2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım kafana takıpta stres olma lütfen.Hatırlarsan bundan 2 hafta önce benim doktorum da beni telaşlandırmıştı 2 hafta gerden geliyo hiç kilo almıyo die beni sezeryana alıcaktı sonra ben doktorumu değiştirmek zorunda kaldım.Ve şuan bebeğim gayette iyi kilo alıyo aradaki farkı kapatmış bile.Sen kendi doktoruna güven üzme kendini

Yaşamış olduğun bu kasılmalar yalancı kasılmalar.İkizlere hamileyken bu kasılmaları hatta çok daha fazlasını 33.haftadan itibaren yaşamıştım.Ancak kızlarım 40.haftada doğdular.Bence kendini rahatlatmalisin ve bu kasılmalara fazla takılmamalısın.Yalanci kasılmalar herkeste aynı şekilde olmayabiliyor.Bazılarımız bunu daha şiddetli hissediyor.

tecrübeli anneler iyi ki varlar. evet yeni kararlar aldım valla. artık yatışım yapılmadığı sürece doğuruyor muyum diye sorgulamayacağım.

Ay hadi gözünaydın canım..inşallah hayırlısıyla geçer o da..

Canımmm en kısa sürede gelir inşallah yanına kucağına ne güzel bi duygudur cok merak ediyorum maşallah kilosuda iyiymiş için rahat olsun

Gözünüz aydın kilosu boyu gayet iyi hiç endişe etme en yakın zamanda yanına gelir bebişin

canım hiç korkma. sezeryanlarda sık görülen bir olaymış daha bugün okudum. normal doğumda kanaldan geçerken dar alanda ciğerdeki suyu boşaltıyorlarmış bebeler ama sezeryanda böyle olmadığı için ciğerinde amniyon sıvısı kalabiliyormuş.
boyu kilosu gayet iyi ciğerdeki suyu alıp hemencecik getirirler

Bebeklerınız doğum pozısyonuna gırmısmı benımkı hala donmedı de

Amin kızlar sağolun inşallah bi an önce sağlıkla yanıma gelsin tek temennim bu çok başka duyguymuş gerçekten sicacik mis gibi yavrum rabbim esirgesin hepsini 15 dk ya anca görebildim yavrumu
Allah bir ömür yanından ayırmasın canım. kız git başımdan diyeceğin günler de gelecek

Geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte kucağına alırsın bebişini kilosu boyu da gayet iyi sakın kafana takma

Maşallah canım kilosu boyu çok güzel
Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ben ilk doğumda hiç görememiştim bile yoğun bakıma almışlardı
Ama evladın için güçlü ol olumlu düşün ki çabuk toparla sütün çabuk gelsin inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…