- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #25.021
Bilmiyorum ki canım eşimle aynı şeyleri yedik onda birşey yok birde midem o kadar kötü ki dün geceden beri yiyecek görmek istemiyorum o dereceBazen oluyor.Ben magnezyum kullanmaya devam ediyorum o yüzden de ishal oluyorum.Yediğin birşey de dokunmuş olabilir
İshale de doğum belirtisi diyolar seni tedirgin etmek istemem ama hepte öyle olacak diye bir şey yok tabi.Olabilir canım kayısı etki etmiştir ben eşimle aynı şeyleri yedim dokunsa diyorum ona da dokunur ama dünden beri çok kötüyüm valla
Bunu babaannem söyledi denedim gayet te güzel attımKızlar hayırlı cumalar
Büyüklerin söylediğine göre yerde oturup ayakları uzatınca eğer ayak ayak üstüne atılmıyorsa bebek kanala girmiştir denirmiş
Bebeği kanala girenler bi deneyebilir mi ya eğer öyleyse benimki kanalın yanında bile degil
Hadi ya benimki de girmedi o zaman gayet rahat atıyorum bendeBunu babaannem söyledi denedim gayet te güzel attımsert yere oturup denemek lazımmış zaten doktor kanala girmemiş dedi denendi doğrulandı yani
Üşüttün mu canım yada kan ilacı kullaniyorsan... O beni de ishal yapmisiKızlar afedersiniz ama ben çok fena ishalim iki gündür resmen su gibi aranızda böyle olan oldu mu dün gece mide ağrısı bulantısı sabahı sabah ettim
Dünden beri de kabızlık yaşıyorum kaç gündür ishal gibiydi bu ne ya bir gün öyle bir gün böyle valla bende şaşırdımBende dün ayıptır söylemesi lavaboya çıkamadım hatta kayısı kompostosu yaptım bugün de tam tersine ishal olmuşum. Komposto mu etkiledi bilmiyorum tabi.
E bende atabildim şimdi denedim yere oturdum bide girmemiş mi yaaaBunu babaannem söyledi denedim gayet te güzel attımsert yere oturup denemek lazımmış zaten doktor kanala girmemiş dedi denendi doğrulandı yani
Yok kuzum girmemiş ben de çok güzel attım otururken de attımE bende atabildim şimdi denedim yere oturdum bide girmemiş mi yaaa
Ay annem bunu duydu hergün yere oturtuyor beni ne zaman doğacak bu çocuk diyoHadi ya benimki de girmedi o zaman gayet rahat atıyorum bende
Bende hergün deniyorumAy annem bunu duydu hergün yere oturtuyor beni ne zaman doğacak bu çocuk diyo
Canım ilk doğumumda bebeğim önce emmeye başlamıştı. Ancak daha sonra çocuk sarılık oldu. Ben inatla emzirmeye devam ettim ama sarılığı iyice uzadı. Sonrasında mastit oldum. Bebeğimin tam olarak ememediğini fark ettim. Biraz mama desteği yaptım. Aynı zamanda sütümü sağmaya başladım.@benibekleyin geçmiş olsun canım.Hepiniz için Sağlıcakla ilerlesin her şey.
@archimom Biz öğlen 1 gibi çıktık şükür. Yenidoğan da emzirme ve bi kaç bilgilendirmeden sonra taburcu olduk. Kızım iyi teyzeleri . Yalnız mememi 2dk tuttu gelmeyince bıraktı uyudu . Eve geldik denedim hiç tutmadı sayılır . Mama veriyorum ac kalmasın diye . Manuel pompa bi ise yaramadı. Hastanedeki pompa 2 3 cc cikartiyodu en azından.Yarin elektrikli pompa alacağım . Bu arada hastane 3 saati geçmesin beslenmesin dedi . 2 saatte diyenler var arkadaşım sen onları dinleme saat başı ver mama sarılık olmasın dedi. Herkes bişey diyor anlayacağınız. Zaten sürekli uyuyor .acıkınca ağlamıyor bile kacsaatte bi vereceğimi şaşırdım
. 2 saatte bir olarak vermeye çalışıyorum şimdi . Dikişlerim acıyor eğilemiyorum kucağına rahat alamıyorum mememi tutturamıyorum biraz sinirlerim bozulmaya başladı kısacası .
