2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hadi hayırlısı olsun canım bi duş al istersen bide yapabildiğin kadarıyla egzersiz yürüyüş yap rahat açılman olsun diye

Eğer uyuyamazsam öyle yapıcam. Saol canım
Bi saat kadar yürüdüm az önce kendimi biraz yormak için. Yorayım da rahat uyıyim diye.
Bakalım inşallah hayrlısı ile gelsin

Amaninii sağlıkla gelsin hoşgelsin haber ver buralara

Çok geçmiş olsun canım annenle babana aynen sağlıkları yerinde olsun oda yeter kayınvalidem gelicek yanıma iyi anlaşırız Allah razı olsun ondan ama işte insan hastanede olmasa bile eve gelince annesini istiyo böyle zamanda nasip işte

Doğru söylüyosun canım 10 sene önce oğlum doğduğunda yetişememişlerdi o zaman daha sonra dedimki hep bi daha hamile kalırsam annemle babamı doğuma 10 gün kala getirtip 40 ım çıkana kadar göndermicem eve die ama büyük konuşmuşum demekki sağlıkları yerinde olsunda en büyük temennim o onlarda çok üzülüyo ama nasip işte

Öyle canım sağlıkları yerinde olsun yeter ki evet gelmeyi çok istiyolarda babamla ama kısmet böyleymiş diyorum bende napayım

Bnm dişim cok kotu sizliyo kizlar ya kırıldı iki dis arasi baya acildi hicbisey yiyemiyorm o tarafta bide ister istemez yemek de kaciyo o tarafa dolgu yapilmasi gerek doktor herhangi bi islem uygular mi acaba

Canım hayırlısı olsun ben de yurtdışında yaşıyorum annem çöm üzülüyor gelemediğine elimden geldiğince onu rahatlatmaya çalışıyorum ben de rahatlamaya çalışıyorum annem de hep doğurda geliyim diyip duruyordu bak şimdi gelemiyor bir uçakta saatlerce gelmesi bir de aktarma filan kıyamadım gelmesine
En çok da oğlumda kalacak aklım mecburen ilk defa bizden ayrı kalacak arkadaşlarda allah yardımcımız olsun ne diyelim

Bnm dişim cok kotu sizliyo kizlar ya kırıldı iki dis arasi baya acildi hicbisey yiyemiyorm o tarafta bide ister istemez yemek de kaciyo o tarafa dolgu yapilmasi gerek doktor herhangi bi islem uygular mi acaba
Geçmiş olsun canım geçici bir jel var en azından ağrını hafifletir belki hamilelikte onu uygulayabilir en azından dayanabildiğin kadar dayanıp Doğum sonrasına kalabilir tedavin bir sormakta fayda var

Aynen canım hayırlısı olsun gerçekten zor bir durum canları sağolsun hastalık bitince gelirler artık napalım

Devlet hastanesine mi gidiyordu arkadaşınız? Öyle tabi dikkat etmek lazım ben hastane dışında evden çıkmıyorum tedbir alıyoruz tabi ama Rabbim korusun biz nekadar dikkat edersek edelim olacağı varsa gelip buluyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…