- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #25.701
Valla ben bile düşündüm Bursa'daki şehir Hastanesine gitmeyi çok iyi diyorlar ama bana çok uzak mesafesi birde pandemi dediğin gibi insan korkuyor oralar pandemi hastanesi çünküBen 2 doğumumu da devlette yaptım canım bunda da başta oraya gittim ama pandemiden dolayi randevu alamadım özele gittim her kontrole ama içim acidi resmen bi ultrasona gir çok 150 lira ver yani devlette de aynıydı sonuçta. Doğum için 3binlira istiyorlar hiç istemiyorum açıkçası sancıyı çeken benim normal doğumda doktorun çok bir önemi yok diye düşünüyorum çok kararsızım covit heryerde var devlet hastanesinde daha çok tabi kafam çok karisti
Nasip öyleymiş ama her doğum farklı sonuçta bunda belki kendiliğinden gelecek sancin çok daha kolay olacak doğum anini düşünmemeye çalış ben öyle yapıyorum.Ayy maşallah evde başlamasını çok istiyorum inşallah öyle olur
ilkinde otobüsle gitmiştim 41. Haftada hastaneye
Eşim isteydi, sen gelme ben giderim dedim doktor daha bekleyemem başlatalım doğumu dedi oylelikle oldu...
ondan uzun sürdü belki gününe vardı , belki ertesi gün sancim gelecekti ama nasip işte...günü geçince doktor da riske atmadı
Allah izin verirse hatta 39 bitmiş olacak o gün, aynen artık çok dert etmemeye çalışıyorum :) Amin cümlemizinki en sağlıklı en güzel şekilde gelsin inşallah. Dua ettiğimde hep buradaki annelere de ediyorum, hem bebeklerimiz hem biz sağlıkla atlatalım bu doğum sürecini diye.Hiç sıkma canını zaten 37. Haftayı bitirmiş olacaksın sezeryan gününde. Bebeğin artık dünyaya gelmeye hazır annesi. Sağlık problemi yaşamadan alınsın hiç değilse. Hayırlısı olsun şimdiden sağlıkla gelsin dünyaya inşallah
Benim devlet hastanesi evime çok yakın yoğun bakım hemşiresi arkadaşım hastanede doğum çok ayrı bi alan diyo girişi bile farklı korkma covit heryerde var dio haklı eşim hastaneden mi kaptı sanki covit oldu aynı evde bize bulastirmadi birazda rahat olmak lazım galiba insanın korktugu başına gelirmiş.Valla ben bile düşündüm Bursa'daki şehir Hastanesine gitmeyi çok iyi diyorlar ama bana çok uzak mesafesi birde pandemi dediğin gibi insan korkuyor oralar pandemi hastanesi çünkü
Normal doğumda doktor son anda gelip bebeği alıyor ebeler bakıyorlar hep ne bileyim artık geldik sona olan oldu
Ahşap beşiklerde de yükseklik ayarı var hatta bu anne yanında max 3 kademe oluyor ahşaplarda tamamen kendin ayarlıyorsun. Ayrıca anne yanı beşikler 6 aydan sonra kullanılmıyor ama ahşap beşikler 3 yaşa kadar kullanılıyor cnm.Arkadaşlar aranızda Bu ürünü alan var mı?Çıldıracagim.Anne Yani beşik alacağım ancak hiçbir beşiğin yerden yükseklik ölçüleri yok.64 cmlik bir yatağım var.Ne yapsam bilemiyorum.Ahşap olan anne yanı besikleri pek kullanışlı değil diyorlar.Bu tür besiklerde de hic yükseklik ölçüsü vermemisler
Normal kullandığınız multivtminlere de devam ediyor musu cnm? Doğumdan sonra da devam edilecek diye biliyorım ben.Canım magnezyum etkiliyor çünkü bende de hiö kasılma ağrı yok. Hatta 2 gündür denemek için içmedim sanki daha sık sancı hissettim alt tarafta. Bugün de kontrolümde doktoruma sordum magnezyuma devam edeyim mi diye. Elinde varsa içebilirsin bittiyse yeni alma dedi.benim de elimde var biraz daha içicem. Sen de doktoruna danış mutlaka . Her gebelik farklı
Bende aldım tabi henüz kullanmadım.Kızlar aventin göğüs kalkanını kullanan varmı aranızda ben onu almak istiyorum malum ilk zamanlarda çok fazla süt akıyor bi göğsü emzirirken diğerine birikiyor ve o süt ziyan olmuyor. Birde hassas göğüs uçları çamaşıra değmediği için daha az acıyormuş alan kullanan varmı aranızda?
Ben ilk doğumdan sonra kullanmıştım şimdi de aldım süt toplamasından ziyade kiyafete temas etmesini önlüyor krem sürdüğünde filan daha iyi oluyor diye düşünüyorumKızlar aventin göğüs kalkanını kullanan varmı aranızda ben onu almak istiyorum malum ilk zamanlarda çok fazla süt akıyor bi göğsü emzirirken diğerine birikiyor ve o süt ziyan olmuyor. Birde hassas göğüs uçları çamaşıra değmediği için daha az acıyormuş alan kullanan varmı aranızda?
