- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #25.141
Aynen canım doğru diyorsun olabilirdogum baslangic belirtisi olabilir. ben oglumu dogurmadan önce 2 gun bu sekilde mide bulantisi, ishal ve kusma olmustum. 3. gun dogurmustum.
Sadece trafikte değil bizim bide aşmamız gereken karlı yollar var
İnşallah uygun bir zamanda gelir yavrum
AminnnnnnAmin inşallah
Hiç birimiz sıkıntı yaşamayalım inşallah
Benimde 36+2de 3260 ölcüldü kilosu salı günü tekrar gidicem bakalım kac oldu . Ama tansiyon yada şekerim yokHerkese selam
37 haftadayim ve bebeğim 3.5 kilo
35.haftada tansiyon problemim olduğu için 3 gün hastanede kaldım. Gebeliğe bağlı hipertansiyon problemi yaşıyorum.Tansiyon ilacı kullanıyorum.Herşey normal tansiyonum dışında.Benim gibi tansiyon problemi yaşayan oldu mu aranızda ve bebeğini 3.5 kilo üstü normal doğuran oldu mu
Yeni dünyaya gelmiş bebeklerimiz bahtınız güzel olsun (amin)
Genelde 37 den sonra pek kilo almıyorlar benim gözlemlediğim..tabi bunlar da yanılma payı da varBenimde 36+2de 3260 ölcüldü kilosu salı günü tekrar gidicem bakalım kac oldu . Ama tansiyon yada şekerim yok
neredesin sen canım ben izmirdeyim öyle olunca kardan buzdan bi haberimSadece trafikte değil bizim bide aşmamız gereken karlı yollar var
İnşallah uygun bir zamanda gelir yavrum
seninle aynı gün haftadayız canım pazartesi de benim kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuş ama benim şeker olduğu için erken alacakmış bebeği iri değil ama risk almak istemiyor 37 38 de alcam dedi belki sezeryan için gün verirBenimde 36+2de 3260 ölcüldü kilosu salı günü tekrar gidicem bakalım kac oldu . Ama tansiyon yada şekerim yok
Erzincandayım biz kara buza doyuyoruz bayaaneredesin sen canım ben izmirdeyim öyle olunca kardan buzdan bi haberim
bende yaklaşık ikibuçuk senedir izmirdeyim kar yağmasını seyretmesini özledim anca rüzgar ve soğuk hava bide yağmurErzincandayım biz kara buza doyuyoruz bayaa
Tabi ki ne demekbende yaklaşık ikibuçuk senedir izmirdeyim kar yağmasını seyretmesini özledim anca rüzgar ve soğuk hava bide yağmurbirazda buraya yollayın kar
Sağlıkla al kucağına canımseninle aynı gün haftadayız canım pazartesi de benim kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuş ama benim şeker olduğu için erken alacakmış bebeği iri değil ama risk almak istemiyor 37 38 de alcam dedi belki sezeryan için gün verir
8 ocak demek ne güzel nasıl birisin anlat biraz oğlumu tanıyayım inatcimisinAyy ne güzel olurmuş
Olsun 8 ocak da çok güzel bir tarih ( benim doğum günüm de kendileri)
Bakalım ne zaman keyifleri gelirse bıdıklarımızın doğacak lar inşallah
Kız 40 dk da doğsa keşkeBenim 40 dakikada yolum var. Beraber doğururuz artık gidene kadar
Bunu benimki de söyledi hafta sonuna denk gelmesinmis tamam dedim olur sen nasıl istersenbenimki daha beter. haftasonu gelmesin diyor pazartesi gelsin de tatille birleştireyim diyor.
