2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Allah analı babalı büyütsün canım.En kısa zamanda yanına gelir inşallah üzülme canım

Selam kizlar. Bütün iyi dilekleriniz icin hepinize teşekkür ediyorum. Dün nişanım gelmişti. Gece 2.00 gibi uyandim. Hafif kasilmalarim vardi. Sabah 7 gibi düzenli olmaya ve 10 dk ya bir olmaya basladi. Eşimi uyandirdim. O da duzenli oldugunu soyleyince . Dr a sordum gel hemen dedi. Nst ye bagladilar. Dogum baslamis hemen sezaryen dedi. 11.30 da ameliyata gittim. Spinal oldum. 11.45 de oğluşum un aglamalarini duydum. Kisaca bu kadar.

Merhabalar kızlar bugün hazırlıklarla uğraştım yogundum.yarın da bizim için büyük gün inşallah.dua edin kızlar sağlıkla kucağıma alayim haberdar ederim kendime geldiğimde
Sağlıkla gelsin.Simdiden tebrik ederim.Bizi de haberdar edersiniz.
Canım hiç üzülme çok kalmaz orda.Solunumu düzene girince getirirler.Haftasi küçük değil çünkü toparlar hemen.Gecmis olsun.
Geçmiş olsun,hayırlı olsun.Saglikla huzurla büyütün

Maşallah kuzuma ne güzel doğmuş canını hiç sıkma canım süt stresten çok etkileniyo bol bol sağ kuzucun hemen yanına gelsin inşallah dualarımız yavrunla bende cuma doğumdayım inşallah hepiniz için dua edeceğim

Günaydın kızlar. Daha bişey yemedim .Serum bağlı zaten . Sütüm için yemek yeyip yürüdükten sonra sağma makinası getireceklermiş . Umarım gelir.Aklim çocuğumda. Gormek istiyorum .Güzel mesajlarınız dilekleriniz destekleriniz için her birinize çok çok teşekkür ederim. Ağrı sizi yi sezeryandan 2 saat sonra 1 2 saat hissettim ama ağrı kesici vurduktan sonra uyumuşum bi 2 saatte . Kisaca anlatayim .

Ameliyathaneye girdiğimde baya heyecanlandım tansiyon iyice yükseldi. Bebeği aldıklarında ise aynı hızda düştü. 10 a 5 ı gördük. Belden spinal oldum lakin baskı çekiştirme hissederken midem dedim kötü. Hemen iğne yaptılar oksijen verdiler rahatladım. Aklimdan bu böyle nekadar sürecek diye geçerken kızımın sesini duydum 10 dk boyunca beraberdik orda sürekli ağladı ağlaması güzel dediler .Yani basimda sildiler giydirdiler boynuma koydular .Sonra odaya babasının yanına çıkardılar. Arkasından 15 20 dk sonra ben çıktım Eşim geldiğinde ağlıyordu dedi Ben de dayanamadım baksana bana benzemiyor mu diyo :))Neyse .Ciktigimda ağlamıyordu inliyordu sadece yavrum .Ağzında biraz köpük vardı dediler normal .Sonra çocuk doktoru geldi meme tutturmaya çalıştılar Ama çokta çalışmadılar yani . Solunum sıkıntısı var o yüzden ememiyor inliyor dediler götürdüler. 1 günde kalabilir 3 günde 5 günde dediler . Sutunuz gelince gönderirsiniz dediler gittiler . umarım her şey yolunda gider ve kavuşuruz.Firsat buldukça yazarım kızlar. Hepinize sevgiler...

Canım benim kuzucugun olması gereken tarihten 16 gün erken doğdu emme ve solunum problemleri olabiliyor böyle durumlarda ama yüksek tansiyon çok daha büyük sıkıntılara yol açacağı için doğrusu hemen almalariydi. Hiç üzülme kendini bırakma annesi.Sutunu sağ,şifa olsun güzel kızına.Moralini yüksek tut.Yenidogan yb da da ara ara emzirmene çalıştırırlar. Bir an önce kavuşman dileğimle

Amin canım inşallah teşekkür ederim

Canm bnmmm insallah sağlikla alırsın kac haftan kaldı

Geçmiş olsun Allah uzun sağlıklı ömürler versin oğluşuna

gecmis olsun kisa zamanda kavusursunuz yavrunla da umarim.

Allah bağışlasın canım. Güçlü ol sen ne kadar güçlü olursan bebeğinide o kadar hemen yanında olur. Üzülmeyi kenara bırakıp süte odaklanmalısın. Şuan sadece senin sütüne ihtiyacı var kuzucuğun. Ben inanıyorum çok kısa sürede kavuşacaksın bebeğine bol bol koklaşıp ayrı geçen zamanı telafi edeceksiniz

Çok geçmiş olsun. En kısa sürede toparlayacaktır annesi, sen moralini yüksek tut.

Amin kızlar sağolun inşallah bi an önce sağlıkla yanıma gelsin tek temennim bu çok başka duyguymuş gerçekten sicacik mis gibi yavrum rabbim esirgesin hepsini 15 dk ya anca görebildim yavrumu
Geçmiş olsun, en kısa sürede yine kucağınıza alırsınız inşallah kilosu boyu gayet iyi inşallahta hiç bir sıkıntı çıkmaz

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah

Masaallah canım rabbim hayırlı ömür versin inşallah çok sevindim inşaallah yanında gelecek senide emicek kötü düşünme

Rabbim sifa versin tez zamanda saglikla al kucagina inshallah bu günler geride kalicak

Yaziik yavrumda karar veremiyor demekki erkenden gelsemmi yoksa 2021 mi beklesem diye sabret annesi kararsiz bir minnosun var

Kızlar kontrolden geldim şimdi hiç bir sorunum yok hafif sancım çıktı ama normal dedi doktor bebek 2.880 Gr suyu iyi çatı muayenesi yapmadi doktorum ağrın sancın olmadığı sürece muayene yapmıyorum dedi için rahatladı sancın olduğunda herhangi bir sıkıntın olduğunda gel mutlaka dedi detaylar bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…