- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.581
Ben de panik atak var canım o yüzden şeker ile ilgili değilCanım çok geçmiş olsun . Cok geçmeden müdahale edebilmisler cok şükür. Sağlıkla büyüt inş.
Canım şeker olduğu icin mi sezaryen yapacak senin isteğin mi zaten sezaryen
Canim bende gecen cumartesi başka hastaneye gittim doktor 2.300 bebeğin kilosu iki hafta geride duruyor dedi. Dedim üç hafta önce 2 kiloydu az değil mi bu kilo dedim. +300 oynayabilir dedi. Kendi doktoruma gittim 2.850 çıktı kilosu. O kadar pisman oldumki gittigimesenin de başına aynı şey gelmiş endişe etme
Yok canım alinmadi muhtemelen haftaya alacaklar kan sulandırıcı kullandığım için almadılar şimdi ilaçların alımını durdurdu Dr sen nasılsın nasıl gidiyorGeçmiş olsun canım.Serklaj alındı mi
Tansiyon önemli ne gerekiyorsa yap,doktor alalim derse de itiraz etme canim
Çok dikkatli ol.Goz kararması,göz önünde uçuşma,burun kanamasi vs tetikte ol
Hayırlı olsun.Sizin perşembe değil miydi sc günü? Acil bir durum oldu galiba.
Allah sağlık kucağına almak nasip etsin inşallah canım stres yapma gecicek bu gunlerHastaneye yatış yapmaya gidiyorum kızlar düşmedi tansiyon 14 10 . Gece sezeryan yapabilirmiş .Dua edin her şey güzel olsun
.Sevgiler ...
Senin kız nazlı maşallahbeni biliyorsunuz, doğurayım doğuruyorum deyip duruyorum ne zamandır.
bu akşamüstü şiddetli kasılmalarım oldu yine iki büklüm olacak kadar.
apar topar gittik ama zor yürüuordum.
benim kız yine aynı nst ye bağlandığım an uysallaştı. sinirden ağlayacaktım.
ebeyle baya muhabbet ettik. hiç kimse yoktu doğumhanede. anlattım evde böyle değil niye böyle oluyor vs vs.
ve sonuç hiç canım yanmamasına bebek çok uysal olmasına rağmen 20 dk da iki tane 100 de 100 sancı çıktı.
makinayı söktüğü an yine başladı kasılmalarım. elle muayne etti bu sefer karnımı.
ebe de şoksipsivri ve semsert oldu karnım. dedi ki bu hareketler senin suyunu patlatır, bence senin belirtin su olacak. sen kesin suyum geldi deyip gireceksin buraya.
sancı çıkınca açılmana bakmam lazım dedi.
çatı yaptı, açılma sıfır
doktoru aradı açılması yoksa eve gitsin bebeğin durumu iyi demiş.
eve geldim ama ebe diyor ki çok enteresan bir bebek hem doğmak için kendini zorluyor hem de doğmak istemiyor gibi
dedim ki şizofrene bağladım kendimi deli zannediyorum artık
Çok geçmiş olsun inşallah biran önce sağlığına kavuşur Allah sana ve zeynep e dayanma gücü versinArkadaşlar cuma dogum yaptığımı söylemiştim sizlere benm malesef hamilelik sürecim nasıl sıkıntılı geçtiyse doğumda oyle oldu bebeğimin yemek borusu tam oluşmamış. Onu bi tek doğumda gordum kac gundur kuvezdeydi bugün ameliyata alındı şimdilik ne iyi ne
kotu bisey yok önümüzde ki 5 gun cok kritik burda aylardır hepimiz kardeş arkadaş olduk sevinclerimizi üzüntülerimizi paylaştık simdi de sizden tek isteğim lütfen kızım zeynep icin aklınıza geldikçe dua edin hersey yolunda gitsin kavusaym bende bebeğime
Senin kız 1 ocakta gelir bence içimden öyle geçti yılbaşı gecesi sürpriz geldim diyecekbeni biliyorsunuz, doğurayım doğuruyorum deyip duruyorum ne zamandır.
ebeyle baya muhabbet ettik. hiç kimse yoktu doğumhanede. anlattım evde böyle değil niye böyle oluyor vs vs.
ve sonuç hiç canım yanmamasına bebek çok uysal olmasına rağmen 20 dk da iki tane 100 de 100 sancı çıktı.
makinayı söktüğü an yine başladı kasılmalarım. elle muayne etti bu sefer karnımı.
ebe de şoksipsivri ve semsert oldu karnım. dedi ki bu hareketler senin suyunu patlatır, bence senin belirtin su olacak. sen kesin suyum geldi deyip gireceksin buraya.
çatı yaptı, açılma sıfır
eve geldim ama ebe diyor ki çok enteresan bir bebek hem doğmak için kendini zorluyor hem de doğmak istemiyor gibi
Canım geçen de dedim.doğumun yakın ama senin yaşadığın yalancı sancılar..yani onlar da normal süreçler.. İnşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine:)beni biliyorsunuz, doğurayım doğuruyorum deyip duruyorum ne zamandır.
