- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.661
Allah analı babalı büyütsün canım.En kısa zamanda yanına gelir inşallah üzülme canımKızlar doğum yaptım çok güzel mis kokulu bi kızım oldu şükür ama bebegim emmedi solunum sıkıntısı var diye yenidoğana aldılar;(( yanımdan gitmesi çok koydu dua edin nolur bişey olmasınBuarada 55 cm 3450 gr doğdu
Sağlıkla gelsin.Simdiden tebrik ederim.Bizi de haberdar edersiniz.Merhabalar kızlar bugün hazırlıklarla uğraştım yogundum.yarın da bizim için büyük gün inşallah.dua edin kızlar sağlıkla kucağıma alayim haberdar ederim kendime geldiğimde
Canım hiç üzülme çok kalmaz orda.Solunumu düzene girince getirirler.Haftasi küçük değil çünkü toparlar hemen.Gecmis olsun.Kızlar doğum yaptım çok güzel mis kokulu bi kızım oldu şükür ama bebegim emmedi solunum sıkıntısı var diye yenidoğana aldılar;(( yanımdan gitmesi çok koydu dua edin nolur bişey olmasınBuarada 55 cm 3450 gr doğdu
Geçmiş olsun,hayırlı olsun.Saglikla huzurla büyütünSelam kizlar. Bütün iyi dilekleriniz icin hepinize teşekkür ediyorum. Dün nişanım gelmişti. Gece 2.00 gibi uyandim. Hafif kasilmalarim vardi. Sabah 7 gibi düzenli olmaya ve 10 dk ya bir olmaya basladi. Eşimi uyandirdim. O da duzenli oldugunu soyleyince . Dr a sordum gel hemen dedi. Nst ye bagladilar. Dogum baslamis hemen sezaryen dedi. 11.30 da ameliyata gittim. Spinal oldum. 11.45 de oğluşum un aglamalarini duydum. Kisaca bu kadar.
Maşallah kuzuma ne güzel doğmuşKızlar doğum yaptım çok güzel mis kokulu bi kızım oldu şükür ama bebegim emmedi solunum sıkıntısı var diye yenidoğana aldılar;(( yanımdan gitmesi çok koydu dua edin nolur bişey olmasınBuarada 55 cm 3450 gr doğdu
Canım benim kuzucugun olması gereken tarihten 16 gün erken doğdu emme ve solunum problemleri olabiliyor böyle durumlarda ama yüksek tansiyon çok daha büyük sıkıntılara yol açacağı için doğrusu hemen almalariydi. Hiç üzülme kendini bırakma annesi.Sutunu sağ,şifa olsun güzel kızına.Moralini yüksek tut.Yenidogan yb da da ara ara emzirmene çalıştırırlar. Bir an önce kavuşman dileğimleGünaydın kızlar. Daha bişey yemedim .Serum bağlı zaten . Sütüm için yemek yeyip yürüdükten sonra sağma makinası getireceklermiş . Umarım gelir.Aklim çocuğumda. Gormek istiyorum .Güzel mesajlarınız dilekleriniz destekleriniz için her birinize çok çok teşekkür ederim. Ağrı sizi yi sezeryandan 2 saat sonra 1 2 saat hissettim ama ağrı kesici vurduktan sonra uyumuşum bi 2 saatte . Kisaca anlatayim .
Ameliyathaneye girdiğimde baya heyecanlandım tansiyon iyice yükseldi. Bebeği aldıklarında ise aynı hızda düştü. 10 a 5 ı gördük. Belden spinal oldum lakin baskı çekiştirme hissederken midem dedim kötü. Hemen iğne yaptılar oksijen verdiler rahatladım. Aklimdan bu böyle nekadar sürecek diye geçerken kızımın sesini duydum10 dk boyunca beraberdik orda sürekli ağladı ağlaması güzel dediler .Yani basimda sildiler giydirdiler boynuma koydular .Sonra odaya babasının yanına çıkardılar. Arkasından 15 20 dk sonra ben çıktım Eşim geldiğinde ağlıyordu dedi Ben de dayanamadım baksana bana benzemiyor mu diyo :))Neyse .Ciktigimda ağlamıyordu inliyordu sadece yavrum .Ağzında biraz köpük vardı dediler normal .Sonra çocuk doktoru geldi meme tutturmaya çalıştılar Ama çokta çalışmadılar yani . Solunum sıkıntısı var o yüzden ememiyor inliyor dediler götürdüler. 1 günde kalabilir 3 günde 5 günde dediler . Sutunuz gelince gönderirsiniz dediler gittiler . umarım her şey yolunda gider ve kavuşuruz.Firsat buldukça yazarım kızlar. Hepinize sevgiler...
