- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #25.641
Çayla denesene ben çok seviyorum bebisede vitamin az yiyorsun cnm yedi tane olmaliHıımm ben üç tane zor yiyorum normalde de sevmem sırf dopurayım diye zorluyorum demekki sayıyı tutturamıuorum
Allah şifa versin canım benim çok geçmiş olsun büyük bir talihsizlikKızlar ancak kendime gelebildim ben o gün iyiyim dedim ama o gece olan oldu.sezeryanim çok güzel geçti spinaldi hiç ağrı hissetmedim rahat kalktım yürüdüm akşam gazimi çıkardım herşey yolundaydı.ama akşama doğru idrarımı az yapmaya başladım çok su içmeme rağmen terslik olduğu belliydi.sonra benim karnım şişti şişti patlayacak sanki aşırı gaz sancısı omuzlarima bıçak saplanıyor yatarken gece hiç uyuyamadım ondan sonra gazda çıkamadı bı kere çıktı o kadar düz yatınca midem bulanıyor bağırsakların ağzıma geliyordu resmen kustum berbat bı geceydi lavman yaptılar ondada Cook az çıktı büyük tuvaletim .ertesi gün filmler çekildi falan ve doğum yaptığım akşam idrar kesesinde yırtık oluşmuş karna dolmus idrar oda bağırsakları tembellestirmis.sonda takıldı sondayla kendi kendine iyileşir dediler yırtık kendi kendini onariyormus 10 15 güne ama o sanciyi cekecektim.Çarşamba doğum yaptım Perşembe sonda tekrar takıldı cuma günü oldu sancidan kivraniyorum resmen cuma günü beni tekrar ameliyata aldılar bu sefer genel oldum dikiş açıldı idrar torbam dikildi 2.bi ameliyat oldum ama iyiyim çok şükür sancılarım bitti sonda takılı bide karnımın icinden gelen bı sonda var dikis ağrım hiç olmadı gibi bişey sondalar rahatsız ediyor 10 gün kadar daha duracak
Benimde bagirsaklarima biseyler yapışmış. Çikolata kistlerim mi ne varmış onlar patlamış tüplerim de yapisikmisti. Doktor dikisleri kaparken rahminin ici bomba gibiymiş sen iyi hamile kalmışsın dedi .Ee eninde sonunda Allah ın dediği olurSağolasın canım amin inşallah.2.sezeryanda oluşan bı yapışıklık idrar kesem kas a yapismis.sezeryanlardan sonra olabiliyor organlarda yapisiklik.genelde 4.sezeryanda olabiliyormuş böyle komplikasyonlar ama benim 3 de oldu
Hadi hayırlısı bende bel değil hep kasık ağrısı varBugün belden belden ağrı geliyor bakalım
Hayır o değilde son ana kadar anlamam diye korkuyorum
Zaten bebişim kilo almıyo üzülüyorum 37+4 2900 de kaldı kilomuz iki haftadırÇayla denesene ben çok seviyorum bebisede vitamin az yiyorsun cnm yedi tane olmali
Çok geçmiş olsun.Enfeksiyon atlatılır korkma.Gerekli testler yapılmıştır.Idrarda ya da kanda ureyen bir enfeksiyon mu yoksa akciğer enfeksiyonu tarzı birşey mi tespit ederler,uygun antibiotik tedavisine başlanır.En kötü sartlarda 10 gün-14 sonra sifa ile taburcu olur.Hic üzülmeyin lütfen.Elbette çok zor,kolay değil ama önemli olan sağlıkla kucaginiza almanızKızlar ya bugün tam çıkışımız yapılacakken bebeğimi yenidoğan yoğun bakıma aldılar: ( kanında enfeksiyon çıkmış..çok kötü oldum..bir anda aldılar elimden.. Şimdilik 3 saate bir emzirmeye gidiyorum..başına böyle bişey gelen var mı?
