2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Valla ben bile düşündüm Bursa'daki şehir Hastanesine gitmeyi çok iyi diyorlar ama bana çok uzak mesafesi birde pandemi dediğin gibi insan korkuyor oralar pandemi hastanesi çünkü
Normal doğumda doktor son anda gelip bebeği alıyor ebeler bakıyorlar hep ne bileyim artık geldik sona olan oldu

Nasip öyleymiş ama her doğum farklı sonuçta bunda belki kendiliğinden gelecek sancin çok daha kolay olacak doğum anini düşünmemeye çalış ben öyle yapıyorum.

Allah izin verirse hatta 39 bitmiş olacak o gün, aynen artık çok dert etmemeye çalışıyorum :) Amin cümlemizinki en sağlıklı en güzel şekilde gelsin inşallah. Dua ettiğimde hep buradaki annelere de ediyorum, hem bebeklerimiz hem biz sağlıkla atlatalım bu doğum sürecini diye.

Benim devlet hastanesi evime çok yakın yoğun bakım hemşiresi arkadaşım hastanede doğum çok ayrı bi alan diyo girişi bile farklı korkma covit heryerde var dio haklı eşim hastaneden mi kaptı sanki covit oldu aynı evde bize bulastirmadi birazda rahat olmak lazım galiba insanın korktugu başına gelirmiş.

Ahşap beşiklerde de yükseklik ayarı var hatta bu anne yanında max 3 kademe oluyor ahşaplarda tamamen kendin ayarlıyorsun. Ayrıca anne yanı beşikler 6 aydan sonra kullanılmıyor ama ahşap beşikler 3 yaşa kadar kullanılıyor cnm.
Normal kullandığınız multivtminlere de devam ediyor musu cnm? Doğumdan sonra da devam edilecek diye biliyorım ben.
Bende aldım tabi henüz kullanmadım. kullananlarda İçinde biriken sütte araya gitmiyor hep diyorlardı. Benmde göğüs uçlarım hassas ve çok uçlarım çıkık değil. Umarım faydasını görürüm

Ben ilk doğumdan sonra kullanmıştım şimdi de aldım süt toplamasından ziyade kiyafete temas etmesini önlüyor krem sürdüğünde filan daha iyi oluyor diye düşünüyorum

Bugün doğum yapacağım hastaneyi görmeye gittik. Odalarına bakalım ebelerle tanışalım dedik. İçeri girince bi heyecanlandım gerildim. İlk defa böyle hissettim. Sanırım az kaldığının farkına vardım. Allah yardımcımız olsun
Buarada normal doğum 5.500 sezaryen 7.500tl. İlk tahliller aşılar falan filan dahilmiş

Her yerde var ne yazikki tedbir bizden tevekkül Allaha bende çok korkuyorum doğrusu inşallah birşey olmaz

Fiyat ile ilgili birsey diyemiycem yurtdisinds yasiOrum . Ama gidip görme iz ne güzel olmus heleki ebelerle tanismak burada malesef korona yüzünden yasak doguma gidecegim gün görücem

Ben daha görmedim ne yazık ki doğumda göreceğim en geç haftaya
Ama isterdim ben de gezip görmeyi normalde çok kontrolcü birisiyim ilk defa böyle saldım çayıra modundayım bakalım ne olacak inşallah tepe taklak yuvarlanmam

Kizlar bebeği kanala girmeyip sonra giren oldu muhaftaya kadar bekleyelim dedi Dr...
Bu kanala girme işi doğuma yakın olmuyo mu ya benimki 30.haftadan beri baş geliş ama kanalda değil yani hiç öyle bişey demedi doktor. Ben mi yanlış biliyorum ki acaba

Bu kanala girme olayı nasıl oluyor kızlar
Kanal dedikleri yer neresi,nasıl giriyor,biz anlayabiliyor muyuz?
Mesela resimdeki bebek girmemiş mi oluuor?

Eklentiler

• 38073220-E0E8-4D21-A9ED-5DF1B7100B2E.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 64
Bende geçen kontrolümde gezmiştim gayet iyi ilgililerdi odalarıda bayağ bi ferahtı ama pandemiden ötürü süs falan yapılmıyodu enson benim kuzenim ebe orda normal doğum için 5000 dediler sezeryanı sormadım akıllı ben

Herkesi alintiliyamadim kızlar hepinize çok teşekkür ederim ameliyatimi yapan yengemdi spinal oldum ameliyat esnasında dedi zaten sağ tarafta yapisikligin var bidaha sakın hamile kalma dedi.işte doğum yaptığım aksam hatta gece olan oldu o zamana kadar iyiydim akşam yırtık oluştu sanırım.olacagi varmış çok şükür bunla geçsin bitsin. bacaklarım çok şiş spinalin etkisi hala daha ne kadar devam eder sizdede şişmiş miydi

Çok kararsız kaldım ben bu konuda.Başta dört kademeden oluşan bir ahşap beşik almak istiyordum.Ancak sonradan bebeğin tahta aralarına kolu falan sıkışıyor diye yazmışlar ondan dolayı biraz gözüm korktu açıkçası.Şimdi altı ay anne yanı beşik kullanayım sonra da ya montessori yatak yapayım ya da bizim odaya tek kişilik bazali yatak atayım Yan yana yatalım diyorum.Bilmiyorum kafam pek karışık ancak bu hafta sonuna kadar karar vermem lazım.Bebe doğacak ortada beşik yokYine tecrübesi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşsa muhteşem olur

Anne yanı da olan park yataklara da bakabilirsin. Hem daha uzun süre kullanabilirsin. Bilmiyorum tabi sever misin bazılarının hoşuna gitmiyo park yataklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…