çatı yaptı, açılma sıfır
oda ilgi ister tabi senin için biraz zor ama olsun sağlıklı olsunlarda varsın yorulalımKüçük canm 19 aylik
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına alırsın bebişiniSagolun kızlar allah razı olsun hepinizden. Yatış yapıldı serum bağlandı. Bi kolumdada tansiyon aleti bağlı ölçüp duruyo şuan düşüşe geçti. Gece 12 ye doğru sezeryan olacakmışım daha doktor gelmedi ama bekliyoruz bakalım.
Ay valla bi ağlıyorum bi korkuyorum Bi sinirleniyorum hehehehe uyumak istiyorum uyuyamıyorum falan insallah cnm her şey yolunda gidermodunu sakın düşürme kuzum. inşallah bu gece mis kokulu bir şey yatacak yanında. ama heyecan da yapma kalp atışın yükselmesin. inşallah her şey yolunda gidecek.
Rabbim dokturunu ilacını rast getirsin hiç olmamışa cevirsin sağlıkla kucağına almayi nasıp etsin Şafii ismi hurmetineArkadaşlar cuma dogum yaptığımı söylemiştim sizlere benm malesef hamilelik sürecim nasıl sıkıntılı geçtiyse doğumda oyle oldu bebeğimin yemek borusu tam oluşmamış. Onu bi tek doğumda gordum kac gundur kuvezdeydi bugün ameliyata alındı şimdilik ne iyi ne
kotu bisey yok önümüzde ki 5 gun cok kritik burda aylardır hepimiz kardeş arkadaş olduk sevinclerimizi üzüntülerimizi paylaştık simdi de sizden tek isteğim lütfen kızım zeynep icin aklınıza geldikçe dua edin hersey yolunda gitsin kavusaym bende bebeğime
Hayırlısı olsun kuzum senin için de bebegin için de en doğrusunu yapıyorlar bu koşullarda.Kendine gelince yazSagolun kızlar allah razı olsun hepinizden. Yatış yapıldı serum bağlandı. Bi kolumdada tansiyon aleti bağlı ölçüp duruyo şuan düşüşe geçti. Gece 12 ye doğru sezeryan olacakmışım daha doktor gelmedi ama bekliyoruz bakalım.
Çok çok geçmiş olsun, Rabbim inşallah şifasını versin bir an önce iyileşip kavuşunArkadaşlar cuma dogum yaptığımı söylemiştim sizlere benm malesef hamilelik sürecim nasıl sıkıntılı geçtiyse doğumda oyle oldu bebeğimin yemek borusu tam oluşmamış. Onu bi tek doğumda gordum kac gundur kuvezdeydi bugün ameliyata alındı şimdilik ne iyi ne
yıl başı benim doğum günüm. 31 aralık. inan hiç istemiyorum, ikimize gösterilen ilgi aynı gün olmasın bölünmesin diye ama bu zıtlıkla öyle olacak gibi
Senin kız 1 ocakta gelir bence içimden öyle geçti yılbaşı gecesi sürpriz geldim diyecek
ben de bugün rapor için başka doktora gitmek durumunda kaldım, baş, bel ölçümü normal; ama kilosunu 2800-2900 civarı dedi, kendi doktorum iki hafta önce 2760 demişti, bunlar bence ultrason makinasının farkından oluyor, çok sıkıntı etmeyin.Kızlar ya en son cuma günü doktorum bebeğin kilosu 2930 demişti. Ondan bi hafta önce de 2750 civarıydı. Bugün başka bi doktora gittim 2640 dedi ben de ama geçen cuma böyleydi deyince bi kaç kere daha baktı yok ölçüm böyle çıkıyo dedi. Çok şükür diğer şeyler normal ama 2 haftaya yakın geride eğer gerçekten böyleyse. Keşke hiç gitmeseydim ya.
inşallah kuzum. ben bu aşka inancımı kaybettim. daha da ağzımı açmam. belirti falan aramıcam valla.Canım geçen de dedim.doğumun yakın ama senin yaşadığın yalancı sancılar..yani onlar da normal süreçler.. İnşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine:)
ben de oğlak burcuyum. inşallah benimle aynı gün doğmaz 31 aralıkta. aha da buraya yazıyorum. dedi dersinizSenin kız nazlı maşallah
Gelme kızım dur vazgeçtim dediğin an sürpriz yapar gelir
Oğlak burcu çok ilgiyi sevmez üstüne gidilmesini istemez annesi
Rabbim şifa versin inşallah. Tez vakitte, sağlıkla size kavuştursun.Arkadaşlar cuma dogum yaptığımı söylemiştim sizlere benm malesef hamilelik sürecim nasıl sıkıntılı geçtiyse doğumda oyle oldu bebeğimin yemek borusu tam oluşmamış. Onu bi tek doğumda gordum kac gundur kuvezdeydi bugün ameliyata alındı şimdilik ne iyi ne
Valla o hiç belli olmaz benimde eşimin 3 Ocak oda 3 ocakta doğsun istiyoryıl başı benim doğum günüm. 31 aralık. inan hiç istemiyorum, ikimize gösterilen ilgi aynı gün olmasın bölünmesin diye ama bu zıtlıkla öyle olacak gibiaklı varsa gelmesin o gece
ben istemem ya ilerde kendi de zorlanır. kendi doğum günü ama ay dur babamınkini de kutlamam lazım falan diyecek.Valla o hiç belli olmaz benimde eşimin 3 Ocak oda 3 ocakta doğsun istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?