- 23 Temmuz 2009
- 1.689
- 1.155
- 333
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #25.721
Daha önce kombine olmuştum bu sefer ne olacak bugün sormayı düşünüyorumKızlar sezeryan olanlara veya olacaklara sorum;
Spinal mi epidural mı oldunuz/olacaksınız?
Anne Yanı olabilen bir Yoyko var sanırım.Ancak park yataklar inanılmaz sevimsiz geliyor bana.Bir de en üst kademesinde en fazla 9kiloya kadar yatabiliyor cocuk.Ben istiyorum ki iki yaşına kadar yatabilsin.Yatamayacaksa ikinci el bir anne yanı alacağım.Boş yere o kadar para vermeyeyim diyorum.Sonra güzel bir montessori yatak yapayım o parayaAnne yanı da olan park yataklara da bakabilirsin. Hem daha uzun süre kullanabilirsin. Bilmiyorum tabi sever misin bazılarının hoşuna gitmiyo park yataklar.
Canım şehir hastanesi gerçekten pandemi hastanesi ama şuan vaka kaynıyor. Tama gelecek olduktan sonra her yerden gelir ama gene de kul dikkat etsin gelecek yine Allahtan. Sen şuan hangi hastaneye gidiyorsun ?Valla ben bile düşündüm Bursa'daki şehir Hastanesine gitmeyi çok iyi diyorlar ama bana çok uzak mesafesi birde pandemi dediğin gibi insan korkuyor oralar pandemi hastanesi çünkü
Normal doğumda doktor son anda gelip bebeği alıyor ebeler bakıyorlar hep ne bileyim artık geldik sona olan oldu
Amin amin çok çok aminAllah izin verirse hatta 39 bitmiş olacak o gün, aynen artık çok dert etmemeye çalışıyorum :) Amin cümlemizinki en sağlıklı en güzel şekilde gelsin inşallah. Dua ettiğimde hep buradaki annelere de ediyorum, hem bebeklerimiz hem biz sağlıkla atlatalım bu doğum sürecini diye.
Doktorum doğumdan sonra sadece kan hapına devam edeceğimi diğerlerini bırakacağımı söyledi. Vitamin doğuma kadar içilecek dedi.Ahşap beşiklerde de yükseklik ayarı var hatta bu anne yanında max 3 kademe oluyor ahşaplarda tamamen kendin ayarlıyorsun. Ayrıca anne yanı beşikler 6 aydan sonra kullanılmıyor ama ahşap beşikler 3 yaşa kadar kullanılıyor cnm.
Normal kullandığınız multivtminlere de devam ediyor musu cnm? Doğumdan sonra da devam edilecek diye biliyorım ben.
Bende aldım tabi henüz kullanmadım.kullananlarda İçinde biriken sütte araya gitmiyor hep diyorlardı. Benmde göğüs uçlarım hassas ve çok uçlarım çıkık değil. Umarım faydasını görürüm
Doruğa gidiyorum canımCanım şehir hastanesi gerçekten pandemi hastanesi ama şuan vaka kaynıyor. Tama gelecek olduktan sonra her yerden gelir ama gene de kul dikkat etsin gelecek yine Allahtan. Sen şuan hangi hastaneye gidiyorsun ?
Amin amin çok çok aminhepimiz yavrularımızı sağlıkla alalım sağlıkla büyütelim inşallah. Sen stresli olma ki bebeğin de stres olmasın . Kuzularımız onlar bizim
Doktorum doğumdan sonra sadece kan hapına devam edeceğimi diğerlerini bırakacağımı söyledi. Vitamin doğuma kadar içilecek dedi.