napsın adam yoruldu çok
demin mesela tip tip bakıyordu bana korkarak bu gece doğar mı dedi. izni hafta içine tamamen kaysın derdinde
Amin canım inşallah hepimiz sağlıklı şekilde kolayca alırız kucağımıza bebişlerimizi şuan 36+3 ümSağlıkla al kucağına canımSalı gunu 37+2 olucam ben .sen suan kacsın
Yok aslında son ayda daha çok kilo alıyor bebeklerGenelde 37 den sonra pek kilo almıyorlar benim gözlemlediğim..tabi bunlar da yanılma payı da var
32-36 arası çok hızlı alıyorlar.fakat 37 den sonra yavaşlıyor..yani ben sadece kendimde değil birçok kişide öyle gördüm ama tabi istisnalar vardır.tabi bu dediğim bebek 40 ı beklerse :) yanı 37 38 39 bu haftalarda ..Yok aslında son ayda daha çok kilo alıyor bebekler
3gün varmıs aramızdaAmin canım inşallah hepimiz sağlıklı şekilde kolayca alırız kucağımıza bebişlerimizi şuan 36+3 üm
Çıkmanıza çok sevindim canım iyisiniz maşallah. Emzirme ile ilgili sıkıntıları zamanla hallederseniz birnirinize alışmak uyum sağlamak zamanla olacak şeyler moral bozma hiç@benibekleyin geçmiş olsun canım.Hepiniz için Sağlıcakla ilerlesin her şey.
@archimom Biz öğlen 1 gibi çıktık şükür. Yenidoğan da emzirme ve bi kaç bilgilendirmeden sonra taburcu olduk. Kızım iyi teyzeleri . Yalnız mememi 2dk tuttu gelmeyince bıraktı uyudu . Eve geldik denedim hiç tutmadı sayılır . Mama veriyorum ac kalmasın diye . Manuel pompa bi ise yaramadı. Hastanedeki pompa 2 3 cc cikartiyodu en azından.Yarin elektrikli pompa alacağım . Bu arada hastane 3 saati geçmesin beslenmesin dedi . 2 saatte diyenler var arkadaşım sen onları dinleme saat başı ver mama sarılık olmasın dedi. Herkes bişey diyor anlayacağınız. Zaten sürekli uyuyor .acıkınca ağlamıyor bile kacsaatte bi vereceğimi şaşırdım
. 2 saatte bir olarak vermeye çalışıyorum şimdi . Dikişlerim acıyor eğilemiyorum kucağına rahat alamıyorum mememi tutturamıyorum biraz sinirlerim bozulmaya başladı kısacası .
Progestana hala devam ediyorım ben bırak demedi. Başka bir ilaç daha kullanıyırdum onu bıraktırdı ama.Bana doktorum 36+0 da ilaclari biraktirdi kullanmiyorum artik . Ve basini hissediyordum ztn ama simdi daha fazla hissediyorum bakalim pazartesi randevum var ne diycek
Ay ben de sadece bende oluyor sanmıştım. Benim de işyahım çok açıldı. Sürekli açmışım gibiyim. Ama mesela midem dolu hissediyorum hatta rahatsız oluyorum doluluktan ama açım gibi kız içerde tırmalıyor resmenKızlar bende çok garip bi açlık var son günlerde ya. Sürekli biseyler yiyorum ve dün gece mide bulantisindan uyuyamadımama yemeyince de çok aç hissediyorum. Son 1 aydır kilomda da değişiklik olmamıştı ne güzel. 1 aylık arayı kapatcam bu gidişle
Canım hayırlı olsun gözünüz aydınKızlar selam 3005 gr bebiş doğurdumikimizde sağlıklıyız çok şükür birbirimize alışmaya çalışıyoruz darısı tüm bekleyenlere inşallah sağlıkla
8 ocak demek ne güzel nasıl birisin anlat biraz oğlumu tanıyayım inatcimisin
Şuan tek kişilik çılgın parti vermeye başladı saat 12 olunca bişey oluyor bu çocuğa
Sağ bacağıma kadar sancı geliyor hareket ettikçe dün gece 3 e kadar uyutmadi beni Allah'ım inşallah doğunca böyle olmaz korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?