2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimde 36+2de 3260 ölcüldü kilosu salı günü tekrar gidicem bakalım kac oldu . Ama tansiyon yada şekerim yok

Benimde 36+2de 3260 ölcüldü kilosu salı günü tekrar gidicem bakalım kac oldu . Ama tansiyon yada şekerim yok
seninle aynı gün haftadayız canım pazartesi de benim kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuş ama benim şeker olduğu için erken alacakmış bebeği iri değil ama risk almak istemiyor 37 38 de alcam dedi belki sezeryan için gün verir

Sağlıkla al kucağına canım Salı gunu 37+2 olucam ben .sen suan kacsın

Ayy ne güzel olurmuş
Olsun 8 ocak da çok güzel bir tarih ( benim doğum günüm de kendileri )

Bakalım ne zaman keyifleri gelirse bıdıklarımızın doğacak lar inşallah
8 ocak demek ne güzel nasıl birisin anlat biraz oğlumu tanıyayım inatcimisin

Şuan tek kişilik çılgın parti vermeye başladı saat 12 olunca bişey oluyor bu çocuğa
Sağ bacağıma kadar sancı geliyor hareket ettikçe dün gece 3 e kadar uyutmadi beni Allah'ım inşallah doğunca böyle olmaz korkuyorum

Bunu benimki de söyledi hafta sonuna denk gelmesinmis tamam dedim olur sen nasıl istersen

Çıkmanıza çok sevindim canım iyisiniz maşallah. Emzirme ile ilgili sıkıntıları zamanla hallederseniz birnirinize alışmak uyum sağlamak zamanla olacak şeyler moral bozma hiç
Bana doktorum 36+0 da ilaclari biraktirdi kullanmiyorum artik . Ve basini hissediyordum ztn ama simdi daha fazla hissediyorum bakalim pazartesi randevum var ne diycek
Progestana hala devam ediyorım ben bırak demedi. Başka bir ilaç daha kullanıyırdum onu bıraktırdı ama.
Ay ben de sadece bende oluyor sanmıştım. Benim de işyahım çok açıldı. Sürekli açmışım gibiyim. Ama mesela midem dolu hissediyorum hatta rahatsız oluyorum doluluktan ama açım gibi kız içerde tırmalıyor resmen
Kızlar selam 3005 gr bebiş doğurdum ikimizde sağlıklıyız çok şükür birbirimize alışmaya çalışıyoruz darısı tüm bekleyenlere inşallah sağlıkla
Canım hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Hemen genel bir Oğlak bilgisi vereyim.
Tabi istisnalar da vardır kesinlikle.

Oğlak burcu bir kere çok çalışkandır (kendimi övdüğüm için değil yanlış anlaşılmasın)
Tuttuğumuzı koparmayı severiz.
Lider vasfı çok yüksektir.
El becerisi bir tane de dahi olsa muhakkak vardır.
Kendi işimizi kendimiz görmeyi severiz.
Minnet etme huyu pek yoktur.
Yalnızlığı sakinliği dinginliği severiz.
Kimse olmasın kolay kolay canım sıkılmaz. İlla yapıcak Bi iş bulurum
Gördüğüm çoğu oğlak doğa ve hayvansever.

Eksileri ise biraz fazla inatız.
İstemediğimiz birşey yapılırsa modumuz düşer.
Ortamda bizden başka lider vasıflı varsa pek haz etmeyiz.
İnat huyu zamanla törpülenebiliyor ama. Ben törpüledim şükür.

Fiziksel olarak kış bebesi olduğumuz için alerjik Bi bünyemiz olur genelde.
Zayıf çelimsiz olur derler ama benim boyum 170 kilom da yerinde fazlasıyla.
D vitamini pek almadığımız için kemik sıkıntıları yaşayabiliyoruz.

Gibi gibi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…