2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
şu dakikadan sonra tamamen pozitif bir insan olarak sizi gülümsetmeyi amaçlıyorum.
aldım kuşburnu çayımı, hurmamı uzanıyorum. artık relax moddayım.
ay sancı geldi, ay akıntım oldu falan ağzımı açmayacağım.
belki sizi de panikletiyorumdur farkında olmadan.

Makine farkıdır canım önemli olan aynı makine ölçümüne göre kilo alımı normal olması ki senin doktorun normal diyor bence hiç kafana takma.

Çoğu kişi benzer şeyleri yaşamış, durup dururken başka doktora gitmemek gerekiyomuş demek ki kafa karışıklığından başka bişey olmuyor.

Bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda kızımın bir fotoğrafı daha oldu
Doğum için 5 Ocak olarak kararlaştırdık bakalım kızımızın başka bir planı olmazsa tabii
benibekleyin ben de totem yaptım yılın ilk bebeği olacak bence böylece annem dahil 4 kişi ile aynı gün doğum günü partisi yaparız

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim allah razi olsun insallah rabbimin izniyle atlatcaz bugünleri
Sizlerde sag salim alırsınız insallah bebklernzi kucağınıza
bir söze bir desteğe ihtiyacın olursa hep buradayız unutma.
ben inanıyorum toparlanıp dönecek eve bir an önce. ilerde ona anlatacağınız bir anı olarak kalacak sadece. ne olur kendini yıpratma pozitif düşün.

hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri tek isteğim benimle aynı gün olmaması. hayırlısı bakalım.

Allahım tez zamanda şifa versin inşallah

Bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah ne kadar mümkün bilmiyorum ama pozitif olmaya çalış kucağına geldiğinde güçlü bi anneye ihtiyacı var. Dualarım sizinle.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim allah razi olsun insallah rabbimin izniyle atlatcaz bugünleri
Sizlerde sag salim alırsınız insallah bebklernzi kucağınıza
Inşallah zeynep güçlü kalacak ve atlatacak içini ferah tut küçük kuzuma allah şifa versin

doğumdan sonrası için uzunnnnbir liste yaptım ben yemek içme konusunda bana şunu al bunu al diye inşallah perşembeden sonra bol bol istediğin herşeyden yiyebilirsin bizim yerimize de ye hatta biraz
Yaaa inşallah şeker kontrolü yapacağım surekli düşer de özgürce yerim büyük bir nimetmis istediginu yemek resmen imtihan oldum arındım her sey in bir sebebi varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…