2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yürürken o his var bendede ama şu anki baya canımı acıtıyor yırtılıyo gibi şiddetli adet sancısı gibi

Kozlar çok moralim bozuk annem gelemiycek malesef yanıma covidden dolayı kalp hastası kendisi,başta çok ısrar ettim sen gel misafir odasında oturursun eşim gelince dedim.Ama sonrada dedim Allah korusun ben varım eşimde olsa bana geçse bemde anneme dedim en iyisi gelme napalım sağlık olsun hastalık bitince gelirsin dedim.Ama acayip moralim bozuk evdekilere belli etmeden ağlayıp duruyorum

Kuzum eşin izin alsa biraz evde olmuş olurdu, annen de 1 hafta falan gelmiş olurdu. Izin imkanı yok mu?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki annem babam hepsi covid oldu günlerce ağladım ama Allah kulunun yanındadır bizde yanındayız bak gör çok kolay doğumun olacak Allah'ın izniyle.inne meıye rabbi,seyehdin bunu söyle sık sık

İnsan annesi yanında olsun istiyor ama sağlık herseyden öncede canım... Seni çok iyi anlıyorum aslında ama şu hastalik öyle birşey ki aman onlar sağlıklı olsun da gelmesin dedirtiyor... Hasta olsa daha çok üzülürsun oyle düşün

Benim.de hastaneye kimse gelemiycek bir tek.esim olacak hayırlısıyla. Bugün de çok can bir arkadaşım dedi istersen ben gelirim diye B planı olarak. 1 gece yatıp çıkarız insallah. Allah sağlık versin hepimize ve ailelerimize. Insallah kendimiz ve bebeğimiz iyi olalım da kimseye muhtaç olmayalım kızlar hiç üzülmeyin böyle dua edin

bende konuyla alakalı yazacaktım 36 haftanın içindeyim son birkaç gündür regl olacakmışım gibi sanki bebek heran geliverecek gibi dün doktora dedim bu zamanlarda artık normal dedi

üzülme canım vardır bunda da bir hayır annende gelmek isterdi ama şu süreçte gerçekten sıkıntılı Allah korusun zaten kronik hastalığı varmış bana kalsa kimse gelmesin gitmesin çünkü hem onlar için hem bebiş için hem kendim için tehlikeli konumdayız sen üzme tatlı canını bebişte üzülür

Kızlar şiddetli mide bulantısı oldu bende birden bire. Adam akıllı bişey de yiyemedim bugün iştahsızlık da vardı. Bebek bugün çok hareketli ama bende anlamsız haller var gibi. Yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum

Devamlı akıntı şeklinde değilse leke sayılır cnm. Yarın da bir takip et. Çatı muayene ben olmadım hiç, ama olanlar leke geldi ya da kanama oldu diyorlardı.

Evet ben de öyle okudum da. Emin olamadım. 7 gibi muayene etti doktor. 9dan beri geliyor. Çamaşırımı kirletecek kadar değil ama tuvalete eğilince geliyor. Ve ara ara inanılmaz ıkınma ihtiyacı hissediyorum.

Bana da lekelenme olur dedi sonra o lekelenme ertesi gün hafif kıvamlı olmaya başladi akşam suyum geldi Ama benim başı kanalda değil diye baya ilerletti parmağını ondan olmuş olabilir

Anladım kuzum. Bakalım neler olacak. 1 saat kadar yürüdüm evin içinde. İnanılmaz ağrım oldu. Deli gibi ıkınma isteğim var. Hani afedersin ishal olursun da Bi ıkınma isteğin gelir ya. Öyle...

Şimdi uzandım uyumaya çalışıcam. Bakalım ne olacak.

Yoksa sırada Sakuraaa mı varr

Geliyo galiba benim bıdık
Şimdi biraz yatıp dinlenmeye çalışıcam bakalım başaracak mıyım
Doktor sancı hissetmiyorum diye eve yolladı. Baya bi çıktı sancım 100lerde.
Eve gelince hissetmeye başladım.
Az önce de yürüyim dedim koptu belim
Yolcu yolunda sanırım

Hadi hayırlısı olsun canım bi duş al istersen bide yapabildiğin kadarıyla egzersiz yürüyüş yap rahat açılman olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…