Her yerde var ne yazikki tedbir bizden tevekkül Allaha bende çok korkuyorum doğrusu inşallah birşey olmazBen 2 doğumumu da devlette yaptım canım bunda da başta oraya gittim ama pandemiden dolayi randevu alamadım özele gittim her kontrole ama içim acidi resmen bi ultrasona gir çok 150 lira ver yani devlette de aynıydı sonuçta. Doğum için 3binlira istiyorlar hiç istemiyorum açıkçası sancıyı çeken benim normal doğumda doktorun çok bir önemi yok diye düşünüyorum çok kararsızım covit heryerde var devlet hastanesinde daha çok tabi kafam çok karisti
Fiyat ile ilgili birsey diyemiycem yurtdisinds yasiOrum . Ama gidip görme iz ne güzel olmus heleki ebelerle tanismak burada malesef korona yüzünden yasak doguma gidecegim gün görücemBugün doğum yapacağım hastaneyi görmeye gittik. Odalarına bakalım ebelerle tanışalım dedik. İçeri girince bi heyecanlandım gerildim. İlk defa böyle hissettim. Sanırım az kaldığının farkına vardım. Allah yardımcımız olsun
Buarada normal doğum 5.500 sezaryen 7.500tl. İlk tahliller aşılar falan filan dahilmiş
Daha iki hafta var cnm niye acele ediyo doktorun hep son anda bile bebeklerin döndüğü soyleniyoKizlar bebeği kanala girmeyip sonra giren oldu muhaftaya kadar bekleyelim dedi Dr...
Ben daha görmedim ne yazık ki doğumda göreceğim en geç haftayaBugün doğum yapacağım hastaneyi görmeye gittik. Odalarına bakalım ebelerle tanışalım dedik. İçeri girince bi heyecanlandım gerildim. İlk defa böyle hissettim. Sanırım az kaldığının farkına vardım. Allah yardımcımız olsun
Buarada normal doğum 5.500 sezaryen 7.500tl. İlk tahliller aşılar falan filan dahilmiş
Bu kanala girme işi doğuma yakın olmuyo mu yaKizlar bebeği kanala girmeyip sonra giren oldu muhaftaya kadar bekleyelim dedi Dr...
Neden bukadar acele ediyor doktorlar sonuçta sorun yoksa 40 hatta 41 hafta beklenir doğum anında sancıyla dönen bebekler bile var.Kizlar bebeği kanala girmeyip sonra giren oldu muhaftaya kadar bekleyelim dedi Dr...
Bende geçen kontrolümde gezmiştim gayet iyi ilgililerdi odalarıda bayağ bi ferahtı ama pandemiden ötürü süs falan yapılmıyodu enson benim kuzenim ebe ordaBugün doğum yapacağım hastaneyi görmeye gittik. Odalarına bakalım ebelerle tanışalım dedik. İçeri girince bi heyecanlandım gerildim. İlk defa böyle hissettim. Sanırım az kaldığının farkına vardım. Allah yardımcımız olsun
Çok kararsız kaldım ben bu konuda.Başta dört kademeden oluşan bir ahşap beşik almak istiyordum.Ancak sonradan bebeğin tahta aralarına kolu falan sıkışıyor diye yazmışlar ondan dolayı biraz gözüm korktu açıkçası.Şimdi altı ay anne yanı beşik kullanayım sonra da ya montessori yatak yapayım ya da bizim odaya tek kişilik bazali yatak atayım Yan yana yatalım diyorum.Bilmiyorum kafam pek karışık ancak bu hafta sonuna kadar karar vermem lazım.Bebe doğacak ortada beşik yokAhşap beşiklerde de yükseklik ayarı var hatta bu anne yanında max 3 kademe oluyor ahşaplarda tamamen kendin ayarlıyorsun. Ayrıca anne yanı beşikler 6 aydan sonra kullanılmıyor ama ahşap beşikler 3 yaşa kadar kullanılıyor cnm.
Anne yanı da olan park yataklara da bakabilirsin. Hem daha uzun süre kullanabilirsin. Bilmiyorum tabi sever misin bazılarının hoşuna gitmiyo park yataklar.Çok kararsız kaldım ben bu konuda.Başta dört kademeden oluşan bir ahşap beşik almak istiyordum.Ancak sonradan bebeğin tahta aralarına kolu falan sıkışıyor diye yazmışlar ondan dolayı biraz gözüm korktu açıkçası.Şimdi altı ay anne yanı beşik kullanayım sonra da ya montessori yatak yapayım ya da bizim odaya tek kişilik bazali yatak atayım Yan yana yatalım diyorum.Bilmiyorum kafam pek karışık ancak bu hafta sonuna kadar karar vermem lazım.Bebe doğacak ortada beşik yokYine tecrübesi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşsa muhteşem olur
Benim de henüz kanala girmedi bebek ama doktor hiç öyle bişey demedi. Hatta 40ı doldurmasını bekleriz gelmezse 41e kadar gidebilir dedi. Neden acele ediyo acaba doktorKizlar bebeği kanala girmeyip sonra giren oldu muhaftaya kadar bekleyelim dedi Dr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?