2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Selam kızlar tecrübesi olan bi yazsın ben sezeryandım son günlerde kasılma ve regl sızısı oluyor arada diye doktor nst çekti Nst de iki gündür gündüz hareket etmiyor pek dün alttan muayenede oldum gece aşırı derecede belim kasıklarım ağrıdı çok sertti karnım sürekli toplandı hareketleride acıttı bugünde yürürken bile kasıldı ve ağrıttı. Bugün ki nst de sadece bir kez öyle toplandı gece den sabaha dek kasıldığının yarısı bile değildi nst de 40 ı gösterdi doktor 2 günde bir nst istedi neden gündüz oynamıyor diye bu yüzden makinada yapmıyor eve geliyorum yapıyor Herhalde yalancı sancı ama belim ve kasıklarım regl sancısı gibi sızılayınca korkuyorum hele birde kasılınca belim çekiliyor gibi sanki beni birşey sıkıyor gibi oluyor aşırıda kansızlık varmış 4 kutu komferfol verdi sabah akşam Hani sanki ayaklarını aşağı kemiklerime dayamış geriniyor içerde gibi yapıyor bu yalancı sancımı bazem ağrılı bazen ağrısız oluyor ama ağrılı oluncafa aşşağıdan çıkacak çişim kaçıcak gibi oluyorum

Kızlar afedersiniz ama ben çok fena ishalim iki gündür resmen su gibi aranızda böyle olan oldu mu dün gece mide ağrısı bulantısı sabahı sabah ettim
dogum baslangic belirtisi olabilir. ben oglumu dogurmadan önce 2 gun bu sekilde mide bulantisi, ishal ve kusma olmustum. 3. gun dogurmustum.

Herkese selam
37 haftadayim ve bebeğim 3.5 kilo
35.haftada tansiyon problemim olduğu için 3 gün hastanede kaldım. Gebeliğe bağlı hipertansiyon problemi yaşıyorum.Tansiyon ilacı kullanıyorum.Herşey normal tansiyonum dışında.Benim gibi tansiyon problemi yaşayan oldu mu aranızda ve bebeğini 3.5 kilo üstü normal doğuran oldu mu
Yeni dünyaya gelmiş bebeklerimiz bahtınız güzel olsun (amin)

Doguranlari tebrik ediyorum hayrili olsun

acaba su listeyi güncellesek mi kim dogurdu kim dogurmadi diye ocaka hamile kalmadi aramizda
Daha dur biz varız yahuu ama liste yapılsa güzel olur cinsyet doğum tarihi falan ama kim uğraşacak herkes bebe derdinde

Daha dur biz varız yahuu ama liste yapılsa güzel olur cinsyet doğum tarihi falan ama kim uğraşacak herkes bebe derdinde
Oda dogru hahahha herkes caninin derdine düsmüs uykular haram olmus ama cidden bi kac kisi kaldik gibi degil mi ? Haftaya da doguranlar olur 3-5 kisi ocaga gireriz

Maşallah başka bir sıkıntiniz yoksa tombiş bir bebek olacak demek ki
Ben kızımı 41. Haftada 3560 kg normal doğurdum senin haftan önde daha kilo alır bebeğin içini ferah tut sağlıkla gelsin bebeğin

çıldırmaya hoş geldin
iki haftadır öyle benimki de. diyorum ki nst deki sancıysa ben evde doğuruyorum resmen.
ama panik yapma. bak şu an 2 cm açılmam var nişanım geldi ama nstde 60 çıkıyor en fazla diye evdeyim.

Açılmam yok ama ağrılı sertleşme oluyor arada bi kaç gündür dün gece baya oldu tabi oturuyom kalkıyom yatıyom biraz sürüp geçiyor ama bakalım ama nst de içerde kimse yok gibi davranıyo kadın karnımı 15 sonunda salladı gene sadece iki tık tık yaptı bugün gene aynı yedim içtim gittim yok şimdiyse karnımın içinde balon şişiyor gibi esniyo geriniyo sanki

yemin ederim aynı benim kız
bir on sayfa falan önceye gidersen çıldırmalarımı okursun.
yapıyor böyle bebeler işte.
eğer yattığında falan geçiyorsa yalancı sancıymış.
mesela benim şu an sancım başlayınca ne yapsam da durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…