2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum

gecmis olsun allah sifasini versin tez vakitte

Ultrason makinesinin farkından da bu fark çıkmış olabilir mi acaba. Çünkü ben eski doktorumda 3 gün falan geri gözüküyordum doktor değiştirince
yeni doktorumda 1 hafta önde çıkmıştı. Muayene arasında çok da zaman yoktu. Kafana takma bence canım
Hastaneye yatış yapmaya gidiyorum kızlar düşmedi tansiyon 14 10 . Gece sezeryan yapabilirmiş .Dua edin her şey güzel olsun
.Sevgiler ...
Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşallah sağlığına kavuşup alırsın kızını kucağına rabbim yardımcınız olsun

dualarım sizinle inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinle

Kizlar ben doğum yaptim.
Ay maşallah ayrıntıları bekliyorum
Ocak’ı bekliyorduk değil mi seninle
Geçmiş olsun canım inşallah biran evvel sapasağlam kucağına alırsın Rabbim şifa versin

Makine farkıdır canım önemli olan aynı makine ölçümüne göre kilo alımı normal olması ki senin doktorun normal diyor bence hiç kafana takma
Hastaneye yatış yapmaya gidiyorum kızlar düşmedi tansiyon 14 10 . Gece sezeryan yapabilirmiş .Dua edin her şey güzel olsun
.Sevgiler ...
Hadi inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Bende b
Allah en kısa zamanda sağlıkla kavustursun yavrunu sana canım dualarımız seninle

Canım çok geçmiş olsun . Cok geçmeden müdahale edebilmisler cok şükür. Sağlıkla büyüt inş.
Canım şeker olduğu icin mi sezaryen yapacak senin isteğin mi zaten sezaryen

Canim bende gecen cumartesi başka hastaneye gittim doktor 2.300 bebeğin kilosu iki hafta geride duruyor dedi. Dedim üç hafta önce 2 kiloydu az değil mi bu kilo dedim. +300 oynayabilir dedi. Kendi doktoruma gittim 2.850 çıktı kilosu. O kadar pisman oldumki gittigime senin de başına aynı şey gelmiş endişe etme

Kıyamam Allah safi ismiyle şifasını versin insallahhhhhhdaha önce ultrasonda suphelenmismiydi doktorun? Kuzenimin bebeğinde de aynı şey olmuştu ama doğum öncesi söylemiş Dr sanırım...bu arada bebeği şimdi iyi

Ayy hade insallah benmkiside 2021 bebesi olur

Ya karnimin asagisinda yani kasiklarimda hissediyorum hareketlerini acaba kanala mi inmis benmkisi

beni biliyorsunuz, doğurayım doğuruyorum deyip duruyorum ne zamandır.
bu akşamüstü şiddetli kasılmalarım oldu yine iki büklüm olacak kadar.
apar topar gittik ama zor yürüuordum.
benim kız yine aynı nst ye bağlandığım an uysallaştı. sinirden ağlayacaktım.
ebeyle baya muhabbet ettik. hiç kimse yoktu doğumhanede. anlattım evde böyle değil niye böyle oluyor vs vs.
ve sonuç hiç canım yanmamasına bebek çok uysal olmasına rağmen 20 dk da iki tane 100 de 100 sancı çıktı.
makinayı söktüğü an yine başladı kasılmalarım. elle muayne etti bu sefer karnımı.
ebe de şok sipsivri ve semsert oldu karnım. dedi ki bu hareketler senin suyunu patlatır, bence senin belirtin su olacak. sen kesin suyum geldi deyip gireceksin buraya.
sancı çıkınca açılmana bakmam lazım dedi.
çatı yaptı, açılma sıfır
doktoru aradı açılması yoksa eve gitsin bebeğin durumu iyi demiş.
eve geldim ama ebe diyor ki çok enteresan bir bebek hem doğmak için kendini zorluyor hem de doğmak istemiyor gibi
dedim ki şizofrene bağladım kendimi deli zannediyorum artık

Ayy hade insallah benmkiside 2021 bebesi olur

Ya karnimin asagisinda yani kasiklarimda hissediyorum hareketlerini acaba kanala mi inmis benmkisi
Kanala inmiş mi bilemem ama aşağı dönmüştür baya aşağıdadır benimde öyle doktor resmen kasıklarımın daha asagısına tutuyor ultrason aletini

Hayırlı olsun bebeğin canım bebişinede rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah tez vakitte kucağına alırsın

modunu sakın düşürme kuzum. inşallah bu gece mis kokulu bir şey yatacak yanında. ama heyecan da yapma kalp atışın yükselmesin. inşallah her şey yolunda gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…