- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #25.621
Sağolasın canım amin inşallah.2.sezeryanda oluşan bı yapışıklık idrar kesem kas a yapismis.sezeryanlardan sonra olabiliyor organlarda yapisiklik.genelde 4.sezeryanda olabiliyormuş böyle komplikasyonlar ama benim 3 de olduÇok geçmiş olsun .Allah şifa versin. Idrar kesesinde nasıl yırtık olusabiliyomus peki ?Doktor hatası vs. Mi?
Arkadaşlar aranızda Bu ürünü alan var mı?Çıldıracagim.Anne Yani beşik alacağım ancak hiçbir beşiğin yerden yükseklik ölçüleri yok.64 cmlik bir yatağım var.Ne yapsam bilemiyorum.Ahşap olan anne yanı besikleri pek kullanışlı değil diyorlar.Bu tür besiklerde de hic yükseklik ölçüsü vermemisler
Sağolasın canım bizde aynısını dedik zaten o bı şekilde sonradan yirtilacakti belkide amin inşallah rabbim sizlere rahat doğumlar nasip etsinÇok geçmiş olsun.Dogumda farkedilmesi aslında iyi olmuş belki ilerleyen zamanlarda bu durum size daha çok sorun cikartabilirdi.Her şeyde bir hayır vardır.İnşallah bundan sonrası sorunsuz sıkıntısız muhteşem olur sizin için
Bu beşikleri istediğin yüksekliğe ayarlayabilirsin.Arkadaşlar aranızda Bu ürünü alan var mı?Çıldıracagim.Anne Yani beşik alacağım ancak hiçbir beşiğin yerden yükseklik ölçüleri yok.64 cmlik bir yatağım var.Ne yapsam bilemiyorum.Ahşap olan anne yanı besikleri pek kullanışlı değil diyorlar.Bu tür besiklerde de hic yükseklik ölçüsü vermemisler
Gözünüz aydın canım Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinHayırlı akşamlar kızlar
Dün akşam 10 da yatışım yapıldı açılmam ve sancım yoktu. Sabah 5 gibi sancılarım başladı çok fenaydı öğleye kadar 4 cm açılmam oldu ama bebeğin başı kanala girmedi çatımda dardı. Doktor 2-3 saat daha bekleyelim dedi ama o sancıya dayanacak gücüm kalmamıştı sezaryen istedim 2 de sezaryen oldum çok şükür.
En baştan sezaryen tercih etseydim çok pişman oldum boşuna o kadar çektim.
Neyse sonuç olarak çok tatlı bir oğlum oldu
Rabbim doğurmayanlara çok kolay doğumlar nasip etsin
Çok geçmiş olsun akla gelmeyecek durumlar geliyor başımıza ama olsun şimdi iyiymişsin inş çabucak toparlanısın bebişinle rahatca ilgilenirsin hemencecikKızlar ancak kendime gelebildim ben o gün iyiyim dedim ama o gece olan oldu.sezeryanim çok güzel geçti spinaldi hiç ağrı hissetmedim rahat kalktım yürüdüm akşam gazimi çıkardım herşey yolundaydı.ama akşama doğru idrarımı az yapmaya başladım çok su içmeme rağmen terslik olduğu belliydi.sonra benim karnım şişti şişti patlayacak sanki aşırı gaz sancısı omuzlarima bıçak saplanıyor yatarken gece hiç uyuyamadım ondan sonra gazda çıkamadı bı kere çıktı o kadar düz yatınca midem bulanıyor bağırsakların ağzıma geliyordu resmen kustum berbat bı geceydi lavman yaptılar ondada Cook az çıktı büyük tuvaletim .ertesi gün filmler çekildi falan ve doğum yaptığım akşam idrar kesesinde yırtık oluşmuş karna dolmus idrar oda bağırsakları tembellestirmis.sonda takıldı sondayla kendi kendine iyileşir dediler yırtık kendi kendini onariyormus 10 15 güne ama o sanciyi cekecektim.Çarşamba doğum yaptım Perşembe sonda tekrar takıldı cuma günü oldu sancidan kivraniyorum resmen cuma günü beni tekrar ameliyata aldılar bu sefer genel oldum dikiş açıldı idrar torbam dikildi 2.bi ameliyat oldum ama iyiyim çok şükür sancılarım bitti sonda takılı bide karnımın icinden gelen bı sonda var dikis ağrım hiç olmadı gibi bişey sondalar rahatsız ediyor 10 gün kadar daha duracak
