varsa lutfen onemseyin gebelik zehirlenmesi dneilen preeklemsi tamda boyle belirti gosteriyor tansiyon takibi cok onemli 17 11 lere cikan tansiyon ve hicbir ilaca karsi dusmemesi her gece acilde cok zordu butun testlerim yapildi idrarda proteinde cikmadi dr kiloma yordu. Ama yinede 24 saatlik idrar toplanmadini istedi idrari teslim ettim ama sonucunu beklemeden ben seni gonderemem tansiyonun dusmuyor dedi 37 hafta bile tam dolmamisti ben bugun yatamam bi cocugum daha var annnem uzaktan gelicek yarin gelirim dedim imza atip ciktim ertesi sabah erkenden gel dedi ben bi yarim saat gec kaldim hastaneye girdigimde hastane bana ulasmaya calisiyirdu ne oldu dedim dr hanim sizi bekliyor bizde size ulasmaya calisiyorduk dedi idrar testiniz pozitip gebelik zehirlenmesi baslamis dedi dr hemen ultrasoona soktu beni hareketi varmi dedi suan yok uyuo galiba dedim kalp atisini aradi 2 dakika falan oluyorum sandim korkudan nefes bile alma bekle dedi nasil titriyorum korkudan neyseki gordu kalbini bi agladim orda cok kotuydu o korku herseye yetti tansiyon yuksek idrarda albumin var acil ameliyata giriyoruz dedi ne derlerse kabul ediyorum caresizce annem bilenyetisememis cocugum yanimda yatisim yapildi odaya giren cikan belli degil surekli bisilerim olculuyor ameliyata hazirim sonucta ikinci sezaryenim ilkinde bunlar yapilmiuordu farkli bisiler yapiliyordu cok korktum ameliyata holter ile (yani otomatik tansiyon aletiyle 2 dakikada bir olcuyor) girdim on kisi basimda herkes bi telasede gozumu acamiyorum bayilcsk vibi oldum neden boyleyim ben oncekinde boyle olmamistim kusucam galiba dedim tansiyonunu dusurduk ondan boylesin gecicek dedi olucem sandim allahim ne zordu cocugu okadar cabuk aldilarki 10 dakika surmedi benide cok cabuk cikardilar iki bacagimda simsiki komple lastikle sarilmisti emboli riskine karsi ameliyattan ciktim odaya geldim aradan yarim saat gecmedi odayi bosalttilar yine bi on kisi fln iceri girdi kim ne doktoru bilmiyorum sadece kendi doktorumu taniyorum yatagin ustune cikti karnimi resmen eze eze dikisli haliyle alttan kani pompaladi napiyosunuz canim cok aciyo dedim icini bosaltmamiz lazm dedi herkes bi alet takiyo holter yine bep kolumda kani baya bosaltti ama ben acidan oldum bittim uyusuklugum gectiginde karnimin ici yaniyodu resmen bacaklarim sarili patlicak gibi iki gunde sondami cikarmadilar test alacaklari icin karnimada korse taktilar o sekilde yuruttuler beni belki on sise serum yedim on dakikada bir igne yedim diyebilirim doktorum saolsun elinden geleni yapti tansiyonumu biraz dusurduler ama hala yuksek yarin kontrol gunum bakalim ne dicekler evle bile emboli corabi giyiyorum kan sulandirici ignem var on gun onu vurucam oglum sag saglim dogdu sukur ama cok zormus bu durum lutfen ihmal etmeyin tansiyon sekerden cok dahs onemli allah hepinizi bi nefeste kurtarsin insallah guzel anneler
Canım şeker olduğu icin mi sezaryen yapacak senin isteğin mi zaten sezaryenBen de var gebelik şekeri ama diyetle kontrol altındayım 110—120 civarı cıkıyor hep düzeldi Yani 39+1 de alacakmış öyle dedi ben de biraz daha erken alabilirsiniz dedim hiç gerek yok bebek normal bi sorun görürsem alırım ben dedi bilemiyorum artık doktoruma güvenmek zorundayım sanırım
Canim bende gecen cumartesi başka hastaneye gittim doktor 2.300 bebeğin kilosu iki hafta geride duruyor dedi. Dedim üç hafta önce 2 kiloydu az değil mi bu kilo dedim. +300 oynayabilir dedi. Kendi doktoruma gittim 2.850 çıktı kilosu. O kadar pisman oldumki gittigimeKızlar ya en son cuma günü doktorum bebeğin kilosu 2930 demişti. Ondan bi hafta önce de 2750 civarıydı. Bugün başka bi doktora gittim 2640 dedi ben de ama geçen cuma böyleydi deyince bi kaç kere daha baktı yok ölçüm böyle çıkıyo dedi. Çok şükür diğer şeyler normal ama 2 haftaya yakın geride eğer gerçekten böyleyse. Keşke hiç gitmeseydim ya.
Hayırlı olsun sağlıkla buyusunnnn darısı bizlere insallahhhKizlar ben doğum yaptim.
Küçük canm 19 aylikben o konuda şanslıyım ilk gebeliğim kafama göre yatıyorum kalkıyorum senin kız kaç yaşında küçük mü peki
Kıyamam Allah safi ismiyle şifasını versin insallahhhhhhArkadaşlar cuma dogum yaptığımı söylemiştim sizlere benm malesef hamilelik sürecim nasıl sıkıntılı geçtiyse doğumda oyle oldu bebeğimin yemek borusu tam oluşmamış. Onu bi tek doğumda gordum kac gundur kuvezdeydi bugün ameliyata alındı şimdilik ne iyi ne
Ayy hade insallah benmkiside 2021 bebesi olurKızlar bende bugun kontroldeydim 36+2deyiz 3260kg 50 cm olmuş tosuncuk oğluşum . Doktorum keyfi yerinde gelmeye niyeti yok ocak ayını bekler dedi :) tam 38. Haftada catı muanesi yapıcam daha önceside yapmayı pek tercih etmiyorum dedi sabırla beklicez artık 2021 bebişi olucak
Kanala inmiş mi bilemem ama aşağı dönmüştür baya aşağıdadır benimde öyle doktor resmen kasıklarımın daha asagısına tutuyor ultrason aletiniAyy hade insallah benmkiside 2021 bebesi olur
Ya karnimin asagisinda yani kasiklarimda hissediyorum hareketlerini acaba kanala mi inmis benmkisi
Hayırlı olsun bebeğin canım bebişinede rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallahArkadaşlar cuma dogum yaptığımı söylemiştim sizlere benm malesef hamilelik sürecim nasıl sıkıntılı geçtiyse doğumda oyle oldu bebeğimin yemek borusu tam oluşmamış. Onu bi tek doğumda gordum kac gundur kuvezdeydi bugün ameliyata alındı şimdilik ne iyi ne
modunu sakın düşürme kuzum. inşallah bu gece mis kokulu bir şey yatacak yanında. ama heyecan da yapma kalp atışın yükselmesin. inşallah her şey yolunda gidecek.Sagolun kızlar allah razı olsun hepinizden. Yatış yapıldı serum bağlandı. Bi kolumdada tansiyon aleti bağlı ölçüp duruyo şuan düşüşe geçti. Gece 12 ye doğru sezeryan olacakmışım daha doktor gelmedi ama bekliyoruz bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?