2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben denedim sırtımı bi yere dayayınca zorla atıyorum ama dayanmadan atamadım Pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor çok merak ettim

Kızlar uzun suredir takip edemiyordum , kayiplara olanlara uzüldüm, bebekler gelmis hosgelmisler. Saglik problemi yaşayanlara da şifalar diliyorum.
Ben de bugun atraksiyon halindeyim. Bu 3. Nst cekilisi, hem kısalmam hem acikligim vardi serum ve ilac uygulayip habire nst cekiyolar. Doktor duruma göre bu aksam yatirabilirim dedi.

Allah yardımcın olsun bayağı da açıklığın olmuş aslında

Çok doğru anlatmış sevgili archimom ...Bu bir geçiş süreci ve memeye alışacaktır.Hastanede bizim kıza hep şırınga ile azar azar vermişlerdi.

Ben salı günü doğum yapmıştım ve cuma günü hala emzirmeyi bilemiyordum. Bebeğim biberon da almıyordu. Ama cumartesi günü artık işi çözmüştüm. O günden sonra da sorunumuz kalmamıştı. Sıcak banyo.yapinca sütler memeden damlamaya başlamıştı. Bu yuzden rahatlayın, loş bir odada bebeğinizle yalnız olun. Meme masajı yapin. O uyurken mutlaka uyuyun, sakın işe güce bakmayın. Telefonla konuşmayın bakmayın. Emzirirken dikkat bebekte olsun. Emzirme konusunda sıkıntı yaşayan varsa nacizane tavsiyem. Insallah istahli çıkarlar da hepsi emer

Sürekli memede tut canım önce sağ göğsünü sütun iyice gelince hemen bebeği göğsüne tut kenardan sağdigin sütü akitin ağzına çekerken süt te gelince emmeyi kavrar emdikçe de sütun cogalir bende ilkinde çok zorlanmistim böylelikle alıştı Allah yardımcın olsun stres yok emecek mutlaka sakin pes etme

Bugün bende bi tuhafım kızlar.Kasığıma arada bi sancı girip çıkıyo.Şimdide midem bulanıyo gibi hayrolsun inşallah doğum değildir yaa en azından 38 haftayı göreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…