2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Olabilir canım kayısı etki etmiştir ben eşimle aynı şeyleri yedim dokunsa diyorum ona da dokunur ama dünden beri çok kötüyüm valla
İshale de doğum belirtisi diyolar seni tedirgin etmek istemem ama hepte öyle olacak diye bir şey yok tabi.
Şu dönemde neyin etkileyip neyin etkilemeyeceği belli olmuyor yediğin bir şeyden dolayı olmuştur

Bunu babaannem söyledi denedim gayet te güzel attım sert yere oturup denemek lazımmış zaten doktor kanala girmemiş dedi denendi doğrulandı yani

Bende dün ayıptır söylemesi lavaboya çıkamadım hatta kayısı kompostosu yaptım bugün de tam tersine ishal olmuşum. Komposto mu etkiledi bilmiyorum tabi.
Dünden beri de kabızlık yaşıyorum kaç gündür ishal gibiydi bu ne ya bir gün öyle bir gün böyle valla bende şaşırdım

Canım ilk doğumumda bebeğim önce emmeye başlamıştı. Ancak daha sonra çocuk sarılık oldu. Ben inatla emzirmeye devam ettim ama sarılığı iyice uzadı. Sonrasında mastit oldum. Bebeğimin tam olarak ememediğini fark ettim. Biraz mama desteği yaptım. Aynı zamanda sütümü sağmaya başladım.
Canım ilk doğumumda bebeğim önce emmeye başlamıştı. Ancak daha sonra çocuk sarılık oldu. Ben inatla emzirmeye devam ettim ama sarılığı iyice uzadı. Sonrasında mastit oldum. Bebeğimin tam olarak ememediğini fark ettim. Biraz mama desteği yaptım. Aynı zamanda sütümü sağmaya başladım. 20 günlükten sonra bebeğimi sürekli emzirmeye çalıştığım halde gaz sancıları başladığı için emmek istemedi. 5.5 ay her gün her şekilde emzirmeye çalıştım. Takla atmadığım kaldı sadece. Emmeyince sağıp verdim mecburen. Tam 15 ay sağarak besledim. Önceleri 2 saatte bir, sonraları 3 saatte bir besledim. Yeter ki anne sütü alsın diye.

Bendede surekli yeme istegi var yiyom sonrada pisman oluyorim keske yemiyeydim diyorim hareket de edemiyom artk baya agirlastim ya

Bendede surekli yeme istegi var yiyom sonrada pisman oluyorim keske yemiyeydim diyorim hareket de edemiyom artk baya agirlastim ya
Aynısını dün gece bende yaşadım sırf yemek yüzünden gece saatlerce ayaktaydim öğlen şimdi dengelemeye çalıştım yediğimi ekmekle çorba yemeyip bezelye pilav yoğurt yedim

Kızlar birşey sorucam bu yalancı kasılmalar dan ne kadar sonra doğum sancısı çektiniz bende kasılma sancı oluşuyor ama aşırı değil

Kendine eziyet çektirme canım atistir biseyler hamileliğin cilveleri artık bebeğin de büyüdü oda açıkiyor demek ki anneeeee yemek diye sesleniyor sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…