- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #25.321
İnşallah benimde böyle sancım evde başlar sıcak sıcak duşunu al öyle git canım Allah yardımcın olsun hemen doğsun inşallahEvet evdeyim ama gidicez birazdan
cnm çok sevndm sağlıklı olmanıza Rabbim analı babalı büyütsnkızlar beni merak etmişsiniz hepiniz tek tek teşekkür ederim.
valla doğurdum sonunda
itiraf edeyim ifşa pahasına
kızımın adı gerçekten Nazlı 3130 gram 47 cm doğdu. 38+5 te
doğumum biraz zor geçti o yüzden giremedim. nerdeyse 12 saatten fazla sancı çektim. çok fazla dikişim var altta
prenses doğum dedikleri epiduralin doğum anına hiç etkisi yok bilin. sadece öncesinde vücudu rahatlatıyor enerji veriyor. neler neler yaşandı. hepsini anlatacağım size.
ama ikimiz de sağlıklıyız, bir tek bebişin ayakları yan çıktı biraz. ortapediste göstereceğiz.
Maşallah canım gözün Aydınkızlar beni merak etmişsiniz hepiniz tek tek teşekkür ederim.
valla doğurdum sonunda
doğumum biraz zor geçti o yüzden giremedim. nerdeyse 12 saatten fazla sancı çektim. çok fazla dikişim var altta
prenses doğum dedikleri epiduralin doğum anına hiç etkisi yok bilin. sadece öncesinde vücudu rahatlatıyor enerji veriyor. neler neler yaşandı. hepsini anlatacağım size.
ama ikimiz de sağlıklıyız, bir tek bebişin ayakları yan çıktı biraz. ortapediste göstereceğiz.
Evet oyle oldu bu grup...2020 aralık anneleriymişiz biz galibabnm de dün nst de sancım çıktı heran geleblir dio doktor ama bn hiç bişey hissetmiyorum, hakkımız da hayırlısı olsun inşallah
Valla benim son tarih 8 ocakEvet oyle oldu bu grup...
Her doğurani okudukca korkuyom bu aralik ayini atalatayim istiyorum ben ocakta getirmek istiyom
Ben ilk doğumunu spinal sezeryan ile yaptim canim,dünyanin en rahat şeyi.Doğuran arkadaşlar bir de şu spinal epidural falanla alakalı bilgi verse bize olmaz mııııı. Gün geçtikçe tırsmaya başladım ben niyeysee. Yoksa genel anestezi mi yaptırsak yav
Doğuran arkadaşlarım da sağlıkla hayırla büyütsünler inşallah bebişlerini
evet ya 4 gün daha dayanır heralde diyorm bende ama benm sancılarım çıktı nst de tabi ben hissetmiyorm da inşallah bekler 4 gün dahaEvet oyle oldu bu grup...
Her doğurani okudukca korkuyom bu aralik ayini atalatayim istiyorum ben ocakta getirmek istiyom
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallahkızlar beni merak etmişsiniz hepiniz tek tek teşekkür ederim.
valla doğurdum sonunda
Hakkında hayırlısı canım Rabbim bi avazda doğurmanı nasip etsin inşallahKızlar benim de 2 gibi sancılar başladı.şimdilik evde takipteyim..15 dakikada bir başladı..şu an 10 dakikada bir falan..sıklaşana kadar evde bekliycem
Aynen bende ocakta gelsin istiyorum hatta nerdeyse hareket etmemeye çalışıyorum doğuma tetiklemeyeyim diye bu sefer de doğuramayacamEvet oyle oldu bu grup...
Bende oyle pek hareket etmiyorum su ocak gelsin baslayacam hurmaya yürüyüşeAynen bende ocakta gelsin istiyorum hatta nerdeyse hareket etmemeye çalışıyorum doğuma tetiklemeyeyim diye bu sefer de doğuramayacam
benibekleyin geçmiş olsun gözün aydın. Gerçekten ismin karaktere nasıl sirayet ettiğini Nazlı kız daha gelmeden göstermiş oldu
Bnm sancim falan cikmadi zaten nstdem pek normal cikmadi benmki hastaneye gidince uslu cocuk oluyo gık bile demiyo nstyi bile bazen iki defa cektirmek zorunda kaliyozevet ya 4 gün daha dayanır heralde diyorm bende ama benm sancılarım çıktı nst de tabi ben hissetmiyorm da inşallah bekler 4 gün daha
Ayy bende merak ediyorum hergun kocama diyom acaba bu kime benzeyecek ultrasonda hic yuzunude gostermedi hanfendi dahada meraklandirdi bizi ..Valla benim son tarih 8 ocak
Bulur diye tahmin ediyorum erkek doguramam ben hiç bor belirti yok
Gelsin diyorum artık merak ediyoruz ailecek hergun konumuz bebek iyice sabirsizlandik
Birde çantaya ha bire biseyler sokup duruyorum bu gidişle bir çanta daha çıkacak
Magnezyum konusunda doktorunuza ara sıra danışın bence, ağrılara gerçekten iyi geliyor; ama benim doktorum 34. haftada bıraktırdı doğum sancılarının gelmesini engelleyebilir diye. Şu an ben de çok ağrı çekiyorum geceleri; ama bir şekilde dayanılıyor.Bende aksamlari oyleydim canm sol bacağım kalcam felc olmuş gibiydi aglayacak seviyedeydim agrisindan ama magnezyum aldigimdan beri cok cok daha iyiyim hergun duzenli olarak içiyorum
Yaaa minik prenses gerçekten nazlı miiikızlar beni merak etmişsiniz hepiniz tek tek teşekkür ederim.
valla doğurdum sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?