2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
diyet çok zor allah kolaylığını versin benim midem rahatsız bir de cig yeşil şeyleri ogutemiyorum sürekli salata ye deyip duruyordu diyetisyen brokoliye taptim resmen
Bende aynı seyler yemekden sıkıldım artik normale dönmek istiyorm üzülmeyelim en azından kilo almiyoruz :))

yıl başı benim doğum günüm. 31 aralık. inan hiç istemiyorum, ikimize gösterilen ilgi aynı gün olmasın bölünmesin diye ama bu zıtlıkla öyle olacak gibi aklı varsa gelmesin o gece
ilgi niye ikiye bolunsun butun ilgi onda olur

Ayy canım benimm sağlıkla al kucağına guzel haberlerini bekliyoruz

Bende aynı seyler yemekden sıkıldım artik normale dönmek istiyorm üzülmeyelim en azından kilo almiyoruz :))
Bebekler sağlıkla doğsun da ben unutmaya hazırım bu günleri. iki tane bebişim biri düştü biri dış gebelik oldu. kayıp malesef kaybettim. bu da ikizdi biri düştü sağlıkla doğsun inatçı savaşçım ben herşeyi unutacağım. doğum esnasında her bebek isteyene toplu bir dua edeceğim. çünkü bu acıları yaşamayı hayal eden o kadar çok kişi var ki yeter ki kucağım dolsun diyen. ben böyle düşünüyorum artik olumlama yapıyorum

yıl başı benim doğum günüm. 31 aralık. inan hiç istemiyorum, ikimize gösterilen ilgi aynı gün olmasın bölünmesin diye ama bu zıtlıkla öyle olacak gibi aklı varsa gelmesin o gece
Ilginin onda olmasını istersin canm cunku senin ikginde onda olcak ve eşinin onla ilgilenmesi hosuna gidecrk şahsen ben oyleyim esimin kizimi sevmesi cok hosuma gidiyo beni sevmis gibi oluyorum

Ilginin onda olmasını istersin canm cunku senin ikginde onda olcak ve eşinin onla ilgilenmesi hosuna gidecrk şahsen ben oyleyim esimin kizimi sevmesi cok hosuma gidiyo beni sevmis gibi oluyorum
yok doğum günü için söyledim sadece. yoksa ikimizde farkındayız deli gibi ona ilgi göstericez. hatta alınmayalım falan diye konuştuk bile şimdiden.

Kosturma uykusuzluk emzirme derken veririz inşallah ya bende öyle hissediyorum hiç bu kilolara çıkmamıştım ama gören hiç kilo almamissin diyor şaşırıyorum halbuki 12 kilo aldım
Aynı ben bana da sen hiç kilo almamışsın diyorlar ya nereme kaçtı bu 15 kilo

Bana da öyle diyorlar ama ben kendimi tosun gibi görüyorum aynada
Başkaların dediğinden çok kendi düşüncelerimi önemserim hep
Ben de 15 kilo aldım. Geçen gün arkadaşım ve eşiyle karşılaştık. Arkadaşım hiç o kadar almış gibi değilsin dedi. Eşi diyo ki; yalan söyleme hayatım güzelim Gamze ne hale gelmiş baksana hiç ağzının yayı yoktur sağolsun ben de hissediyorum zaten baya sistigimi, bide karnım çatır çatır çatladı ona bakıp bakıp acayip üzülüyorum

Bende çatladım ama umursamıyorum hiç canımız sağolsun napalım o kadar şey çekiyoruz bide çatlağı takamam

Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına versin bebeğini inşallah canım aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…