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifanı versin inşallah biran önce toparlanırsınKızlar ancak kendime gelebildim ben o gün iyiyim dedim ama o gece olan oldu.sezeryanim çok güzel geçti spinaldi hiç ağrı hissetmedim rahat kalktım yürüdüm akşam gazimi çıkardım herşey yolundaydı.ama akşama doğru idrarımı az yapmaya başladım çok su içmeme rağmen terslik olduğu belliydi.sonra benim karnım şişti şişti patlayacak sanki aşırı gaz sancısı omuzlarima bıçak saplanıyor yatarken gece hiç uyuyamadım ondan sonra gazda çıkamadı bı kere çıktı o kadar düz yatınca midem bulanıyor bağırsakların ağzıma geliyordu resmen kustum berbat bı geceydi lavman yaptılar ondada Cook az çıktı büyük tuvaletim .ertesi gün filmler çekildi falan ve doğum yaptığım akşam idrar kesesinde yırtık oluşmuş karna dolmus idrar oda bağırsakları tembellestirmis.sonda takıldı sondayla kendi kendine iyileşir dediler yırtık kendi kendini onariyormus 10 15 güne ama o sanciyi cekecektim.Çarşamba doğum yaptım Perşembe sonda tekrar takıldı cuma günü oldu sancidan kivraniyorum resmen cuma günü beni tekrar ameliyata aldılar bu sefer genel oldum dikiş açıldı idrar torbam dikildi 2.bi ameliyat oldum ama iyiyim çok şükür sancılarım bitti sonda takılı bide karnımın icinden gelen bı sonda var dikis ağrım hiç olmadı gibi bişey sondalar rahatsız ediyor 10 gün kadar daha duracak
Canım cok gecmiş olsun yaKızlar ancak kendime gelebildim ben o gün iyiyim dedim ama o gece olan oldu.sezeryanim çok güzel geçti spinaldi hiç ağrı hissetmedim rahat kalktım yürüdüm akşam gazimi çıkardım herşey yolundaydı.ama akşama doğru idrarımı az yapmaya başladım çok su içmeme rağmen terslik olduğu belliydi.sonra benim karnım şişti şişti patlayacak sanki aşırı gaz sancısı omuzlarima bıçak saplanıyor yatarken gece hiç uyuyamadım ondan sonra gazda çıkamadı bı kere çıktı o kadar düz yatınca midem bulanıyor bağırsakların ağzıma geliyordu resmen kustum berbat bı geceydi lavman yaptılar ondada Cook az çıktı büyük tuvaletim .ertesi gün filmler çekildi falan ve doğum yaptığım akşam idrar kesesinde yırtık oluşmuş karna dolmus idrar oda bağırsakları tembellestirmis.sonda takıldı sondayla kendi kendine iyileşir dediler yırtık kendi kendini onariyormus 10 15 güne ama o sanciyi cekecektim.Çarşamba doğum yaptım Perşembe sonda tekrar takıldı cuma günü oldu sancidan kivraniyorum resmen cuma günü beni tekrar ameliyata aldılar bu sefer genel oldum dikiş açıldı idrar torbam dikildi 2.bi ameliyat oldum ama iyiyim çok şükür sancılarım bitti sonda takılı bide karnımın icinden gelen bı sonda var dikis ağrım hiç olmadı gibi bişey sondalar rahatsız ediyor 10 gün kadar daha duracak
Bide ben varim hiç bir kıpırtı yok doguracagima dair sadece ara ara yalanci sancıBende sendenim canım bazen diyorum sancımı acaba bu daha sonra bakıyorum hiç bişey yok gerçi benim daha var en azından bi ocağı göreyim