Doğuma yakın oluyor. Çocuk kanala girdikten sonra 2 hafta ile 4 hafta arasında doğarmış. İlk gebeliklerde genelde kanala girdikten sonra 2 hafta falan dururmuş. Ama 2. Ve 3. Gebeliklerde doğumdab hemen önBu kanala girme işi doğuma yakın olmuyo mu yabenimki 30.haftadan beri baş geliş ama kanalda değil yani hiç öyle bişey demedi doktor. Ben mi yanlış biliyorum ki acaba
Kanal dedikleri yer rahim ağzı sanırsam. Bu resimdeki kanala girmemil oluyor yanlış yorumlamıyorsam. Alt kısımda yapışık kısım açılıyor diye biliyorum orası kanal. Ben de okuduklarım izlediğim animasyon videolarına göre yorumluyorum yanlışım da olmasın şimdi.ben kanala girdiğini hissetmedim. Hisseden de oluyor ama sanırım.Bu kanala girme olayı nasıl oluyor kızlar
Kanal dedikleri yer neresi,nasıl giriyor,biz anlayabiliyor muyuz?
Mesela resimdeki bebek girmemiş mi oluuor?
Ben de medicalpark tayım. İnşallah her şey güzel canımDoruğa gidiyorum canım
Aminn canım inşallah şehir hastanesi pandemi olduğu için guvenemedim zaten dediğin gibi tedbir bizden...Ben de medicalpark tayım. İnşallah her şey güzel canım
Bence doğrusunu yapmışsınAminn canım inşallah şehir hastanesi pandemi olduğu için guvenemedim zaten dediğin gibi tedbir bizden...
Doktorun kimdi senin ?
Benim gideceğim hastane pandemi hastası almıyor kesinlikle. Hatta sezeryan olursa bigün önceden gidip test vereceğim.Fiyat ile ilgili birsey diyemiycem yurtdisinds yasiOrum . Ama gidip görme iz ne güzel olmus heleki ebelerle tanismak burada malesef korona yüzünden yasak doguma gidecegim gün görücem
bizde o an bide nereden girecektik nereye gidecektik düşüncesi olsun istemedik. Ebe de çok tatlıydı iyi ki tanışmışız. Doğal doğum taraftarı tamamen o beni rahatlattı. Pilates topuyla çalışırız duşa girersin falan çok düşünme hallederiz dedi. Bu tarz konuşması hoşuma gittiBen daha görmedim ne yazık ki doğumda göreceğim en geç haftaya
Ama isterdim ben de gezip görmeyi normalde çok kontrolcü birisiyim ilk defa böyle saldım çayıra modundayım bakalım ne olacakinşallah tepe taklak yuvarlanmam
kızeninin ebe olması çok büyük şans benceBende geçen kontrolümde gezmiştim gayet iyi ilgililerdi odalarıda bayağ bi ferahtı ama pandemiden ötürü süs falan yapılmıyodu enson benim kuzenim ebe ordanormal doğum için 5000 dediler sezeryanı sormadım akıllı ben
bende izmir medicalparktayımBen de medicalpark tayım. İnşallah her şey güzel canım
Epey pahalıymış. İstanbul mu?Bugün doğum yapacağım hastaneyi görmeye gittik. Odalarına bakalım ebelerle tanışalım dedik. İçeri girince bi heyecanlandım gerildim. İlk defa böyle hissettim. Sanırım az kaldığının farkına vardım. Allah yardımcımız olsun
Buarada normal doğum 5.500 sezaryen 7.500tl. İlk tahliller aşılar falan filan dahilmiş
Fiyatları oranında baya fazla diye biliyorum bende Izmirdeyimbende izmir medicalparktayım
Evet biraz fazla ama biz en bastan özel sigorta yaptırdık 6400tlye muane ve doğum içindeFiyatları oranında baya fazla diye biliyorum bende Izmirdeyim
Muayene ve doğum için fazla değil sigorta yaptirdigin icin ozaman hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al canimEvet biraz fazla ama biz en bastan özel sigorta yaptırdık 6400tlye muane ve doğum içinde
sen izmirde hangi hastaneye gidiyorsun canımMuayene ve doğum için fazla değil sigorta yaptirdigin icin ozaman hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al canim
Bende Kocaeli medikalparkbende izmir medicalparktayım
Çınarlı gidiyorum canım normal sezeryan farketmiyor 3bin lira orda doğumsen izmirde hangi hastaneye gidiyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?