Canım ilk doğumumda bebeğim önce emmeye başlamıştı. Ancak daha sonra çocuk sarılık oldu. Ben inatla emzirmeye devam ettim ama sarılığı iyice uzadı. Sonrasında mastit oldum. Bebeğimin tam olarak ememediğini fark ettim. Biraz mama desteği yaptım. Aynı zamanda sütümü sağmaya başladım. 20 günlükten sonra bebeğimi sürekli emzirmeye çalıştığım halde gaz sancıları başladığı için emmek istemedi. 5.5 ay her gün her şekilde emzirmeye çalıştım. Takla atmadığım kaldı sadece. Emmeyince sağıp verdim mecburen. Tam 15 ay sağarak besledim. Önceleri 2 saatte bir, sonraları 3 saatte bir besledim. Yeter ki anne sütü alsın diye.@benibekleyin geçmiş olsun canım.Hepiniz için Sağlıcakla ilerlesin her şey.
@archimom Biz öğlen 1 gibi çıktık şükür. Yenidoğan da emzirme ve bi kaç bilgilendirmeden sonra taburcu olduk. Kızım iyi teyzeleri . Yalnız mememi 2dk tuttu gelmeyince bıraktı uyudu . Eve geldik denedim hiç tutmadı sayılır . Mama veriyorum ac kalmasın diye . Manuel pompa bi ise yaramadı. Hastanedeki pompa 2 3 cc cikartiyodu en azından.Yarin elektrikli pompa alacağım . Bu arada hastane 3 saati geçmesin beslenmesin dedi . 2 saatte diyenler var arkadaşım sen onları dinleme saat başı ver mama sarılık olmasın dedi. Herkes bişey diyor anlayacağınız. Zaten sürekli uyuyor .acıkınca ağlamıyor bile kacsaatte bi vereceğimi şaşırdım
. 2 saatte bir olarak vermeye çalışıyorum şimdi . Dikişlerim acıyor eğilemiyorum kucağına rahat alamıyorum mememi tutturamıyorum biraz sinirlerim bozulmaya başladı kısacası .
Kendi bilir valla 4 ocakta alacak doktor yeter bu kadarBende hergün deniyorum
Herkes dört gözle bekliyor ama bizimkilerin zerre niyeti yok
Bunu bende okumuştumİshale de doğum belirtisi diyolar seni tedirgin etmek istemem ama hepte öyle olacak diye bir şey yok tabi.
Şu dönemde neyin etkileyip neyin etkilemeyeceği belli olmuyor yediğin bir şeyden dolayı olmuştur
Rabbim sağ salim kucağına versin inşallah canım aminnnKızlar bugün bende doğum yapıcam inş 11 buçuk hastanede olucam 1de doğum olacak inş dualriniza talibim
Biz bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek doktor en son 10 ocak dedi normalde 8 ocak gösteriyor gelmeye de niyeti yok gibi ama ben de sıkıldım vallahi gelsin istiyorum hep sabırsızlaniyor insanKendi bilir valla 4 ocakta alacak doktor yeter bu kadar
Bendede surekli yeme istegi var yiyom sonrada pisman oluyorim keske yemiyeydim diyorim hareket de edemiyom artk baya agirlastim yaKızlar bende çok garip bi açlık var son günlerde ya. Sürekli biseyler yiyorum ve dün gece mide bulantisindan uyuyamadımama yemeyince de çok aç hissediyorum. Son 1 aydır kilomda da değişiklik olmamıştı ne güzel. 1 aylık arayı kapatcam bu gidişle
Aynısını dün gece bende yaşadım sırf yemek yüzünden gece saatlerce ayaktaydim öğlen şimdi dengelemeye çalıştım yediğimi ekmekle çorba yemeyip bezelye pilav yoğurt yedimBendede surekli yeme istegi var yiyom sonrada pisman oluyorim keske yemiyeydim diyorim hareket de edemiyom artk baya agirlastim ya
Kendine eziyet çektirme canım atistir biseyler hamileliğin cilveleri artık bebeğin de büyüdü oda açıkiyor demek ki anneeeee yemek diye sesleniyor sanaKızlar bende çok garip bi açlık var son günlerde ya. Sürekli biseyler yiyorum ve dün gece mide bulantisindan uyuyamadımama yemeyince de çok aç hissediyorum. Son 1 aydır kilomda da değişiklik olmamıştı ne güzel. 1 aylık arayı kapatcam bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?