2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok geçmiş olsun .Allah şifa versin. Idrar kesesinde nasıl yırtık olusabiliyomus peki ?Doktor hatası vs. Mi?
Sağolasın canım amin inşallah.2.sezeryanda oluşan bı yapışıklık idrar kesem kas a yapismis.sezeryanlardan sonra olabiliyor organlarda yapisiklik.genelde 4.sezeryanda olabiliyormuş böyle komplikasyonlar ama benim 3 de oldu

Sağolasın canım bizde aynısını dedik zaten o bı şekilde sonradan yirtilacakti belkide amin inşallah rabbim sizlere rahat doğumlar nasip etsin

Bu beşikleri istediğin yüksekliğe ayarlayabilirsin.

Kızlar benimde kontrolüm vardı gittim 36+5 haftalık 2800 gr 48 cm olmuş doktor şeker olduğu için haftaya alacağını söyledi pazartesi tekrar kontrole gidicem muhtemelen kızım süpriz yapmazsa 6 ocakta sezeryan olacağım benim doktor bildiğimkadarıyla epidural yapıyor bide bir arkadaş dedi spinal yapıyorsa onu yaptır diye ikisinin farkı nedir bide hangisi daha iyi

Gözünüz aydın canım Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
Çok geçmiş olsun akla gelmeyecek durumlar geliyor başımıza ama olsun şimdi iyiymişsin inş çabucak toparlanısın bebişinle rahatca ilgilenirsin hemencecik

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifanı versin inşallah biran önce toparlanırsın

Birde şeker ve tiroid olduğu için dahiliye doktoruma gittim doğum erken olacak diye belirttim insülin olsun tiroid hapı olsun devam edecek miyim ve kontrole ne zaman gelmem gerekiyor diye insülini doğumdan sonra bırak dedi fakat tiroid hapına devam edecekmişim tiroid için 1 ay sonra gel değerlerine bakacağız ona göre bıraktırırım yada devam edersin dedi şeker içinde doğumdan 3 ay sonra kontrole geleceksin dedi

Canım cok gecmiş olsun ya en kısa sürede iyileşirsin inşallah

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah şifa versin inşallah... Doktorun hatası değil mi bu yaşadıkların

Ben devlette doğum yapicam benimde sırt ağrım var sürekli bir hafta.

Çok geçmiş olsun canım
Çok şükür sağlığın yerindeymiş.
Gelmiş geçmiş olsun inşallah
Bundan sonrası zaman...
İnşallahh ağrın sızın olmadan güzelce toparlanırsın.
Bebişine de rabbim uzun sağlıklı bir ömür versin

Benim kayinvalide 5 ,2 kiloyu normal
Dogurdu nasip isi o belli olmaz ki hatta zayif bebekler daha zor doguyor tombikler balik gibi kayiyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…