2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Allah şifa versin canım benim çok geçmiş olsun büyük bir talihsizlik inşallah kısa sürede iyilerlesin

Kızlar gebelik diyabetim vardı doğumdan sonra ne olur diye endise duyuyordum sekerim düzene girdi bi kaç arkadaş var benim gibi merak etmeyin plesanta vücuttan ayrılınca değer normale döndü 2.saat olcumu yapıyorum şükür bir sorun yok

Benimde bagirsaklarima biseyler yapışmış. Çikolata kistlerim mi ne varmış onlar patlamış tüplerim de yapisikmisti. Doktor dikisleri kaparken rahminin ici bomba gibiymiş sen iyi hamile kalmışsın dedi .Ee eninde sonunda Allah ın dediği olur Rabbim tüm annelere ve evlatlarına sağlık sihhiyat versin inş.

Çok geçmiş olsun.Enfeksiyon atlatılır korkma.Gerekli testler yapılmıştır.Idrarda ya da kanda ureyen bir enfeksiyon mu yoksa akciğer enfeksiyonu tarzı birşey mi tespit ederler,uygun antibiotik tedavisine başlanır.En kötü sartlarda 10 gün-14 sonra sifa ile taburcu olur.Hic üzülmeyin lütfen.Elbette çok zor,kolay değil ama önemli olan sağlıkla kucaginiza almanız
Çok geçmiş olsun.Ben de burda tüp bağlama ameliyatı için önceden form imzalarken bilgilendirme yaptılar.Bu 3.sezeryanım olacak.Ozellikle 4.sezeryanlarda yapışıklılar ,yirtilmalar olabiliyormuş.insallah en kısa zamanda toparlanirsiniz. Talihsizlik olmuş.
Ben merak ediyorum.Dogumdan sonra 3-4 gün kalacaksın burda takip edeceğiz dediler.Umarim şak diye kesilir diyabet sorunu

Ben aldım canım çok memnunum yatağa tam denk geldi. Ölçüsünü ilk müsait zamanda yazarım şimdi bu saatte zor

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım

Hay Allah yaaa neler olmuş. Ama şuan iyi olmana sevindim. Atlatmışsın çoğunu şükür. Tez vakitte sağlığına kavuşursun inşallah canım
Ben aldım. Ayak yüksekliği ayarlanabiliyor bunların. Evde değilim olsam ölçer bilgi verirdim

hepinizee günaydın kızlar, valla doğurdu gitti gibi oldum ama inanın bir dakikam bile yok. telefonu elime alamıyorum.
doğuranlar olmuş, her sayfayı okudum.
Allah bağışlasın
P Papatya514 canım üzülme sakın evde bol bol dinlen bebiş için güç topla.
E erkt46 canım yaaa kıyamam çok grçmiş olsun ama şimdi iyisin bak.

Doğurdu gitti diye arkadandan bağırdık hep
Biz kaldık burda doguramayanlar bekliyoruz işte naaapalim

Normal doğum yapmak isteyip de yapamayanlar hiç üzülmesin
bu arada normal doğum planlayanlar da yazdıklarımı okuyunca hiç korkmasın olur mu

benim doğumum çok zordu. gece 12 gibi başladı sancılarım gündüz 12 ye kadar ancak 3 cm oldu açılmam. ama nedense her sancıda ölecek gibiydim süreci nefesi hiçbir şeyi yönetemedim. beni bayıltıp çocuğu alınnnn diye bağırıyordum. doktorum geldi dedim ki ben sezeryan istiyorum.
gel o zaman son bir muayne edeyim 4 cm olduysa epidural vericem olmadıysa sezeryan söz veriyorum dedi. inandım
muayne etti tutun dedi ebelere
bütün ebeler üstümdeydi iki elini sokup kemiklerimi açtı ve suyumu patlattı. anında 8 cm oldu açılma. tabi ben o an mefta.
(iyi ki kandırmış)
sonra epidural verilse de ben ıkınma evresine geçtim zaten çok da etki etmedi hatta ikinci dozu vurdular o da pek fayda etmedi. ıkınma zor ama anneden anneye bebekten bebeğe değişiyor. bnmkinin kafası hemen kanaldan geçti ama kolları ördek dansı yapar gibiymiş
doktor kesik attı, vakumladı ve kızım doğdu.
hemen kucağıma verdi. plesantanın kendi ayrılmasını bekledik sonra onu çıkarttı.
(bebek doğunca diğer hiçbir şey acımıyor yemin ederim.)
sonra dikişlerimi atarken muhabbet ettik doktorla kafamı dağıttı hep havadan sudan konular açtı.
size güzel kısımlarını yazdım bu arada
çok çok daha şey oldu ama herkes doğurduktan sonra anlatırım.

ama doktorum her şeyi harika yönetti beni psikolojik olarak hep rahatlatmaya çalıştı. ne olursa olsun ben ne kadar yalvardıysam da sezeryana almadı.

Ben beyaz aldım böyle sepet beşik içi derin geldi belim problemli olduğu için Yorgancıda yükseklik için minder diktirdim

Doktorun normal doğuma yönlendirmesi ne güzel bu yaşadıklarını ilk doğumumda yaşadım hiç yabancı değilim bildiğim şeyler olunca da stres yapıyorum aslında sonra diyorum aman bir şekilde doğacak Allah'ın izniyle buda geçecek....
Sana tekrar geçmiş olsun normal doğumun sonradan konforu çok güzel çok rahat ve sağlıklı n güzel yaşadın o anı

Herşeyin yaşanmış bitmiş olması ve şu an da kızınla birlikte olman kısmı harika değil mi Allah'ım bize de nasip et bir de kopkolay bir doğum olsun amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…