Amin canım inşallah teşekkür ederimCanım benim kuzucugun olması gereken tarihten 16 gün erken doğdu emme ve solunum problemleri olabiliyor böyle durumlarda ama yüksek tansiyon çok daha büyük sıkıntılara yol açacağı için doğrusu hemen almalariydi. Hiç üzülme kendini bırakma annesi.Sutunu sağ,şifa olsun güzel kızına.Moralini yüksek tut.Yenidogan yb da da ara ara emzirmene çalıştırırlar. Bir an önce kavuşman dileğimle
Canm bnmmm insallah sağlikla alırsın kac haftan kaldıBebekler sağlıkla doğsun da ben unutmaya hazırım bu günleri. iki tane bebişim biri düştü biri dış gebelik oldu. kayıp malesef kaybettim. bu da ikizdi biri düştü sağlıkla doğsun inatçı savaşçım ben herşeyi unutacağım. doğum esnasında her bebek isteyene toplu bir dua edeceğim. çünkü bu acıları yaşamayı hayal eden o kadar çok kişi var ki yeter ki kucağım dolsun diyen. ben böyle düşünüyorum artik olumlama yapıyorum
Geçmiş olsun Allah uzun sağlıklı ömürler versin oğluşunaSelam kizlar. Bütün iyi dilekleriniz icin hepinize teşekkür ediyorum. Dün nişanım gelmişti. Gece 2.00 gibi uyandim. Hafif kasilmalarim vardi. Sabah 7 gibi düzenli olmaya ve 10 dk ya bir olmaya basladi. Eşimi uyandirdim. O da duzenli oldugunu soyleyince . Dr a sordum gel hemen dedi. Nst ye bagladilar. Dogum baslamis hemen sezaryen dedi. 11.30 da ameliyata gittim. Spinal oldum. 11.45 de oğluşum un aglamalarini duydum. Kisaca bu kadar.
gecmis olsun kisa zamanda kavusursunuz yavrunla da umarim.Günaydın kızlar. Daha bişey yemedim .Serum bağlı zaten . Sütüm için yemek yeyip yürüdükten sonra sağma makinası getireceklermiş . Umarım gelir.Aklim çocuğumda. Gormek istiyorum .Güzel mesajlarınız dilekleriniz destekleriniz için her birinize çok çok teşekkür ederim. Ağrı sizi yi sezeryandan 2 saat sonra 1 2 saat hissettim ama ağrı kesici vurduktan sonra uyumuşum bi 2 saatte . Kisaca anlatayim .
Ameliyathaneye girdiğimde baya heyecanlandım tansiyon iyice yükseldi. Bebeği aldıklarında ise aynı hızda düştü. 10 a 5 ı gördük. Belden spinal oldum lakin baskı çekiştirme hissederken midem dedim kötü. Hemen iğne yaptılar oksijen verdiler rahatladım. Aklimdan bu böyle nekadar sürecek diye geçerken kızımın sesini duydum10 dk boyunca beraberdik orda sürekli ağladı ağlaması güzel dediler .Yani basimda sildiler giydirdiler boynuma koydular .Sonra odaya babasının yanına çıkardılar. Arkasından 15 20 dk sonra ben çıktım Eşim geldiğinde ağlıyordu dedi Ben de dayanamadım baksana bana benzemiyor mu diyo :))Neyse .Ciktigimda ağlamıyordu inliyordu sadece yavrum .Ağzında biraz köpük vardı dediler normal .Sonra çocuk doktoru geldi meme tutturmaya çalıştılar Ama çokta çalışmadılar yani . Solunum sıkıntısı var o yüzden ememiyor inliyor dediler götürdüler. 1 günde kalabilir 3 günde 5 günde dediler . Sutunuz gelince gönderirsiniz dediler gittiler . umarım her şey yolunda gider ve kavuşuruz.Firsat buldukça yazarım kızlar. Hepinize sevgiler...
Allah bağışlasın canım. Güçlü ol sen ne kadar güçlü olursan bebeğinide o kadar hemen yanında olur. Üzülmeyi kenara bırakıp süte odaklanmalısın. Şuan sadece senin sütüne ihtiyacı var kuzucuğun. Ben inanıyorum çok kısa sürede kavuşacaksın bebeğine bol bol koklaşıp ayrı geçen zamanı telafi edeceksinizGünaydın kızlar. Daha bişey yemedim .Serum bağlı zaten . Sütüm için yemek yeyip yürüdükten sonra sağma makinası getireceklermiş . Umarım gelir.Aklim çocuğumda. Gormek istiyorum .Güzel mesajlarınız dilekleriniz destekleriniz için her birinize çok çok teşekkür ederim. Ağrı sizi yi sezeryandan 2 saat sonra 1 2 saat hissettim ama ağrı kesici vurduktan sonra uyumuşum bi 2 saatte . Kisaca anlatayim .
