- 9 Mayıs 2020
- 723
- 549
- 103
- 32
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #25.761
Yürürken o his var bendede ama şu anki baya canımı acıtıyor yırtılıyo gibi şiddetli adet sancısı gibiYırtılır gibi değilde vajinam aşağı düşecek gibi sanki göbeğim aşağı çekiyor ve bebek kafasını çıkarıverecek gibi bi ağrım var benimde. İki bacak aram batıyor kasıklar resmen bıçak var gibi. İyice paytak paytak yürüyorum artık
Ben bugün çok yürüdüm acaba açılmayı mı tetikledi diye düşünüyorum şu anbugün yaşıyorum ben resmen, farklı da bir şey yapmadım, sadece ekmek yoğurup biraz normalden fazla ayakta kaldım; ama max. yarım saat falan.
Kuzum eşin izin alsa biraz evde olmuş olurdu, annen de 1 hafta falan gelmiş olurdu. Izin imkanı yok mu?Kozlar çok moralim bozuk annem gelemiycek malesef yanıma covidden dolayı kalp hastası kendisi,başta çok ısrar ettim sen gel misafir odasında oturursun eşim gelince dedim.Ama sonrada dedim Allah korusun ben varım eşimde olsa bana geçse bemde anneme dedim en iyisi gelme napalım sağlık olsun hastalık bitince gelirsin dedim.Ama acayip moralim bozuk evdekilere belli etmeden ağlayıp duruyorum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki annem babam hepsi covid oldu günlerce ağladım ama Allah kulunun yanındadır bizde yanındayız bak gör çok kolay doğumun olacak Allah'ın izniyle.inne meıye rabbi,seyehdin bunu söyle sık sıkKozlar çok moralim bozuk annem gelemiycek malesef yanıma covidden dolayı kalp hastası kendisi,başta çok ısrar ettim sen gel misafir odasında oturursun eşim gelince dedim.Ama sonrada dedim Allah korusun ben varım eşimde olsa bana geçse bemde anneme dedim en iyisi gelme napalım sağlık olsun hastalık bitince gelirsin dedim.Ama acayip moralim bozuk evdekilere belli etmeden ağlayıp duruyorum
Aynen sağ kasığa doğru benim de orayı delecek resmenBen!!!! Hele bugün doguracagim sandım bir acı hissediyorum oynadıkça birde sağ bacağıma bıçak saplanır gibi kasigimdan aşağı ağrı giriyor
İnsan annesi yanında olsun istiyor ama sağlık herseyden öncede canım... Seni çok iyi anlıyorum aslında ama şu hastalik öyle birşey ki aman onlar sağlıklı olsun da gelmesin dedirtiyor... Hasta olsa daha çok üzülürsun oyle düşünKozlar çok moralim bozuk annem gelemiycek malesef yanıma covidden dolayı kalp hastası kendisi,başta çok ısrar ettim sen gel misafir odasında oturursun eşim gelince dedim.Ama sonrada dedim Allah korusun ben varım eşimde olsa bana geçse bemde anneme dedim en iyisi gelme napalım sağlık olsun hastalık bitince gelirsin dedim.Ama acayip moralim bozuk evdekilere belli etmeden ağlayıp duruyorum
Hadi hayırlısı inşallah bekliyorum meraklaSeninle aramızda iki gün var bakalım önce kim doğuracak
haklısın devletten daha beter ama doktorum iyi şükür haftaya sezeryan olacağım inşallah kolayca atlatırım şu süreciO hastaneyi biliyorum devletten bir farkı yokÇok kalabalık oluyor umarım sorunsuz kolay bir doğumun olur.
bende konuyla alakalı yazacaktım 36 haftanın içindeyim son birkaç gündür regl olacakmışım gibi sanki bebek heran geliverecek gibi dün doktora dedim bu zamanlarda artık normal dediKızlar merhaba, 35-36. haftalarda iken bebeğin hareketlerini çok asagida hisseden ve acıdan cani yanan var miydi? Ben kızıma gebe iken hiç böyle bir şey hatırlamıyorum. Sadece gece yattığımda çok oynardı. Bu seferki gündüz gece demeden baya canimi acıtıyor. Sanki her an delip çıkacak gibi bir his.
üzülme canım vardır bunda da bir hayır annende gelmek isterdi ama şu süreçte gerçekten sıkıntılı Allah korusun zaten kronik hastalığı varmış bana kalsa kimse gelmesin gitmesin çünkü hem onlar için hem bebiş için hem kendim için tehlikeli konumdayız sen üzme tatlı canını bebişte üzülürKozlar çok moralim bozuk annem gelemiycek malesef yanıma covidden dolayı kalp hastası kendisi,başta çok ısrar ettim sen gel misafir odasında oturursun eşim gelince dedim.Ama sonrada dedim Allah korusun ben varım eşimde olsa bana geçse bemde anneme dedim en iyisi gelme napalım sağlık olsun hastalık bitince gelirsin dedim.Ama acayip moralim bozuk evdekilere belli etmeden ağlayıp duruyorum
Sağol canım hepimiz sağlıcakla alalım inşallahMuayene ve doğum için fazla değil sigorta yaptirdigin icin ozaman hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al canim
Canım bana dün lekelenme doğum belirtisi olabilir demişti doktorum
Yoksa sıradaKıvranıyorum resmen ara ara. Doktorum zaten Rahmin iyice yumuşamış dedi. Pembe leke de geçmedi hala. Bakalım uyuyabilecek miyim
Devamlı akıntı şeklinde değilse leke sayılır cnm. Yarın da bir takip et. Çatı muayene ben olmadım hiç, ama olanlar leke geldi ya da kanama oldu diyorlardı.
Bana da lekelenme olur dedi sonra o lekelenme ertesi gün hafif kıvamlı olmaya başladi akşam suyum geldiAma benim başı kanalda değil diye baya ilerletti parmağını ondan olmuş olabilir
Hadi hayırlısı olsun canım bi duş al istersen bide yapabildiğin kadarıyla egzersiz yürüyüş yap rahat açılman olsun diyeGeliyo galiba benim bıdık
Şimdi biraz yatıp dinlenmeye çalışıcam bakalım başaracak mıyım
Doktor sancı hissetmiyorum diye eve yolladı. Baya bi çıktı sancım 100lerde.
Eve gelince hissetmeye başladım.
Az önce de yürüyim dedim koptu belim
Yolcu yolunda sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?