2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ay gerçekten mi ya pasta börek yedin mi peki

Merhaba
ben de kalsiyum ve magnezyum içeren bi ilaç alıyorum haftada iki defa hiç de kasılmam ağrım vs yok hatta hiç olmuyor muhtemelen devam ettiğim içindir deil mi ,kendiliğimden bıraksam sakıncası olur mu dersiniz ?

Yaaa ne kötü bir durum. Allah yardımcın olsun çok şükür bak şimdi iyisin inşallah çabucak toparlanırsın.

Gecmis olsun sükür kavustun yavruna

bende sanci esiginde durumu yönetememekden korkuyorum galiba nekadar video nefes egerzsizi vs izlesek calissak bile o an basa cikamama durumu olabiliyor ... simdi keske dogum baslada rahatca yatsam vs diyoruz ama o sanci ani galiba cidden cok fena hic birseyden korkmayan ben yavas yavas korkmaya basladim ...

Kalsiyum degil ama magnezyum kasilmalari önlüyor bu yüzden erken dogum riskim olmasina ragmen doktorum bana 37. haftadan itibaren birakmami yoksa dogum basladigi zaman sancilari anlayamiycami söylemisti ...

Sende doktoruna sor birakip birakmaman gerektigini

Dikisten korkma canım hafif bir yanma hissediyorsun 5 tane vardı bende idrar dan dolayı yanma olmadı elbette hafif zorluğu olmuştu ama kafana takacak gibi değil batıkon veriyorlar mutlaka pansuman yapıyorsun 1 haftaya kalmaz kendi kendine döküldü benim dikişlerim

Benimde tombiş değildi canım en son gittiğimde yiyorum bol bol ama karnımda küçük pek almiyo belli senin kaçtı kilosu en son doktorum gayet iyi demişti ben memnun kalmadım
benim de 36+4 te kilosu 2750 çıktı , ben 2850-2900 olmuştur diye umuyordum ne yazık ki olamamış neler neler yiyorum ama ne yazık ki hep ortalamada kalıyor.

Süt ve et te baya aldırıyor sanırım canım 1 haftada 400 gr aldı benimki.günde 2 tane 200 ml lik süt içiyorum.akşam yemeğinde de mutlaka protein tüketiyorum.et veya bakliyat.
ben her gün et veya bakliyat yiyorum kahvaltı da yapıyorum öğle yemeği de yiyorum bence tamamen yapısal artık kabullendim

evet kilosu şu an 2750 geldi 36+4 de , en azından 3300 , 3400 doğsun istiyodum ama bu gidişle ancak 2950 veya 3000 doğacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…