- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.681
Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle büyütSelam kizlar. Bütün iyi dilekleriniz icin hepinize teşekkür ediyorum. Dün nişanım gelmişti. Gece 2.00 gibi uyandim. Hafif kasilmalarim vardi. Sabah 7 gibi düzenli olmaya ve 10 dk ya bir olmaya basladi. Eşimi uyandirdim. O da duzenli oldugunu soyleyince . Dr a sordum gel hemen dedi. Nst ye bagladilar. Dogum baslamis hemen sezaryen dedi. 11.30 da ameliyata gittim. Spinal oldum. 11.45 de oğluşum un aglamalarini duydum. Kisaca bu kadar.
Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt. Insallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun. Sezaryende de olabiliyor bu tip şeyler, bebek doğum kanalından gelmediği için solunumda akciğerler tam olarak hava dolmuyor. Aslında ilk doğduğunda ağlamış maşallah ağlaması iyidir ciğerleri açılır derler.Amin canım inşallah teşekkür ederim
Bana da arda turan 'ın karısını falan örnek veriyorlar 7 kg almis hamileliğinde diye. Ben de ilk gebeligimde 9 kg almistim noldu madalya mi taktilar. Bu sefer emzirirken kilo aldim. Vücutta hiç yağ kalmamis sütüm yağlı deildi. Amaaan bana ne ya kaç yaşına gelmişim saglikla doğursaydım ve buyutseydim çocuklarımı gerisi dert değil. Pandemi dönemi kimseyle görüşülmüyor zaten bir şey diyecek olanın alnını karışlarım vallabenim de bir arkadaşım var sürekli tepemde.
yeme, kilo alma, dikkat et.
14 kilo aldım ama hiç belli değil sadece top karnım var.
ama arkadaşım 14 ü duyunca triplere girdi en son. kaynanam karı gibisin be dedim
sırf arkadaşımdan korktuğum için boğazımı tutuyorum bazen
Maşallah cnm güle güle büyüt, merak etme 3. Gün kesin gelir sütün. Bebeği memeye devamlı tutturun. Evde de banyo yaparsin sıcak su iyi gelir. Bizim için iyi döleklerinden dolayı teşekkürlerKızlar bende dün sabah sezeryan oldum. Ameliyathane de zorlanmadım. Epidural oldum. Bebişin çıkış fotosu muhteşem. Yanıma verilişi de tarif edilemez bi mutluluk. Sezeryan sonrası emme refleksi vardı bebişte. Ama benim göğüslerde tık yoktu. Dünden beri bebek sonrasında göğüs pompası ile yara yaptım. Canım acıyo. Hala da sütüm gelmedi. Eve geçince sıcak su ile masaj yapcam. Bebişim şükür sağlıklı. Hatta şuan sünnet olmaya gitti. Erkekliğe adımını bile atcak kadar oldu. İnşallah gebeliği devam eden arkadaşlarında sıkıntısız doğumları olur.
Hayırlı olsun canım gözün aydınKızlar bende dün sabah sezeryan oldum. Ameliyathane de zorlanmadım. Epidural oldum. Bebişin çıkış fotosu muhteşem. Yanıma verilişi de tarif edilemez bi mutluluk. Sezeryan sonrası emme refleksi vardı bebişte. Ama benim göğüslerde tık yoktu. Dünden beri bebek sonrasında göğüs pompası ile yara yaptım. Canım acıyo. Hala da sütüm gelmedi. Eve geçince sıcak su ile masaj yapcam. Bebişim şükür sağlıklı. Hatta şuan sünnet olmaya gitti. Erkekliğe adımını bile atcak kadar oldu. İnşallah gebeliği devam eden arkadaşlarında sıkıntısız doğumları olur.
Senin tarih neydi canım?Hayırlı olsun canım gözün aydın
Allahım herkes patır patır doğuruyor benimkinde tık yok yaaa
Maşallah her gün doğum haberi alıyoruz gözün aydın canım Allah uzun ömürler versin inşallahKızlar bende dün sabah sezeryan oldum. Ameliyathane de zorlanmadım. Epidural oldum. Bebişin çıkış fotosu muhteşem. Yanıma verilişi de tarif edilemez bi mutluluk. Sezeryan sonrası emme refleksi vardı bebişte. Ama benim göğüslerde tık yoktu. Dünden beri bebek sonrasında göğüs pompası ile yara yaptım. Canım acıyo. Hala da sütüm gelmedi. Eve geçince sıcak su ile masaj yapcam. Bebişim şükür sağlıklı. Hatta şuan sünnet olmaya gitti. Erkekliğe adımını bile atcak kadar oldu. İnşallah gebeliği devam eden arkadaşlarında sıkıntısız doğumları olur.
Acele etmeyin kızlar bebiş doğacağı zamanı bilir daha Aralik ayındayız bi ocak olsun heleHayırlı olsun canım gözün aydın
Allahım herkes patır patır doğuruyor benimkinde tık yok yaaa
Sertleşmeler bende de çok fazla oluyor ama belli bir periyodu yok. Ama olunca baya uzun sürüyor yarım saat sert kalıyor mesela. Doktor normal olduğunu söylüyor bu aşamada. Yine de her sertleştiğinde bi ne oluyo ya diyorum. Bi de dün nst de 100e kadar çıkan sancılarım vardı ama hiçbir şey hissetmedim. Doktor ona da bi sıkıntı yok dedi. Ne zaman asıl sıkıntı olacak inşallah anlayabilirizKızlar dün gece göbeğim çok sertleşti yaa. Süre tutmaya çalıştım düzensizdi belli bir aralıkta değildi. Ama bütün gece hep sertleşip sertleşip yumuşadı. Acaba dün çok az su içebildim onun da etkisi olabilir mi , yoksa yalancı kasılma mıydı. Ağrım yoktu. Dün gündüz bi ara sırt bel ağrım olmuştu. Sertleşmelerim gece oldu.
