2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Anne yanı da olan park yataklara da bakabilirsin. Hem daha uzun süre kullanabilirsin. Bilmiyorum tabi sever misin bazılarının hoşuna gitmiyo park yataklar.
Anne Yanı olabilen bir Yoyko var sanırım.Ancak park yataklar inanılmaz sevimsiz geliyor bana.Bir de en üst kademesinde en fazla 9kiloya kadar yatabiliyor cocuk.Ben istiyorum ki iki yaşına kadar yatabilsin.Yatamayacaksa ikinci el bir anne yanı alacağım.Boş yere o kadar para vermeyeyim diyorum.Sonra güzel bir montessori yatak yapayım o paraya

Canım şehir hastanesi gerçekten pandemi hastanesi ama şuan vaka kaynıyor. Tama gelecek olduktan sonra her yerden gelir ama gene de kul dikkat etsin gelecek yine Allahtan. Sen şuan hangi hastaneye gidiyorsun ?
Amin amin çok çok amin hepimiz yavrularımızı sağlıkla alalım sağlıkla büyütelim inşallah. Sen stresli olma ki bebeğin de stres olmasın . Kuzularımız onlar bizim
Doktorum doğumdan sonra sadece kan hapına devam edeceğimi diğerlerini bırakacağımı söyledi. Vitamin doğuma kadar içilecek dedi.

Doruğa gidiyorum canım

Bu kanala girme işi doğuma yakın olmuyo mu ya benimki 30.haftadan beri baş geliş ama kanalda değil yani hiç öyle bişey demedi doktor. Ben mi yanlış biliyorum ki acaba
Doğuma yakın oluyor. Çocuk kanala girdikten sonra 2 hafta ile 4 hafta arasında doğarmış. İlk gebeliklerde genelde kanala girdikten sonra 2 hafta falan dururmuş. Ama 2. Ve 3. Gebeliklerde doğumdab hemen ön
ce kanala girme daha sık olurmuş vücut daha evvelden doğuma alışık diye. Benim de 30. Haftadan beri baş geliş pozisyonunda ama daha yeni girdi kanala.

Bu kanala girme olayı nasıl oluyor kızlar
Kanal dedikleri yer neresi,nasıl giriyor,biz anlayabiliyor muyuz?
Mesela resimdeki bebek girmemiş mi oluuor?
Kanal dedikleri yer rahim ağzı sanırsam. Bu resimdeki kanala girmemil oluyor yanlış yorumlamıyorsam. Alt kısımda yapışık kısım açılıyor diye biliyorum orası kanal. Ben de okuduklarım izlediğim animasyon videolarına göre yorumluyorum yanlışım da olmasın şimdi.ben kanala girdiğini hissetmedim. Hisseden de oluyor ama sanırım.

Fiyat ile ilgili birsey diyemiycem yurtdisinds yasiOrum . Ama gidip görme iz ne güzel olmus heleki ebelerle tanismak burada malesef korona yüzünden yasak doguma gidecegim gün görücem
Benim gideceğim hastane pandemi hastası almıyor kesinlikle. Hatta sezeryan olursa bigün önceden gidip test vereceğim.
bizde o an bide nereden girecektik nereye gidecektik düşüncesi olsun istemedik. Ebe de çok tatlıydı iyi ki tanışmışız. Doğal doğum taraftarı tamamen o beni rahatlattı. Pilates topuyla çalışırız duşa girersin falan çok düşünme hallederiz dedi. Bu tarz konuşması hoşuma gitti
kızeninin ebe olması çok büyük şans bence Demek ki normal doğum yapacaksın malum olmuş

Kızlar doktordan geliyorum.
Çatı muayenesi yaptı.
Biraz canım yandı ama korktuğum gibi de değilmiş.
1.5 cm açıklığın var. Bebek kanala girmiş dedi.
2 gündür hissediyordum zaten farklı bir ağrım vardı.
Geceleri dönerken tam vajina kısmım ağrıyordu.
Nstde sancılarım 100ü vuruyor
Ama çok hissetmiyorum diye yatış vermedi.
Normalde yarın sabah için çağırdı ama evde özel ebemle irtibat halindeyim. O sancılarını hissedene kadar gitme yoksa suni verirler dedi.
Muayeneden dolayı hafif Bi kanamam oldu. İnşallah artmaz.

Doğum çok yakın gibi hissediyorum

Epey pahalıymış. İstanbul mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…