2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yatarken oldu döndüm oturdum geçmedi kalktım biraz öyle ama 2 dakka filan sürdü sızı şeklinde

Doguranlari tebrik ediyorum hayrili olsun

acaba su listeyi güncellesek mi kim dogurdu kim dogurmadi diye ocaka hamile kalmadi aramizda
Bende varım 35+1 im, doğum içinde 15-25 Ocak arası sezaryen tarihi verecek doktorum. Allah hepimizin doğumlarını kolaylaştırsın ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah
Son haftalar hepimizi şekilde zorluyor, benim mide ağrılarım çok fazla. Hepinize sağlık sıhhat diliyorum

Ama kapalıymış muayene ettiler
o yüzden sormadım. benim öyle olduğunda ne yazık ki idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı. ilaç kullanıp geçince rahatlamıştım. yoksa o acı çok beterdi doğurmaktan korkar olmuştum. vajinam sızlıyordu içerden tesadüfen idrar tahlili verince öğrendik.
açılma için sormadım yani zaten benim de nişanım geldikten sonra açılma olmaya başladı.

Acaba ilk hamilelik olduğu için mi gelmiyordoktorum ilk hamilelikler gününü tamamlıyor gibisinden bir şey demisti
bilmiyorum ki canım ya
ama o bacak olayını denedim yanyana bile zor getirdim yerde otururken çıktı çıkacak gibi ama işte.
beni ateşler falan basmaya başladı bel ağrım kaç saattir hiç geçmiyor zaten

Ona bakmadı baktırıcam sağlık ocağında inşallah

Toplandığında batıyor ama dikkat edince karnımı şişirince altıma batıyor

inşallah değildir ama siz yine bir baktırın.
zaten 37. hafta kontrolünde mutlaka istiyor doktorlar prosedür gereği.
Mikrobiyoloji uzmanı virüsten dolayı kaçmış dedi almadı idrar tahlili niyeyse başka hastaneye sevk etti zaten ordaki doktor ister muhtemelen yeniden kan tahlili ile birlikte kan şurubu filanda verildi tekrar ölçüm yapılır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…