2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
cnm çok sevndm sağlıklı olmanıza Rabbim analı babalı büyütsn

Maşallah canım gözün Aydın

2020 aralık anneleriymişiz biz galiba bnm de dün nst de sancım çıktı heran geleblir dio doktor ama bn hiç bişey hissetmiyorum, hakkımız da hayırlısı olsun inşallah
Evet oyle oldu bu grup...
Her doğurani okudukca korkuyom bu aralik ayini atalatayim istiyorum ben ocakta getirmek istiyom

Her doğurani okudukca korkuyom bu aralik ayini atalatayim istiyorum ben ocakta getirmek istiyom
Valla benim son tarih 8 ocak
Bulur diye tahmin ediyorum erkek doguramam ben hiç bor belirti yok
Gelsin diyorum artık merak ediyoruz ailecek hergun konumuz bebek iyice sabirsizlandik

Birde çantaya ha bire biseyler sokup duruyorum bu gidişle bir çanta daha çıkacak

Ben ilk doğumunu spinal sezeryan ile yaptim canim,dünyanin en rahat şeyi.
Hiç hissermiyorsun bile.Bebeğini hemen görüyosun.
o yüzden genel anastezi asla dusunme derim.
şimdi yine öyle yapacağim kismetse

Kızlar kasıklarımda bi ağrı var bu gün bi şey girip çıkıyo sanki bıçak gibi batıyo öyle aşırı şiddetli dayanılmaz bi ağrı değil ama acı gibi ağrı gibi değişik bi şey eşime deyip onuda telaşlandırmak istemiyorum işte bu gün.doğum ağrısı böyle bi şey değildir dimi üşüttüm mü acaba

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah

Aynen bende ocakta gelsin istiyorum hatta nerdeyse hareket etmemeye çalışıyorum doğuma tetiklemeyeyim diye bu sefer de doğuramayacam
benibekleyin geçmiş olsun gözün aydın. Gerçekten ismin karaktere nasıl sirayet ettiğini Nazlı kız daha gelmeden göstermiş oldu

Bende oyle pek hareket etmiyorum su ocak gelsin baslayacam hurmaya yürüyüşe

evet ya 4 gün daha dayanır heralde diyorm bende ama benm sancılarım çıktı nst de tabi ben hissetmiyorm da inşallah bekler 4 gün daha
Bnm sancim falan cikmadi zaten nstdem pek normal cikmadi benmki hastaneye gidince uslu cocuk oluyo gık bile demiyo nstyi bile bazen iki defa cektirmek zorunda kaliyoz

Ayy bende merak ediyorum hergun kocama diyom acaba bu kime benzeyecek ultrasonda hic yuzunude gostermedi hanfendi dahada meraklandirdi bizi ..
Ayy cantam hala eksik cokk rahatim

Bende aksamlari oyleydim canm sol bacağım kalcam felc olmuş gibiydi aglayacak seviyedeydim agrisindan ama magnezyum aldigimdan beri cok cok daha iyiyim hergun duzenli olarak içiyorum
Magnezyum konusunda doktorunuza ara sıra danışın bence, ağrılara gerçekten iyi geliyor; ama benim doktorum 34. haftada bıraktırdı doğum sancılarının gelmesini engelleyebilir diye. Şu an ben de çok ağrı çekiyorum geceleri; ama bir şekilde dayanılıyor.

Yaaa minik prenses gerçekten nazlı miii ikiniz de sagliklisiniz ya şükür allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Kızlar sezaryan ile geçenlerde biri bisey yazmıştı spinal oldum ben de eğer panik biriyseniz ben çok tavsiye etmiyorum yani kimseyi etkilemek için detay vermek istemiyorum. Ben sakinleştirici aldim sonrasında uyutuldum. Bebisi gösterdiler sonra uyuttular. Bu herkesde böyle olacak diye bisey yok. Sakin kosullanmayin. Sonrasında pamuk oğlumu kucağıma alınca herşeyi unuttum

benibekleyin canım hayırlı ugurlu olsun güle güle büyütün Nazlı kızınızı. Çok sancı çekmişsin ama olsun her şeye değer. Benim kızımın ayakları da karnımdaki pozisyonundan dolayı içe dönük gibiydi dr bol bol.masaj yapın demişti. Masajla hemen düzeldi merak etme Allah in izniyle her şey düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…