Çok geçmiş olsun.Ben de burda tüp bağlama ameliyatı için önceden form imzalarken bilgilendirme yaptılar.Bu 3.sezeryanım olacak.Ozellikle 4.sezeryanlarda yapışıklılar ,yirtilmalar olabiliyormuş.insallah en kısa zamanda toparlanirsiniz. Talihsizlik olmuş.Kızlar ancak kendime gelebildim ben o gün iyiyim dedim ama o gece olan oldu.sezeryanim çok güzel geçti spinaldi hiç ağrı hissetmedim rahat kalktım yürüdüm akşam gazimi çıkardım herşey yolundaydı.ama akşama doğru idrarımı az yapmaya başladım çok su içmeme rağmen terslik olduğu belliydi.sonra benim karnım şişti şişti patlayacak sanki aşırı gaz sancısı omuzlarima bıçak saplanıyor yatarken gece hiç uyuyamadım ondan sonra gazda çıkamadı bı kere çıktı o kadar düz yatınca midem bulanıyor bağırsakların ağzıma geliyordu resmen kustum berbat bı geceydi lavman yaptılar ondada Cook az çıktı büyük tuvaletim .ertesi gün filmler çekildi falan ve doğum yaptığım akşam idrar kesesinde yırtık oluşmuş karna dolmus idrar oda bağırsakları tembellestirmis.sonda takıldı sondayla kendi kendine iyileşir dediler yırtık kendi kendini onariyormus 10 15 güne ama o sanciyi cekecektim.Çarşamba doğum yaptım Perşembe sonda tekrar takıldı cuma günü oldu sancidan kivraniyorum resmen cuma günü beni tekrar ameliyata aldılar bu sefer genel oldum dikiş açıldı idrar torbam dikildi 2.bi ameliyat oldum ama iyiyim çok şükür sancılarım bitti sonda takılı bide karnımın icinden gelen bı sonda var dikis ağrım hiç olmadı gibi bişey sondalar rahatsız ediyor 10 gün kadar daha duracak
Ben merak ediyorum.Dogumdan sonra 3-4 gün kalacaksın burda takip edeceğiz dediler.Umarim şak diye kesilir diyabet sorunuKızlar gebelik diyabetim vardı doğumdan sonra ne olur diye endise duyuyordum sekerim düzene girdi bi kaç arkadaş var benim gibi merak etmeyin plesanta vücuttan ayrılınca değer normale döndü 2.saat olcumu yapıyorum şükür bir sorun yok
Ben aldım canım çok memnunum yatağa tam denk geldi. Ölçüsünü ilk müsait zamanda yazarım şimdi bu saatte zorArkadaşlar aranızda Bu ürünü alan var mı?Çıldıracagim.Anne Yani beşik alacağım ancak hiçbir beşiğin yerden yükseklik ölçüleri yok.64 cmlik bir yatağım var.Ne yapsam bilemiyorum.Ahşap olan anne yanı besikleri pek kullanışlı değil diyorlar.Bu tür besiklerde de hic yükseklik ölçüsü vermemisler
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım
Hay Allah yaaa neler olmuş. Ama şuan iyi olmana sevindim. Atlatmışsın çoğunu şükür. Tez vakitte sağlığına kavuşursun inşallah canımKızlar ancak kendime gelebildim ben o gün iyiyim dedim ama o gece olan oldu.sezeryanim çok güzel geçti spinaldi hiç ağrı hissetmedim rahat kalktım yürüdüm akşam gazimi çıkardım herşey yolundaydı.ama akşama doğru idrarımı az yapmaya başladım çok su içmeme rağmen terslik olduğu belliydi.sonra benim karnım şişti şişti patlayacak sanki aşırı gaz sancısı omuzlarima bıçak saplanıyor yatarken gece hiç uyuyamadım ondan sonra gazda çıkamadı bı kere çıktı o kadar düz yatınca midem bulanıyor bağırsakların ağzıma geliyordu resmen kustum berbat bı geceydi lavman yaptılar ondada Cook az çıktı büyük tuvaletim .ertesi gün filmler çekildi falan ve doğum yaptığım akşam idrar kesesinde yırtık oluşmuş karna dolmus idrar oda bağırsakları tembellestirmis.sonda takıldı sondayla kendi kendine iyileşir dediler yırtık kendi kendini onariyormus 10 15 güne ama o sanciyi cekecektim.Çarşamba doğum yaptım Perşembe sonda tekrar takıldı cuma günü oldu sancidan kivraniyorum resmen cuma günü beni tekrar ameliyata aldılar bu sefer genel oldum dikiş açıldı idrar torbam dikildi 2.bi ameliyat oldum ama iyiyim çok şükür sancılarım bitti sonda takılı bide karnımın icinden gelen bı sonda var dikis ağrım hiç olmadı gibi bişey sondalar rahatsız ediyor 10 gün kadar daha duracak
Ben aldım. Ayak yüksekliği ayarlanabiliyor bunların. Evde değilim olsam ölçer bilgi verirdimArkadaşlar aranızda Bu ürünü alan var mı?Çıldıracagim.Anne Yani beşik alacağım ancak hiçbir beşiğin yerden yükseklik ölçüleri yok.64 cmlik bir yatağım var.Ne yapsam bilemiyorum.Ahşap olan anne yanı besikleri pek kullanışlı değil diyorlar.Bu tür besiklerde de hic yükseklik ölçüsü vermemisler
Bnmde oyle halbuki yatana kadar da yiyomAçlıktan migdem kaziniyor
Doğurdu gitti diye arkadandan bağırdık hephepinizee günaydın kızlar, valla doğurdu gitti gibi oldum ama inanın bir dakikam bile yok. telefonu elime alamıyorum.
doğuranlar olmuş, her sayfayı okudum.
Allah bağışlasın
P Papatya514 canım üzülme sakın evde bol bol dinlen bebiş için güç topla.
E erkt46 canım yaaa kıyamam çok grçmiş olsun ama şimdi iyisin bak.