Çok geçmiş olsun. En kısa sürede toparlayacaktır annesi, sen moralini yüksek tut.Kızlar doğum yaptım çok güzel mis kokulu bi kızım oldu şükür ama bebegim emmedi solunum sıkıntısı var diye yenidoğana aldılar;(( yanımdan gitmesi çok koydu dua edin nolur bişey olmasınBuarada 55 cm 3450 gr doğdu
Sağlıkla alın kucağınıza inşallahMerhabalar kızlar bugün hazırlıklarla uğraştım yogundum.yarın da bizim için büyük gün inşallah.dua edin kızlar sağlıkla kucağıma alayim haberdar ederim kendime geldiğimde
Geçmiş olsun, en kısa sürede yine kucağınıza alırsınız inşallahAmin kızlar sağolun inşallah bi an önce sağlıkla yanıma gelsin tek temennim bu çok başka duyguymuş gerçekten sicacik mis gibi yavrum rabbim esirgesin hepsini 15 dk ya anca görebildim yavrumu
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam kizlar. Bütün iyi dilekleriniz icin hepinize teşekkür ediyorum. Dün nişanım gelmişti. Gece 2.00 gibi uyandim. Hafif kasilmalarim vardi. Sabah 7 gibi düzenli olmaya ve 10 dk ya bir olmaya basladi. Eşimi uyandirdim. O da duzenli oldugunu soyleyince . Dr a sordum gel hemen dedi. Nst ye bagladilar. Dogum baslamis hemen sezaryen dedi. 11.30 da ameliyata gittim. Spinal oldum. 11.45 de oğluşum un aglamalarini duydum. Kisaca bu kadar.
Masaallah canım rabbim hayırlı ömür versin inşallah çok sevindim inşaallah yanında gelecek senide emicek kötü düşünmeKızlar doğum yaptım çok güzel mis kokulu bi kızım oldu şükür ama bebegim emmedi solunum sıkıntısı var diye yenidoğana aldılar;(( yanımdan gitmesi çok koydu dua edin nolur bişey olmasınBuarada 55 cm 3450 gr doğdu
Rabbim sifa versin tez zamanda saglikla al kucagina inshallah bu günler geride kalicakArkadaşlar cuma dogum yaptığımı söylemiştim sizlere benm malesef hamilelik sürecim nasıl sıkıntılı geçtiyse doğumda oyle oldu bebeğimin yemek borusu tam oluşmamış. Onu bi tek doğumda gordum kac gundur kuvezdeydi bugün ameliyata alındı şimdilik ne iyi ne
kotu bisey yok önümüzde ki 5 gun cok kritik burda aylardır hepimiz kardeş arkadaş olduk sevinclerimizi üzüntülerimizi paylaştık simdi de sizden tek isteğim lütfen kızım zeynep icin aklınıza geldikçe dua edin hersey yolunda gitsin kavusaym bende bebeğime
Yaziik yavrumda karar veremiyor demekki erkenden gelsemmi yoksa 2021 mi beklesem diyebeni biliyorsunuz, doğurayım doğuruyorum deyip duruyorum ne zamandır.
bu akşamüstü şiddetli kasılmalarım oldu yine iki büklüm olacak kadar.
apar topar gittik ama zor yürüuordum.
benim kız yine aynı nst ye bağlandığım an uysallaştı. sinirden ağlayacaktım.
ebeyle baya muhabbet ettik. hiç kimse yoktu doğumhanede. anlattım evde böyle değil niye böyle oluyor vs vs.
ve sonuç hiç canım yanmamasına bebek çok uysal olmasına rağmen 20 dk da iki tane 100 de 100 sancı çıktı.
makinayı söktüğü an yine başladı kasılmalarım. elle muayne etti bu sefer karnımı.
ebe de şoksipsivri ve semsert oldu karnım. dedi ki bu hareketler senin suyunu patlatır, bence senin belirtin su olacak. sen kesin suyum geldi deyip gireceksin buraya.
sancı çıkınca açılmana bakmam lazım dedi.
çatı yaptı, açılma sıfır
doktoru aradı açılması yoksa eve gitsin bebeğin durumu iyi demiş.
eve geldim ama ebe diyor ki çok enteresan bir bebek hem doğmak için kendini zorluyor hem de doğmak istemiyor gibi
dedim ki şizofrene bağladım kendimi deli zannediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?