2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
iyiymiş çınarlı için güzel hastane diye duymuştum ben foçada oturuyorum foçada doğum olmadığı için menemende sada hastanesine gidiyorum ordada sabit fiyat 3500 tl
O hastaneyi biliyorum devletten bir farkı yok Çok kalabalık oluyor umarım sorunsuz kolay bir doğumun olur.

Kızlar vajinada yırtılır gibi bıçak saplanır gibi ağrı yaşayan varmı
Yırtılır gibi değilde vajinam aşağı düşecek gibi sanki göbeğim aşağı çekiyor ve bebek kafasını çıkarıverecek gibi bi ağrım var benimde. İki bacak aram batıyor kasıklar resmen bıçak var gibi. İyice paytak paytak yürüyorum artık

Kızlar bu çatı muayenesinden sonra kanama normal mi? Pembe şeklinde pıhtısız kanamam oluyor tuvalete her gidişimde.
Doktor leke olur dedi ama bu lekeden mi sayılıyor?

Kızlar merhaba, 35-36. haftalarda iken bebeğin hareketlerini çok asagida hisseden ve acıdan cani yanan var miydi? Ben kızıma gebe iken hiç böyle bir şey hatırlamıyorum. Sadece gece yattığımda çok oynardı. Bu seferki gündüz gece demeden baya canimi acıtıyor. Sanki her an delip çıkacak gibi bir his.

Benim 37 hafta gebe bir arkadaş sezaryen günü almış ocak ilk haftasına sonra rutin test yapmışlar ve covid olduğu ortaya çıkmış. Sezaryen ertelenmiş. Aman arkadaşlar çok dikkatli olalım biz yine de. Bu kız da ya hastaneden bulaştı ya da çocuk parkindan bulaştı diyor

Kızlar bu çatı muayenesinden sonra kanama normal mi? Pembe şeklinde pıhtısız kanamam oluyor tuvalete her gidişimde.
Devamlı akıntı şeklinde değilse leke sayılır cnm. Yarın da bir takip et. Çatı muayene ben olmadım hiç, ama olanlar leke geldi ya da kanama oldu diyorlardı.

Ben!!!! Hele bugün doguracagim sandım bir acı hissediyorum oynadıkça birde sağ bacağıma bıçak saplanır gibi kasigimdan aşağı ağrı giriyor

Ayy vallahi tam yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah doğuma kadarda hasta olmayız Allah hepimizi korusun inşallah

Bana da lekelenme olur dedi sonra o lekelenme ertesi gün hafif kıvamlı olmaya başladi akşam suyum geldi Ama benim başı kanalda değil diye baya ilerletti parmağını ondan olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…