Ben beyaz aldım böyle sepet beşik içi derin geldi belim problemli olduğu için Yorgancıda yükseklik için minder diktirdimArkadaşlar aranızda Bu ürünü alan var mı?Çıldıracagim.Anne Yani beşik alacağım ancak hiçbir beşiğin yerden yükseklik ölçüleri yok.64 cmlik bir yatağım var.Ne yapsam bilemiyorum.Ahşap olan anne yanı besikleri pek kullanışlı değil diyorlar.Bu tür besiklerde de hic yükseklik ölçüsü vermemisler
Doktorun normal doğuma yönlendirmesi ne güzel bu yaşadıklarını ilk doğumumda yaşadım hiç yabancı değilim bildiğim şeyler olunca da stres yapıyorum aslındaNormal doğum yapmak isteyip de yapamayanlar hiç üzülmesin
bu arada normal doğum planlayanlar da yazdıklarımı okuyunca hiç korkmasın olur mu
benim doğumum çok zordu. gece 12 gibi başladı sancılarım gündüz 12 ye kadar ancak 3 cm oldu açılmam. ama nedense her sancıda ölecek gibiydim süreci nefesi hiçbir şeyi yönetemedim. beni bayıltıp çocuğu alınnnn diye bağırıyordum. doktorum geldi dedim ki ben sezeryan istiyorum.
gel o zaman son bir muayne edeyim 4 cm olduysa epidural vericem olmadıysa sezeryan söz veriyorum dedi. inandım
muayne etti tutun dedi ebelere
bütün ebeler üstümdeydi iki elini sokup kemiklerimi açtı ve suyumu patlattı. anında 8 cm oldu açılma. tabi ben o an mefta.
(iyi ki kandırmış)
sonra epidural verilse de ben ıkınma evresine geçtim zaten çok da etki etmedi hatta ikinci dozu vurdular o da pek fayda etmedi. ıkınma zor ama anneden anneye bebekten bebeğe değişiyor. bnmkinin kafası hemen kanaldan geçti ama kolları ördek dansı yapar gibiymiş
doktor kesik attı, vakumladı ve kızım doğdu.
hemen kucağıma verdi. plesantanın kendi ayrılmasını bekledik sonra onu çıkarttı.
(bebek doğunca diğer hiçbir şey acımıyor yemin ederim.)
sonra dikişlerimi atarken muhabbet ettik doktorla kafamı dağıttı hep havadan sudan konular açtı.
size güzel kısımlarını yazdım bu arada
çok çok daha şey oldu ama herkes doğurduktan sonra anlatırım.
ama doktorum her şeyi harika yönetti beni psikolojik olarak hep rahatlatmaya çalıştı. ne olursa olsun ben ne kadar yalvardıysam da sezeryana almadı.
Normal doğum yapmak isteyip de yapamayanlar hiç üzülmesin
bu arada normal doğum planlayanlar da yazdıklarımı okuyunca hiç korkmasın olur mu
benim doğumum çok zordu. gece 12 gibi başladı sancılarım gündüz 12 ye kadar ancak 3 cm oldu açılmam. ama nedense her sancıda ölecek gibiydim süreci nefesi hiçbir şeyi yönetemedim. beni bayıltıp çocuğu alınnnn diye bağırıyordum. doktorum geldi dedim ki ben sezeryan istiyorum.
gel o zaman son bir muayne edeyim 4 cm olduysa epidural vericem olmadıysa sezeryan söz veriyorum dedi. inandım
bütün ebeler üstümdeydi iki elini sokup kemiklerimi açtı ve suyumu patlattı. anında 8 cm oldu açılma. tabi ben o an mefta.
(iyi ki kandırmış)
sonra epidural verilse de ben ıkınma evresine geçtim zaten çok da etki etmedi hatta ikinci dozu vurdular o da pek fayda etmedi. ıkınma zor ama anneden anneye bebekten bebeğe değişiyor. bnmkinin kafası hemen kanaldan geçti ama kolları ördek dansı yapar gibiymiş
hemen kucağıma verdi. plesantanın kendi ayrılmasını bekledik sonra onu çıkarttı.
sonra dikişlerimi atarken muhabbet ettik doktorla kafamı dağıttı hep havadan sudan konular açtı.
ama doktorum her şeyi harika yönetti beni psikolojik olarak hep rahatlatmaya çalıştı. ne olursa olsun ben ne kadar yalvardıysam da sezeryana almadı.
Herşeyin yaşanmış bitmiş olması ve şu an da kızınla birlikte olman kısmı harika değil miNormal doğum yapmak isteyip de yapamayanlar hiç üzülmesin
(iyi ki kandırmış)
Bişey olmaz kuzum ikibin beşyüz ikibin sekizyuz normal sayiliyo benimde iki bebeyim 2.800 doğmuştuZaten bebişim kilo almıyo üzülüyorum 37+4 2900 de kaldı kilomuz iki haftadıryiyeyim şifa olsun bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?