2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben de panik atak var canım o yüzden şeker ile ilgili değil

Yok canım alinmadi muhtemelen haftaya alacaklar kan sulandırıcı kullandığım için almadılar şimdi ilaçların alımını durdurdu Dr sen nasılsın nasıl gidiyor

Senin kız nazlı maşallah
Gelme kızım dur vazgeçtim dediğin an sürpriz yapar gelir
Oğlak burcu çok ilgiyi sevmez üstüne gidilmesini istemez annesi

Çok geçmiş olsun inşallah biran önce sağlığına kavuşur Allah sana ve zeynep e dayanma gücü versin

Senin kız 1 ocakta gelir bence içimden öyle geçti yılbaşı gecesi sürpriz geldim diyecek

Canım geçen de dedim.doğumun yakın ama senin yaşadığın yalancı sancılar..yani onlar da normal süreçler.. İnşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine:)

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına alırsın bebişini

modunu sakın düşürme kuzum. inşallah bu gece mis kokulu bir şey yatacak yanında. ama heyecan da yapma kalp atışın yükselmesin. inşallah her şey yolunda gidecek.
Ay valla bi ağlıyorum bi korkuyorum Bi sinirleniyorum hehehehe uyumak istiyorum uyuyamıyorum falan insallah cnm her şey yolunda gider

Rabbim dokturunu ilacını rast getirsin hiç olmamışa cevirsin sağlıkla kucağına almayi nasıp etsin Şafii ismi hurmetine

Hayırlısı olsun kuzum senin için de bebegin için de en doğrusunu yapıyorlar bu koşullarda.Kendine gelince yaz

Çok çok geçmiş olsun, Rabbim inşallah şifasını versin bir an önce iyileşip kavuşun

Senin kız 1 ocakta gelir bence içimden öyle geçti yılbaşı gecesi sürpriz geldim diyecek
yıl başı benim doğum günüm. 31 aralık. inan hiç istemiyorum, ikimize gösterilen ilgi aynı gün olmasın bölünmesin diye ama bu zıtlıkla öyle olacak gibi aklı varsa gelmesin o gece

ben de bugün rapor için başka doktora gitmek durumunda kaldım, baş, bel ölçümü normal; ama kilosunu 2800-2900 civarı dedi, kendi doktorum iki hafta önce 2760 demişti, bunlar bence ultrason makinasının farkından oluyor, çok sıkıntı etmeyin.

Canım geçen de dedim.doğumun yakın ama senin yaşadığın yalancı sancılar..yani onlar da normal süreçler.. İnşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine:)
inşallah kuzum. ben bu aşka inancımı kaybettim. daha da ağzımı açmam. belirti falan aramıcam valla.

Senin kız nazlı maşallah
Gelme kızım dur vazgeçtim dediğin an sürpriz yapar gelir
Oğlak burcu çok ilgiyi sevmez üstüne gidilmesini istemez annesi
ben de oğlak burcuyum. inşallah benimle aynı gün doğmaz 31 aralıkta. aha da buraya yazıyorum. dedi dersiniz

Rabbim şifa versin inşallah. Tez vakitte, sağlıkla size kavuştursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…