Bian önce doğsun istiyorum yaAcele etmeyin kızlar bebiş doğacağı zamanı bilir daha Aralik ayındayız bi ocak olsun hele
Evet evet çok benzer. Şimdiye kadar girdiğim nst lerde sancım çıkmadı hiç. Cumartesi kontrolümde nolur bilmem. Sertleşmeler olunca ben de noluyo oluyorum. Dün gece tedirgin oldum gerçekten. İnşallah anlarız dediğin gibi. 1 hafta daha kal içerde diyorum kızımla konuşuyorum en azından 36. Haftayı bitireyim.gerçi daha belirtim yok nişan vs gibi. Sadece sertleşmelerim ve bel ağrılarım var ara ara kasıklarım sancıyor bi de. Onlar da hazırlık sancısı belli ki. HayırlısıSertleşmeler bende de çok fazla oluyor ama belli bir periyodu yok. Ama olunca baya uzun sürüyor yarım saat sert kalıyor mesela. Doktor normal olduğunu söylüyor bu aşamada. Yine de her sertleştiğinde bi ne oluyo ya diyorum. Bi de dün nst de 100e kadar çıkan sancılarım vardı ama hiçbir şey hissetmedim. Doktor ona da bi sıkıntı yok dedi. Ne zaman asıl sıkıntı olacak inşallah anlayabiliriz
Herkesin sertleşmeleri yalancı kasılmaları gece oluyor sanırım :) bende de öyle oluyor.hep belli saatlerde bi de.12 ile 2 arası.sizde de öyle mi?Evet evet çok benzer. Şimdiye kadar girdiğim nst lerde sancım çıkmadı hiç. Cumartesi kontrolümde nolur bilmem. Sertleşmeler olunca ben de noluyo oluyorum. Dün gece tedirgin oldum gerçekten. İnşallah anlarız dediğin gibi. 1 hafta daha kal içerde diyorum kızımla konuşuyorum en azından 36. Haftayı bitireyim.gerçi daha belirtim yok nişan vs gibi. Sadece sertleşmelerim ve bel ağrılarım var ara ara kasıklarım sancıyor bi de. Onlar da hazırlık sancısı belli ki. Hayırlısı
Evet evet çok benzer. Şimdiye kadar girdiğim nst lerde sancım çıkmadı hiç. Cumartesi kontrolümde nolur bilmem. Sertleşmeler olunca ben de noluyo oluyorum. Dün gece tedirgin oldum gerçekten. İnşallah anlarız dediğin gibi. 1 hafta daha kal içerde diyorum kızımla konuşuyorum en azından 36. Haftayı bitireyim.gerçi daha belirtim yok nişan vs gibi. Sadece sertleşmelerim ve bel ağrılarım var ara ara kasıklarım sancıyor bi de. Onlar da hazırlık sancısı belli ki. Hayırlısı
Aslında benim daha çok gündüzleri oluyor kasılmalar gece oluyorsa da uyurken hissetmiyorum en azından. Ben de ocakta gelsin istiyorum ama beyefendi ne zaman teşrif edecek bakalım. İnşallah hepimiz için en hayırlı en doğru zamanda gelirler.Herkesin sertleşmeleri yalancı kasılmaları gece oluyor sanırım :) bende de öyle oluyor.hep belli saatlerde bi de.12 ile 2 arası.sizde de öyle mi?
Evet dün gece tam olarak bu saatlerde oldu. Uyuyana kadar hep takip etmeye çalıştım. Uyuduktan sonra zaten ağrım olmadığımdan anlayamıyorum ama gece her tuvalete kalkışımda sertlik devam ediyordu. Sabah erken kalktığımda da sertti. Ama şuan gayet normal mesela. Ve bebiş içerde baya hareketli kaburgamı çürüttü resmen.bi taraftan totosunu geriyo bi tarafta kafası kolu direseği vs sanırımHerkesin sertleşmeleri yalancı kasılmaları gece oluyor sanırım :) bende de öyle oluyor.hep belli saatlerde bi de.12 ile 2 arası.sizde de öyle mi?
Tebrikler.Saglikla büyüsün,mutlu ve uzun bir ömrü olsun.Kızlar merhaba bnde cuma doğum yaptım anca vakit buldum suyum gelmıstı normalle basladık 2cm Dı acılmam 9 dan 1 e kadar hıc acılma olmadı 1 den 5e kadar suni aldım 1cm acildi en son muayenede catın cok dar bebek catıda zorlanır sıkısma durumu olur dedi riske atmadım 19 55 de spinal sezeryanı oldum cok memnun kaldım asla genel bayılmayın kendine gelmek daha zor oluyor ve herseyı gormek tarifsiz Rabbım heppınızınkını kucağınıza almayı nasip etsin eskileri okuyamadım doguran herkesin bebegı hayırlı olsun sımdıden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?