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah şifa versin inşallah... Doktorun hatası değil mi bu yaşadıklarınKızlar ancak kendime gelebildim ben o gün iyiyim dedim ama o gece olan oldu.sezeryanim çok güzel geçti spinaldi hiç ağrı hissetmedim rahat kalktım yürüdüm akşam gazimi çıkardım herşey yolundaydı.ama akşama doğru idrarımı az yapmaya başladım çok su içmeme rağmen terslik olduğu belliydi.sonra benim karnım şişti şişti patlayacak sanki aşırı gaz sancısı omuzlarima bıçak saplanıyor yatarken gece hiç uyuyamadım ondan sonra gazda çıkamadı bı kere çıktı o kadar düz yatınca midem bulanıyor bağırsakların ağzıma geliyordu resmen kustum berbat bı geceydi lavman yaptılar ondada Cook az çıktı büyük tuvaletim .ertesi gün filmler çekildi falan ve doğum yaptığım akşam idrar kesesinde yırtık oluşmuş karna dolmus idrar oda bağırsakları tembellestirmis.sonda takıldı sondayla kendi kendine iyileşir dediler yırtık kendi kendini onariyormus 10 15 güne ama o sanciyi cekecektim.Çarşamba doğum yaptım Perşembe sonda tekrar takıldı cuma günü oldu sancidan kivraniyorum resmen cuma günü beni tekrar ameliyata aldılar bu sefer genel oldum dikiş açıldı idrar torbam dikildi 2.bi ameliyat oldum ama iyiyim çok şükür sancılarım bitti sonda takılı bide karnımın icinden gelen bı sonda var dikis ağrım hiç olmadı gibi bişey sondalar rahatsız ediyor 10 gün kadar daha duracak
Ben devlette doğum yapicam benimde sırt ağrım var sürekli bir hafta.Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey iyi çocuk zaten hep tersti kafası iyice aşağı yerleşmiş nstde iyi çıktı. Kilosuda 2400 olmuş kızımın, bugun bacagima vuran bi agri basladi topallamaya başladımdoğum yapanların içinde devlet hastanesinde yapan veya yapacak varmı?
3600 gr 52 cm canım
Kızlar ancak kendime gelebildim ben o gün iyiyim dedim ama o gece olan oldu.sezeryanim çok güzel geçti spinaldi hiç ağrı hissetmedim rahat kalktım yürüdüm akşam gazimi çıkardım herşey yolundaydı.ama akşama doğru idrarımı az yapmaya başladım çok su içmeme rağmen terslik olduğu belliydi.sonra benim karnım şişti şişti patlayacak sanki aşırı gaz sancısı omuzlarima bıçak saplanıyor yatarken gece hiç uyuyamadım ondan sonra gazda çıkamadı bı kere çıktı o kadar düz yatınca midem bulanıyor bağırsakların ağzıma geliyordu resmen kustum berbat bı geceydi lavman yaptılar ondada Cook az çıktı büyük tuvaletim .ertesi gün filmler çekildi falan ve doğum yaptığım akşam idrar kesesinde yırtık oluşmuş karna dolmus idrar oda bağırsakları tembellestirmis.sonda takıldı sondayla kendi kendine iyileşir dediler yırtık kendi kendini onariyormus 10 15 güne ama o sanciyi cekecektim.Çarşamba doğum yaptım Perşembe sonda tekrar takıldı cuma günü oldu sancidan kivraniyorum resmen cuma günü beni tekrar ameliyata aldılar bu sefer genel oldum dikiş açıldı idrar torbam dikildi 2.bi ameliyat oldum ama iyiyim çok şükür sancılarım bitti sonda takılı bide karnımın icinden gelen bı sonda var dikis ağrım hiç olmadı gibi bişey sondalar rahatsız ediyor 10 gün kadar daha duracak
Aynen bizim kızlar inatçı çıktıAL benden de o kadarpilates topunda da zıplıyorum gelmiyor cadı
Hıımm ben üç tane zor yiyorum normalde de sevmem sırf dopurayım diye zorluyorum demekki sayıyı tutturamıuorumGünde yedi adet yencekmis bende etki etti o niyetle yemedim
Benim kayinvalide 5 ,2 kiloyu normalKeşke benimki de birazcık daha küçük olaydı yaanormal doğuma daha korkusuz bakardım. Bi hafta daha durucak içerde. Haftalık 150 gr alıyor nerdeyse. 4200 olucak. Doktorum daha sıcak bakmaz herhalde normal doğuma.
Benim aldığımın resmini ekledim
Bugün belden belden ağrı geliyor bakalımAynen bizim kızlar inatçı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?